söndag 3 juni 2018

Har det svenska folket omyndigförklarats?

Har politiker, MSM och SVT  omyndigförklarat det svenska folket? Det tycks finnas hos etablissemanget en paranoid föreställning om, att folket är en sovande björn som skulle förvandlas till ett monster, om de hade fri tillgång till all information.
Till skillnad från andra skandinaver och andra västeuropéer i allmänhet, anses vi inte kunna hantera info om gärningsmäns etnicitet och invandringens kostnader. På samma sätt som vi inte anses kunna hantera starköl i hyllan på ICA eller fördelning av föräldraledighet. Mönstret går igen överallt, vi anses vara halv tämjda djur, ursvenskt barbari, under en lövtunn fernissa av kläder, uppfostran och Internet. Etablissemanget anser därför, att vi endast får springa löskopplade på inhägnad mark. Där gör vi ingen skada!

Journalister som hyser åsikter typiska för vänsterliberaler går det tretton på dussinet av, i alla västländer. Där har vi åtminstone delvis lyckats utnyttja den svenska konsensusgravitationen till att vända vinden och tvinga PK till reträtt. Att vara Arnstad 2018 måste vara ganska likt, att vara Åkesson 2008, de blev inbjudna, att medverka i media, max en gång per år.

Det som gör, att även svenska utomjordingar omedelbart skulle kunna identifiera Aktuellt inslaget med Ruist som svenskt, är inställningen från Bouvin, hördu forskarjävel, var är din riskkalkyl och vilka krafter som eventuellt kan gynnas av dina så kallade fakta?
Där har du den unika svenska journalistreflexen, att bedriva förmynderi genom censur. Foliehatten kan inte ta gift på, att det är helt unikt i västvärlden, men det skulle inte förvåna honom, om jämförbara länders journalister har ett flödesschema vid nyhetsvärdering, där ”vilka krafter gynnas” är det första filtret i sorteringen, före ”nyheten av allmänintresse!” Hos journalister som Bouvin märks reflexen oftast extra tydligt, eftersom de alla har budordet ”du skola icke gynna främlingsfientliga krafter”, uppspikat på väggen sedan decennier. Där ligger hennes agenda.
Det är bl.a. därför som vi knappt har några direktsändningar längre. Det ska alltid finnas möjlighet, att redigera okontrollerade utbrott. Journalister som intervjuar andra journalister och sina vänstervridna bekanta och som presenteras som allmänheten.

Löfvén anser nu att han inte vill tala om invandringen, eftersom han gett klart besked i frågan. Vad beskedet innebär är det ingen som vet! Hittills har redan över 52.000 erhållit PUT och det pekar på siffror långt över 100.000. Med ensamkommande beslutet kommer om några dagar, kommer Löfvén, ändå bli tvungen att försvara detta!


”Massinvandringens portar måste hållas vidöppna till varje pris”, så mycket som den där institutionaliserade, irrationella rädslan, för att det svenska vilddjuret kan vakna. Bouvin ser det som att Ruist står och delar ut laddade AK47 till en flock chimpanser och att endast tredje statsmaktens vaksamhet, står mellan civilisation och en blodig undergång. Extra festligt är det, att Ruist själv är miljöpartist och egentligen har intresse av att underdriva problemen med massinvandring. Ändå får vi detta PK-haveri!

Foliehatten har aldrig fattat när och hur vi hamnade där, eftersom Sverige en gång i tiden hade en nyhetsrapportering, där man var mer avslappnad kring frågor om etnicitet osv. Det har spekuleras om, att det var nynazze vågen i slutet av 80-talet som chockade skallen av hela journalistkåren, så till den grad, att de införde censur, men Foliehatten är skeptisk. En del av dagens journalister, var inte ens födda då, men har samma censurreflex som 50-talister och Bouvin.

Sveriges helt lagliga räddning kommer att bli, alla invandrares asyllögner. Kraven för att få stanna har varit relativt (nåja) höga, men kontrollen av asylhistorierna dålig. Sverige kan helt lagligt dra in alla medborgarskap som getts med lögner som grund, det är bara att sätta igång seriösa undersökningar.
Det som avslöjades i det israeliska reportage, med en jude som utgav sig för att vara arab, så fick en viss person i en familj från Irak inte stanna i Sverige, för att han ljög inte i sin asylintervju, medans de som ljög fick stanna.
Det blir förstås en helt annan bild när någon som pratar flytande arabiska och utger sig för att vara arab från Malmö. Det gör att ett sådant här reportage intressant, när sanningen kommer fram, än om svenska journalister skulle göra det. Ett liknande, är ett bulgariskt TV-team som var här och pratade med tiggarna och då utgav de sig, för att vara en av dem.
Kanada skickar utan problem hem hela familjer, om det visar sig att de saltat sin asylhistoria, även om lögnen ligger långt bakåt i tiden och barnen är "oskyldiga" (för deras familj hade ju inte rätt till asyl!) . Kan Kanada, kan vi.

Det som har hänt är att många svenskar har vaknat och ifrågasätter starkt, den omyndigförklaring som politiker och media har ägnat sig åt! Det har visat sig i opinionsundersökningarna och politikerna darrar! Nu vill svensken se, att politiker följer folkets vilja och att media skall rapportera sanningsenligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar