måndag 11 juni 2018

DN:s Wolodarski står med rumpan bar!

Veckans snackis är, att man dragit ner ”kalsongerna” rejält på DN:s Peter Wolodarski. Det som gör det hela ytterst pinsamt är att Wolodarski kontaktade Henrekson. Anledningen var att Tino Sanandaji kritiserade en DN-artikel som DN självt erkänner var ett haveri. Det finns alltså inga förmildrande omständigheter alls och måste betraktas som en stor medieskandal. Att SMS:a chefen och försöka med utfrysning och att DN vill slå undan försörjningen för personer, gör folk heligt förbannade.

Det är också rätt intressant vilka som nu kritiserar Wolodarski. Det är bara ”fri media” som vågar. Om någon som siktar på göra en karriär inom MSM och skulle försöka andas kritik, så har Wolodarski makt att slå personers liv i spillror.
Peter Wolodarski må vara den största och farligaste hajen, men han är
helt menlös för ”fri media på nätet” som aldrig befinner sig i vattnet. De kan stå på land och pissa på hajen.

Trots att Wolodarski har Bonnierkoncernen stöd i ryggen, så hjälper inte det om konsumenterna hellre lyssnar på Huitfeldt  eller läser Westerholm. Fri media på nätet har vuxit så pass mycket, att de har nått över kanten och alla läser nätet förre MSM. Kärnan i den politiska korrektheten och åsiktskorridoren har med detta lyftas fram. Det kan bli en mycket smutsig historia eftersom korrektheten handlar om att förgöra människor. Precis som den italienska maffian som dödar personer, för att statuera exempel, på hur det kan gå, använder media uthängning eller kontakt med chefer till oliktänkande. Det var så Wolodarski gjorde angående Tino Sanandaji.

För att bli ännu slagkraftigare, är det intressant att notera, att många aktörer inom alternativ media samarbetar. De håller ihop och man kan utan vidare säga, att alternativ media nu sätter egen agenda. Inte mot befolkningen eller partier, utan mot det politiskt korrekta etablissemanget. Wolodarskis uppgift kan förklaras med att han tillrättalägger debatten, genom att socialt och ekonomiskt avrätta personer som sticker ut.

Problemet för DN, är att Sandvikenrapporten i högsta grad fortfarande lever och det förs en livlig diskussion inom alternativ media och FB. Tillsammans når de idag långt fler läsare än DN. Westerholm tänker använda saken till att ta upp frågan om Urban Ahlin och DN. MSM kan kokas ned till en enda stor Sandvikenrapport. Vi kan därför inte förvänta oss att MSM själva, ska förstå vilka de lögner de publicerat. Med nätets genomslag har folk för länge sedan genomskådat deras lögner.

Vi har nu en diskussion om hur media överlag har använt sin makt för att förgöra personer med fel åsikt. Frågan kan också knytas till varför sådana som Jerzy Sarnecki och Sandro Scocco har fått sådant inflytande eller att F!, behandlas som om de vore landets största parti.

Med Huidfeldts twitter mot Wolodarski och den nya utvecklingen generellt, menar allt fler, att vi har en nya aktörer i media kriget som kan mäta sig med eller rent av vara viktigare än MSM.
 

Samma sak med 7-klövern.
Idag ser många ingen framtid i någon av dessa partier, om det inte ändrar sin politik radikalt. Medborgerlig samling kommer kanske inte in i detta val, men säkert i nästa tillsammans med andra nybildade partier.

Skulden för dessa dumheter och fulspel kan man lägga på Bonniers. När Wolodarski skolades som påläggskalv, blev han en produkt av en korrupt ägarkoncern. En annan person i Bonniersfären som man kan sätta en del frågetecken bakom, är Expressens och DN:s advokat Peter Danovsky och hans roll i både The Pirate Bay-domen (var det ett beställningsjobb åt copyrightindustrin?) och hans inblandning i den svenska delen av Assange-affären. Där satte Danovsky munkavle på Stefan Lisinski, för att Lisinski skrivit att Lotti Hellströms(Peter Danovsky är sambo med Lotti Hellström) våldtäktsklinik på SÖS, skrivit ut falska våldtäktsintyg i mer än Assange-fallet. Det märkliga är att rättsintyg från SÖS i Assangefallet, är hemligstämplat.

Det gamla maktetablissemangets tentakler når inte ut hela vägen till det nya, eftersom de blivit akterseglade av nätet. Peter Wolodarski blir därför mer och mer ofarlig och efter hans alla ”affärer”, börjar han bli en belastning för Bonniers. Frågan är när han får silkessnöret?
sta generations omvälvare och deras eventuella chef, kan inte Bonniers, Wolodarski eller Expo ringa eller skicka SMS. De har inget nummer att ringa eller SMS:a till. Nu är det nya tider och de flyger istället med, det nya flygplanet i kolfibercomposit, långt över etablissemangets huvuden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar