tisdag 12 juni 2018

Aquarius ligger och ”guppar” i Medelhavet i väntan på en lösning!

Malta meddelade igår att landet inte kommer att ta emot räddningsfartyget Aquarius som natten till söndagen plockade upp 629 afrikaner enligt Aftonbladet, varav flera gravida kvinnor och barn.
Italiens inrikesminister Matteo Salvini från partiet Lega: ”Om någon tror att jag inte kommer att röra en fena medan vi får ännu en sommar med idel fartyg som kommer i land, så tror de fel!” Det Italienska agerandet tyder på en kursändring av Italiens nya invandringsfientliga regering.
Malta och Italien måste nå en snabb uppgörelse om de omkring 600 migranter som är strandade på ett räddningsfartyg, uppmanar både EU och FN. Tyskland går också ut i ett eget uttalande och uppmanar Italien och Malta att "ta sitt humanitära ansvar."

Eftersom varken Italien eller Malta vill ta emot dem har Spanien erbjudit en hamn åt Aquarius. Spanien ger i princip bara asyl till de som kan bevisa att de är från Syrien. I princip alla övriga nekas. Sedan har Spanien detta med att man låser in asylsökande också. Talande att det är en socialdemokratisk regering i Spanien som släpper in migranterna och att det var en tidigare socialdemokratisk regering i Italien som inte gjorde någonting åt problemet.
Maltas premiärmin
ister tackar sin spanska kollega och lovar sända förnödenheter till fartyget. Han skriver även att Italien har bryter mot internationella överenskommelser.
Spanien ville ta emot dom, men det var inte bra nog för migranterna, så nu ligger dom och guppar i havet.
Spanien erbjöd migranterna matkuponger och härbärgen. Förstår att det inte passade då. Aquarius försökte få Italien att ta emot dem, genom att säga att de har kvinnor och barn ombord, när Italien då sade att dom kunde komma och hämta barnen, så visade det sig att barnen var 22-åriga män.

Aquarius drivs av organisationen "Sos Mediterranee" och är registrerad i Gibraltar. Det handlar inte om något fraktfartyg som nu råkat plocka upp några nödställda.
Aquarius används sedan ett par år tillbaka, enbart för att köra ”båttaxi” på Medelhavet. Främst mellan Libyen och Italien. Svenska kustbevakningen har gjort samma sak, plockat upp folk i
Medelhavet och skeppat dem till Italien.
Detta har pågått non-stop i flera år, det vet alla som läser annat än MSM
och ser SVT.
Läkare utan gränser skriver själva att de finansieras av "donationer" och till viss del av Läkare utan gränser. Som i slutändan är en nyckelverksamhet för att massinvandringen till Sverige ska fortgå. För även om Italien knorrar, så är det så, att Italien ger migranterna fri lejd att fortsätta norrut till Tyskland och Sverige. Där dog all goodwill de flesta har haft mot Läkare utan gränser. Frågan är vilka andra som ger donationer till dessa båtar. Det måste vara enorma summor. Med all säkerhet är George Soros en av dom. De finansieras också av Postkodlotteriet. Svenska pensionärer bidrar till att betala för sitt eget folks undanträngande.
Här kan ni se båtens position.

Enligt Marinetraffic ligger "Sea Watch 3" Holland registrerad, straxt utanför Libyen just nu. Fartyget kallas för en Salvage Rescue vessel. Ganska tydligt ännu ett godhetsfartyg i maskopi med smugglarna. Sea Watch 3 ligger och cirklar ca 5 sjömil utanför Tripoli, det borde vara väl vara inom Libyens territorial vatten. Så var plockade Aquarius upp sin last? Strax utanför Libyens kust eller Malta/Italiens?
Smugglarna har säkert ordnat med fortsättningsresan från Italien, norrut. Kommer de till Spanien spricker hela upplägget. Godhetsorganisationerna är ett med smugglarna, så därför kan de inte göra annat än vänta. EU och framförallt Sverige kan inte vara någon slags hållplats för en massa ”flyktingar” av vilka den stora majoriteten inte har mer asylskäl än en äldre svensk som bott här hela sitt liv. Det handlar enbart om ekonomiska skäl. Varför snackar EU och vänstern i Sverige om att man måste "ta sitt ansvar" i flyktingpolitiken? Skulle man inte stanna och söka asyl i första säkra land?


Nu har Ungern och Österrike stängt gränsen genom östra Europa och Italien har stängt sin gräns. Nu måste migranterna ta sig hela vägen till Frankrike, Spanien eller Portugal. Portugal och Spanien befinner sig redan i en ekonomisk kris och Frankrikes president Macron, har inte direkt lysande siffror. Det är en jävla oreda som italienska M5S och Lega nu har skapat i EU.
Fast det är väl det som är nyckeln till att lösa den europeiska krisen? Att fler och fler länder ansluter till den östeuropeiska synen. Först Österrike och nu Italien. I morgon Spanien.
De som skapar oreda i Europa är
främst EU-politikerna, Sverige och Tyskland som insisterar på att länderna måste driva en politik som den egna befolkningen inte vill ha. Resultatet av denna politik ser vi nu! Socialisterna tappar eller förintas i land efter land och höger/nationalistiska partier tar över istället.

Det är märkligt att EU i sitt fördrag skriver att de har som uppgift att se till det Europeiska folkens och medborgarnas bästa.
Artikel 1
Detta fördrag markerar en ny fas i processen för att skapa en allt fastare sammanslutning mellan de europeiska folken, där besluten ska fattas så öppet och så nära medborgarna som möjligt.
Artikel 3
Unionen ska erbjuda sina medborgare ett område med frihet, säkerhet och rättvisa utan inre gränser, där den fria rörligheten för personer garanteras samtidigt som lämpliga åtgärder vidtas avseende kontroller vid yttre gränser, asyl, invandring samt förebyggande och bekämpande av brottslighet.
Den ska respektera rikedomen hos sin kulturella och språkliga mångfald och sörja för att det europeiska kulturarvet skyddas och utvecklas.
Det verkar nästa som någon med en agenda gett sig ”faan” på att bryta Lissabonfördragets grundpelare för att verka för EU-medborgarnas bästa, genom att se till att EU får ta hand om migrationsströmmar från all möjliga kontinenter och ge dem samma villkor som medborgarna och de Europeiska folken.

Varför bryter vissa EU politiker mot fundamentet i fördraget?
Det handlar om att kunna erkänna ett problem. EU kan inte erkänna att Europas välfärdssystem och kultur inte klarar av trycket i migrationen från Afrika och Mellanöstern. Är det hedervärt att EU vill sänka västvärlden?
Det handlar inte om en båt, det handlar om tiotusentals. Det handlar inte om 629 individer, det handlar om miljontals. Överbefolkningen i världen och Afrika, måste lösas på annat sätt än en ständigt ökande ström av migranter till Europa.

Efter att vi i väst störtat Gadaffi med hjälp av Al-qaida, stulit guldreserven, tagit kontroll över oljan och skickat Gadaffis vapen till IS i Syrien, så skall vi nu alltså skicka pengar till rövarband som Al-qaida och liknande i Libyen för att göra det jobb Gadaffi gjorde. Gadaffi varnade oss ju . Ändå gör vi detta. Vi skulle inte förstört Libyen så hade detta problem inte uppstått.

Om inte samtliga länder sätter ner fötterna och skickar tillbaka samtliga utan asylskäl kommer flyktingsmugglarna att fortsätta tjäna miljoner, människor drunkna och Europa gå under.
Det hela är ett osmakligt skådespel där smugglare bogserar ut flottar och annat på internationellt vatten. Ropar in europeiska ”räddningsfartyg” via radio. Som kör de ”räddade” till främst Italien. Det finns effektiva åtgärder för att stoppa det hela.
Att de räddade från Afrika körs tillbaka till Afrika.
Att man stänger EU:s hamnar för män
niskosmuggling.
Att man förbjuder ”privata europeiska räddningsfartyg”att operera i
Medelhavet.
Att man minskar antalet europeiska och andra västnationers närvaro nära den afrikanska kusten.
Detta är den enda hållbara lösningen för Europa, att slå vakt om gränserna. Den hjälp som kan ges måste sättas in i närområdet, men en förändring av länderna måste i huvudsak ske med internationell hjälp. Kommer säkert bli gigantiska problem under lång tid, men enda sättet, att på sikt lösa detta.
Många
undrar vad som gör ledarna så fega?

3 kommentarer:

 1. Slutade f flera år sen att gynna MSF (läkare utan gränser) en genuin vänsterorganisation..
  Men varför ta HIT dem?
  Bogsera över dem tilll Libyen (motsv..)?
  Är de i "sjönöd" mår de lika bra där som de gör i Europa?

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Tack Foliehatten för den här informationen.

  "Trevligt" att Svenska pensionärer är med och finansierar galenskaperna genom Postkodlotteriet. Troligen är det få som känner till det här.

  Med vänlig hälsning
  /Evald (i Bara)

  SvaraRadera
 3. Westerholm/Ledarsidorna tar upp samma ämne idag
  Också läsvärt.
  De i landet (och Europa) som vill vara Goda för andras pengar måste visas upp och omvändas.
  Afrika har snart 2 miljarder innevånare - och de ska INTE till Europa..

  SvaraRadera