torsdag 7 juni 2018

Tänk om EU-topparna lagt örat mot rälsen!

Hade bara EU-eliten lagt örat mot rälsen och lyssnat i frågan om folkvandringen från MENA och stängt gränserna eller gjort något annat som minskat flödet av migranter, så hade de stått med trumf på hand idag. Det hade varit så enkelt, att göra detta för EU- eliten i Bryssel, att stärka hela EU projektet, men istället har de framhärdat.

Nu står de istället i en situation, när projektet EU riskerar att rämna på grund av oviljan mot, att agera i frågan om folkvandringarna.

Men de framhärdar fortfarande och globalisternas ”golden boy” Macron luftade för ett tag sedan, en visionen om 100 miljoner afrikaner i Europa. Helt verklighetsfrämmande. Det är som om det faktiskt finns en Kalergiplan i botten.

Den nya godkända italienska regeringen med Salvini i spetsen, har efter samtal med Ungerns Orban föreslagit nya regler för flyktingarna, de är nu
klara för drabbning. Det skall bli intressant att se, vad som händer i globaliseringshögkvarteret i Bryssel?
Om Italien lyckas dra igång sin återvandringspolitik. så är det en viktig seger och det kan bli som ringar på vattnet. Italien är ett av de största och mäktigaste länderna i EU, så bara det har ett stort symbolvärde. Italienarna är så trötta på alla illegala som vistas i landet. Lyckas Italien få ut de mer än 500 000 som de lovar, så kommer det att bli en kedjereaktion. Österrike och Danmark kan mycket väl haka på då. Ett litet land kan nog inte dra igång återvandringspolitik på allvar, om man är ensam om den. Men med ett Italien som visar vägen, är det nog möjligt. I Sverige har vi en statsminister som inget förstår och han står där nu, tillsammans med övriga EU-toppar på perrongen, när tåget med tvångsdeporteringar nu går. Istället beviljar Sverige PUT som i fornstora dagar. Redan i år har över 52.000 beviljats!

Högerpartier har vunnit valen i flera länder, där de lovade, att ta itu med flyktingproblemet och nu börjar det röra på sig. Det kommer bli svårt för EU, att stå upp mot Österrike, Ungern, Polen, Slovakien, Tjeckien, Italien, Danmark och ett antal till länder. Det ryktas förövrigt om att flera EU-grupper så som ALDE och S&D kommer förlora massivt i EU-valet 2018 och att EPP (där moderaterna sitter) kommer tas över av östra Europa. Antagligen kommer populister på höger och vänsterkanten sitta på 40-45 procent av stolarna i EU-parlamentet 2019. Om någon tror att riksdagsvalet 2018 kommer bli kaos så kommer EU-valet 2019 bli helt galet. Förhoppningsvis kommer populisterna normalisera relationerna med Ryssland. Alla är så jävla trötta på sanktionerna och det liberala krigshetsande. Vi gör affärer med alla möjliga jävla diktaturer och Ryssland är fan i mig inte värre än Kina, Saudiarabien, Israel, Colombia, Palestina, Indien eller Sydafrika.

Nu har Mister President Putin i egen hög person besökt manegen. För att inspektera hur det går med krattningen kanske. Hursomhelst, besöket skedde i Wien, i den österrikiska nationalstaten där folket bestämt att Obamas gamla stridsrop -
change- ska skrida från retorik till praktik. Till och med landets grönsakspresident umgicks under fryntliga former med ryssen, efter vad det rapporteras i Visegrad Post.
Långtidskontrakt för rysk gasleverans till Österrike, österrikiskt ordförandearbete för att "the so called sanctions to be of course progressively lifted".
Inte undra på att globalist predatorerna är ängsliga och inte kan få hårt repressiv lagstiftning mot fri åsiktsbildning på plats fort nog.

Mindre än en timmes flygtid västerut påbörjas idag Bilderbergmötet i Turin. Här hemma ska det debatteras och beslutas om att afghanska män från Iran utan asylskäl men med, i de flesta fall, gymnasieutbildning i Iran ska få stanna i Sverige, för att få gymnasieutbildning en gång till. Av humanitära skäl.
Förra årets Bilderberggäst Annie Lööf är med på amnestitåget. Tanken är kanske att "Skjutjärns-Annie" ska agera instruktörs musa åt Löfven efter valet i höst. Sittandes på ”omäktige” Löfv
éns högra sida. Därifrån igenkommande för att döma levande och döda! Frågan är om det kommer att ha någon betydelse, när nu stora delar av Europa går i motsatt riktning.
Österrikarna har börjat ta tag i oskicket med aktivister i asylprocesserna och planerar att helt ha fasat ut
ersättningar ur systemet 2020. Detta antas verka befrämjande för återvandringstakten. Även Schweiz verkar ha en frisk repatrieringsman i tjänst.

Det är mycket märkligt spel som just nu pågår. Den enorma flyktinginvandringen från MENA, får EU på fall. Det kan sabba hela projektet. Många trodde på EU en gång. Det kändes bra att länder som krigat mot varandra i århundraden började samarbeta. Och det kändes också bra, med fri rörlighet för EU-medborgare, för studier och arbete inom EU. Men någonstans blev EU ett projekt, mest för det internationella transatlantiska storkapitalet som ville ha större marknader och fortsatt tillväxt.
I det sammanhanget ansåg ledande politiker som Tony Blair, Helmut Kohl, Carl Bildt och Göran Persson, att EU var betjänt av en folkökning. Ekonomin hamnade i centrum och medborgarna glömdes bort. Ödesdigert. Nu sitter EU i skiten. Allt självförvållat. Men det lär inte komma några ursäkter, även om Tony Blair sagt, att det inte blev bra för Storbritanniens del, med den stora immigrationen till landet.
Belgarna har nu också vaknat och de tänker i samma banor. Kan vara att globalisternas golden boy Macron, får svart att få acceptans för sina 100 miljoner afrikaner.

En sak i alla fall säker, ett nytt 2015 med den stora vågen av flyktingar, kommer vi inte att få se igen, snarare tvärtom om, de länder som pratar om repatriering, är det upp till bevis, den närmaste framtiden! Frågan är då, vad händer med EU?
Lite på skämt, har den ”fula gubben” Putin lovat, att komma till Sverige och inviga den nya ”Repatrieringsombudsmannen” för att hjälpa Ygeman att deportera de 80.000 han lovat!

2 kommentarer:

  1. Dagens artiklar är super ,,,,

    Du gör ett kanonjobb hatten

    SvaraRadera
  2. Korrekt att cirka 53.000 uppehållstilstånd delats ut hittills i år.
    Av dessa är cirka 9.700 att hänföra till kategorin asyl/flykting ... d.v.s. mindre än 20%.

    SvaraRadera