fredag 1 juni 2018

Charlotte Bouvin Sundberg bjuder på stor show!

Sagolikt bra TV och det är en chock att se någon som inte snackar skit i SVT. Det har inte tidigare varit så tydligt som nu, vilken ondskefull agenda ”kommunisterna” på SVT har.
Vanligtvis brukar inte Foliehatten se Aktuellt, ren röta att han fick se denna godbit.
Snacka om kulturkrock. En insnöad akademiker som gillar grafer och ekvationer ställs mot ”kulturkärringar” i SVT som vill förmedla en förutbestämd bild av verkligheten. SVT ”kärringen” kom inte med några som helst frågor om rapportens innehåll, utan problematiserade enbart hur den kan komma att "tolkas" i den aktuella debatten. Varför ska en forskare ta hänsyn till sånt?
Floskel-Bouvin med sina PK-frågor tillintetgjords mycket av en seriös och eftertänksam forskare. Ruist sätt att bara vara sig själv blev ett ofrivilligt lustmord på Bouvin.
Charlotte Bouvin Sundberg har verkligen bjudit på två tv-klassiker det senaste tiden!
Båda borde bli en jättehits på Youtube!

Inslaget med Ruist i SVT har fått mycket kritik, men sett i ett medieperspektiv var det en alldeles utmärkt påverkansoperation av SVT. De är inga duvungar i propagandaspelet.
SVT lyckades på några minuter visa hur idiotisk debatten om invandring förts under åren, genom att återanvända argumenten som använts. Reportern radade upp idiotiska argument som använts under många år och spelade oförstående.
På andra sidan, en Ruist som inte var
rädd, för att vara med i TV och som svarade på frågorna på ett vuxet sätt, med en akademiskt trovärdighet. Resultatet blev helt fantastiskt.

Foliehatten tror att Joakim Ruist ”rös” till, för han inte kunde fatta, att han fickidiotiska frågor eller så funderar han, på vad han kan säga, utan att ljuga allt för mycket och fortfarande ha kvar sitt jobb framöver. Kommunistkärringen försökte gång på gång misstänkliggöra hans "motiv" för att räkna ut dessa "hat fakta", men Ruist verkade inte riktigt begripa, vart kärringen ville komma med sina insinuationer.

Även intressant att Sandro Scocco gick full retard
och ljög helt ohämmat. Att det egentligen inte var något problem. Och om det var något problem, så var det bara att invandrarna tjänar för lite pengar.
Vilket kanske inte är så konstigt om dom inte arbetar. Sandro Scocco kvalade lätt in i samma liga som Bagdad Bob
och Henrik Arnstad. Hur man kan kasta bort sin professionella heder på det här viset, är för de flesta helt obegripligt. Ingen kan någonsin igen ta Sandro Scocco på allvar.

Det andra guldkornet bjöd
Bouvin på, var när SVT direktsände från en Stockholmsförort nyligen. En av de som skulle intervjuas kunde så dålig svenska att man undrade varför SVT släppt fram honom - kanske hittade de ingen bättre?

Det riktigt komiska var när
Bouvin först använde samma definition av "svensk" som "verklighetens folk" använder, för personer som ingår i den svenska nationen - svenskar. "En person en invandrare skulle kalla för svenne". Detta förstod den intervjuade mannen, trots sin bristfälliga svenska.

Men sedan hände något komiskt, för att
Saltsjöbaden uppvuxna Bouvin skulle kunna rädda sitt mångkulturella skinn, var hon tvungen att mitt i intervjun byta sin definition på "svensk" till "tunnelbanedefinitionen", alla som befinner sig i Sverige, möjligtvis förutom turister.
Tror ni förortsmannen med bristande svenska och dålig koll på diskursen hängde med i den glidningen? Knappast, och från den punkten blev intervjun än mer komisk. Bouvin offrade helt och hållet programinslagets kvalitet, för att rädda sitt eget mångkulturella cred.

Bouvin har kanske haft det lite tufft, sedan hon fick sluta på morgonprogrammet? I vanliga kommersiella media svängen hade hon väl varit arbetslös nu, men i public service har de väl livstidsanställningar? ¨
Man kan dock konstatera, om man går på vad Ruist har publicerat offentligt, så förstår inte Ruist att Public Service roll inte är att informera och bilda, Public Service anställda ser till att media bolagens uppgift är att sprida propaganda.

Kanske kan det inträffade få Ruist att inse, att denna propaganda är målet och inte "konflikten". Konflikten är bara ett medel för att nå målet pro-invandrarpropaganda. Hade Ruist bevisat att invandring var lönsamt, då hade Public Service i Studio Ett och Aktuellt inte haft något behov att skapa konflikt. Hade Ruist  i sin rapport visat på "rätt" resultat, hade han varit ett steg högre på sin karriärstege, kanske till och med kandidat till Nobelpriset i Ekonomi, om den SD-mobbande
Nobelstiftelsen fick bestämma?

Kontentan av hela Ruists rapport är väl att svensken när han möter valfri MENA-it på gatan kan tänka att du kommer att i genomsnitt kosta mig minst 74 000 per år under resten av ditt liv.
Samtidigt får denna svensk svar på den eviga frågan.
"Vad fan får jag för pengarna"
. Nu vet han svaret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar