fredag 8 juni 2018

Annie Lööf spelar ett högt spel som kommer att bli hennes fall!

Igår har Annie Lööf bekräftat att hennes "nytt ledarskap för Sverige", betyder att hon ska vara stödhjul åt Stefan Löfvén eller ersättare åt Miljöpartiet, om man hellre önskar det. Annie Lööf har gått från hyllad till att börja ifrågasättas.

Den som har viss insyn i Centerpartiet inser ganska snabbt, att detta beslut inte har fullt så stort stöd som Lööf gör gällande. Utan det har tvingats igenom, genom att partiledning och tjänstemän tryckt på och under bordet förhandlat med S.
Kritik har systematiskt tystats. Den som är emot är ond, en dålig människa
och inte medmänsklig. Oliktänkande har rensas ut. Riksdagsledamoten Staffan Danielsson har blivit nedflyttad till fjärde plats på partiets riksdagslista för Östergötland. Han skriver i ett pressmeddelande att han i och med det, samt hållningen i migrationsfrågan, endast ser en liten chans att behålla sin plats i riksdagen.

Beslutet som sådant kanske inte upplevs som dramatiskt av delar av C-väljarna, men faktum är att
Lööf blivit grundlurad av Löfvén. Han skiter väl fullständigt i afghanerna och använder egentligen bara detta som murbräcka för att spräcka Alliansen. Vilket Annie Lööf glatt hjälper till med. Därmed är Centerpartiet ett extremt vänsterparti, så länge Lööf är partiledare och kommer tvingas förhålla sig till, att man ligger närmare VPK, MP och FI, än övriga politiska partier i riksdagen. Man är helt enkelt en icke faktor, fram tills dess att man skickar ut Lööf.

Foliehatten gick in på Centerpartiets hemsida för att se, hur beslutet har kommenterats. Foliehatten blev ordentligt chockad över, hur svenska folket kritiserar och visar sin ilska över detta beslut. Om detta också kommer att avspegla sig i valet, kan C se framemot ett katastrofval!

Sydsvenskans intervju med Annie Lööf för någon vecka sedan, är mycket avslöjande.
Lööf: "Eventuella blocköverskridande samarbeten ska göras som en enig Allians. Moderaterna kan inte köra ett eget race. I så fall lämnar man den alliansregering man varit med och bildat!"
Annie Lööf varnar Moderaterna, får inte samarbeta med S på egen hand
om invandringen. De som på något sätt trodde/tror att Alliansen på något sätt är på väg mot en restriktiv invandringspolitik, är ungefär som hundar som tror, att husse en dag ska sluta misshandla dem.

Så talar alltså kvinnan som just givit 9000 afghaner amnesti, trots att resten av
Alliansen var starkt kritiska. Hon har just på egen hand, samarbetat med MP och S i migrationsfrågan.
Samtidigt måste
Alliansen idag vara oerhört svag, om inte t.o.m. död, när C kan gå med på ett förslag som sågats av lagrådet och som inte ens S står bakom. S är gisslan i sammanhanget, då MP hotat lämna regeringen i annat fall. Walkover till Alliansen är värre för Löfn, än livstidsförsörjning åt 9000 afghaner och deras familjer som redan sitter på flyget hit.

Den politiska kartan, för att få globalisterna att sitta kvar vid makten, ritades om förra året, då Lööf var inbjuden av Wallenberg till globalisternas toppmöte i USA, för att bestämma dagordningen. C tror att de har en betydande roll för framtiden, för att hålla nationalistiska röster borta från större inflytande i politiken. Lööf borde öppna ögonen för att se, hur den europeiska kartan håller på att ritas om totalt och kommer också att ritas om i Sverige, efter valet!
Att
Lööf har mage att hårt kritisera den nya lagen, men samtidigt rösta för den är dock infantilt, svensk politik i ett nötskal, fullt av total inkompetens och extrem aktivism utan konsekvenstänk. Hennes ögon lyser lite väl mycket, när hon talar om dessa män som det fullkomligt strösslas skattemedel över. Lööfs beslut är fullt logiskt, ur ett kvinnligt ledarperspektiv. MP:s totala haveri leder till ett tomrum bland miljösocialisterna. Små partierna med kvinnligt självförtroende, hoppar från tuva till tuva. Vill bli omtyckta av alla i rådande stund. Stackars förespråkare för inkvotering, att beskåda denna oförmåga i ledarskap. Foliehatten fullständigt ryser och äcklas, när Lööf öppnar munnen.
Frågan är vad tror sig Lööf vinna på att driva en identitetspolitisk aktivistagenda inför aktivister som ändå aldrig någonsin kommer rösta på ett borgerligt parti?

Det svenska folket inser inte, att Alliansen och borgarna är globalister, internationalister och postmodernister. Inget Allians parti vill ha en restriktiv invandringspolitik. Det är ett spel för galleriet. Alla partier inom Alliansen vill värna en fortsatt omfattande invandring. Ulf Kristersson låtsas nu bara inför valet, att vilja minska den fortsatta höga invandringen. SCB:s officiella statistik & prognos visar, fortfarande på en mycket hög anhöriginvandring. Kristerssons spel, är bara ett försök, att minska M:s tapp av besvikna och frustrerade väljare.


Foliehatten har aldrig förstått hur Annie Lööf kan vara partiledare. Hon utsågs till partiledare, för valdes gjorde hon inte. Långt innan de glesnande leden av medlemmar i C fick tillfälle, att inom organisationen diskutera efterträdare till Maud Olofsson, hade de stora medierna inte bara tagit fram tre kandidater, utan också utsett Annie Lööf-Johansson till ny partiledare.

Lööf är och har alltid varit totalt ihålig. Skriker slagord och tomma fraser i tid och otid. Ena året öppna gränser och trettio miljoner invandrare, nu nolltolerans mot brott och bättre integration. C och Alliansen lyckades, inte men endera under åtta år, utan försämrade det mesta i vårt avlånga land.
Hur tror rödtotten att hon ska få ett nytt mandat av svenska folket, när hon varit den som orsakat detta kaos.
Det finns ingen ideologi eller vision bara floskler. Vad gjorde hon för bra under Alliansregeringen?

Lööf kommer avgå på valnatten, eftersom C får 4-6% i valet 2018.

1 kommentar:

  1. För att vara kort.
    Vad är det för folk man inom (c) vänder sig till? Målgrupp?
    Och vilka röstar på den?
    Kan väl inte enbart vara gamla halvsenila bönder som minns Bondeförbundet?

    SvaraRadera