fredag 22 juni 2018

Vem bestämmer vad som får skrivas på nätet?

Valet närmar sig och med valet kvällspressens uthängningar av personer! Vi har redan nu kunnat notera flera uthängningar av Aftonbladet  och Expressen.

Med vilken rätt, med nya lagar som tillkommit, har dessa tidningar rätt att använda uppgifter från stulna databaser, mailkonton och annat till att gräva i folks liv och skriva, om detta i pressen?
Det
borde utredas av polis och Datainspektionen. Det måste vara emot lagarna på flera punkter. Hade det varit tvärtom, hade garanterat SÄPO slagit till, om invandringskritiker och nationalister gjort så här, mot politiskt korrekta och deras politiker. Problemet är att dessa tidningar tror, att de spelar en roll politiskt och att de kan påverka opinionen, om någon skrivit några fula ord eller något elakt om någon.  Är dessa tidningar så ”insnöade” att de inte begriper bättre, att de för en reklamkampanj för SD som hade kostat åtskilliga miljoner för SD att genomföra! 1% upp till SD för varje artikel om invandringen och 0,00001 promille ner, när Bystedt avslöjas som fullblodsrasist. Kan verkligen Expressen vara så blåsta, så att de inte fattar att det är kontraproduktivt.
Trots att SD:s framgångsresa genom åren har kantats av skandaler som pressen mer än gärna grävt fram, växer de hela tiden. Detta spelar tydligen ingen som helst roll, eftersom SD är ett fenomen. Ett fenomen, långt större än sina företrädare. Det börjar lika en folkrörelse. Förklaringen är att SD är motreaktionen mot en decennier lång förödande och Sverigefientlig politik. Pendeln är igång och det dröjer innan den svänger tillbaka. Detta oavsett skandaler, även rörande höga företrädare. Svensken har fått nog av alla problem i samhället.
 
Intressant och visst är det märkligt, att dagen efter, ett av de värsta skottdåden i Sverige någonsin, hur koordinerat de hänger ut och r till samlad attack mot SD. Sedan SD kom in i riksdagen, har tidningarna trakasserat, hängt ut, gjort hembesök och liknande hos personer och enbart utvalt Sverigedemokrater. Av politiska skäl, för att man vill försöka sabotera för SD, inför valet och ingenting annat.
På FB finns en intressant kommentar: ”Expressens tillgång till 6000 hackade konton har man hängt ut 9 st Sverigedemokrater. Det får mig osökt att undra vilken partitillhörighet de andra 5991 har ?”

Varför hänger man inte ut andra partiers politiker för åratals gamla kommentarer på nedlagda sajter och genom stulna databaser, register och mailkonton? Alla begriper att man kan hitta skit i alla partier. Men där lägger man inte ner tiotals miljoner från Bonniers, på att kartlägga och göra olagliga datorintrång. Tidningarna samarbetar med kriminella grupper och våldsvänstern? Eller är det som vanligt enbart Sverigedemokraterna man är ute efter? Man märker skillnaden också. Både kring hur man rapporterar om SD, men för att sedan, oftast direkt efter SD-inslaget, slänga in ett inlägg om stackars flyktingar som färdas över Medelhavet, eller liknande. Uppenbart och ganska patetiskt, faktiskt.
Det är helt uppenbart att tidningarna har suttit på uppgifterna i många år, utan att publicera. Med de 3 döda i skottlossningen i Malmö, så passar man på att försöka blanda bort korten, med att någon har sagt "arabjävel" på nätet för 5 år sedan.
Detta genomskådar nog de flesta normaltänkande svenskar.
De flesta tror, det får motsatt effekt.
Sossarna och Bonniers har kopplat in EXPO-nätverket igen. Det är väl bara ett tecken på sossarnas förfall och kommande undergång? De lierar sig med antidemokratiska vänsterextremister i sin desperation. Det märks tydligt med att Expo-David Baas är inkopplad på Expressen och när man läser följande:

"Kommentarerna har han skrivit med ett konto som är kopplat till hans privata mejladress, som han använde när han blev medlem i Sverigedemokraterna 2013.
Han har också använt mejladressen i kontakter med myndigheter, som Bolagsverket och Myndigheten för press, radio och tv."

Här ser man tydligt att
Acta Publica som startades av Expo och kriminella researchgruppen är med som betalda lobbyister. Det är inte David Baas som skriver detta. Han är bara målvakt åt Expo-nätverket där Acta Publica ingår. Många trodde att Bonniers och LO lagt ner EXPO kontakterna. Men nu är S tydligen så desperata, att EXPO har lyckats sälja in en massa skvaller och allmän skit till PK-pressen.

För i tiden så spanade sossarna på bokstavskommunisterna,  idag anlitar sossarna dom, att spionera på politiska motståndare och föra illegala åsiktsregister. Helt otroligt vad vinden kan vända.
 
Frågor man kan fundera över är, hur många köper en dagstidning? Hur många gratis läser istället tidningen på nätet? Hur många tror på vad som skrivs?
Att hänvisa till allmänt tidningsläsande som ett sätt dölja den historiskt stora nedgången i upplagor och trovärdighet, är som att åtgärda en punktering genom att förneka att det är hål i däcket.


Människor hatar verkligen gammelmedia och deras uppblåsta journalister. Den här sortens skam knep kommer inte att leda till annat än att massmedia avskys ännu lite mer. Så oavsett om det handlar om skattebrott, sexbrott eller om tomma stolar i någon kommunalfullmäktige, så vet alla att media förstorar upp bagateller och drar slutsatser som är enbart, för att gynna den egna politiska uppfattningen.

MSM försöker hjälpa regeringen med valpåverkan men deras agenda, en taktik som mer stjälper, än hjälper regeringen. De blir förknippade med oärligheten hos MSM.
SD syns alltid i medierna och det gynnar dem, speciellt om Lööf, Löfven,
Morgan, Fridolin och Kuhnke kommer med sina ”smarta kommentarer.” MSM lyckas bara manipulera dem som redan är ”troende”. Värre är manipulerandet i SVT. Vi behöver reformera, avprogrammera SVT, så det blir ett folkets SVT.
Det här kommer inte påverka SD någonting. Folk är vana vid dagstidningarnas smutskampanjer mot SD samtidigt som förtroendet för tidningarna är extremt lågt. Om något så kan det till och med få en positiv påverkan när det handlar om araber, muslimer och/eller islam.
Att Aftonbladet och Expressen kommer med "avslöjande" gör inte att konsekvenserna av svensk migrationspolitik försvinner.
Skottlossningar och våldtäkter försvinner inte för att en SD-kandidat hängs ut.
Vem vill ha ett samhälle där Aftonbladet och Expressen bestämmer, vad människor får skriva på Internet??

Efter valet kommer de undra varför SD fick så många röster då de alla, media och 7-klövern, jobbat häcken av sig för att smutsa ner SD. Svaret är p.g.a. men även att normala människor tycker som SD säger!

1 kommentar:

  1. Ondskan EU.
    https://saveyourinternet.eu/#newmode-embed-4348-4465
    https://www.youtube.com/watch?v=MD4ay9-14Hs
    https://newsvoice.se/2018/06/21/markus-andersson-eu-lagarna-debatt/

    SvaraRadera