söndag 10 juni 2018

Är Alice Bah Kunkhe en av landets farligaste politiker?

Demokratiminister Alice Bah Kuhnke intervjuas igår i Ekot. I intervjun berättade hon bland annat, att regeringen kommer att tillsätta en utredning, för att se över Lagen om hets mot folkgrupp(HMF). Avsikten är att polisen ska få mer kraftfulla verktyg. En möjlighet som diskuterades var lägre tolerans för hets mot politiker, journalister, konstnärer och näthat i form av tillmälen som "luder", "kärring" och "batikhäxa."
Det framgick inte riktigt hur Bah Kuhnke tänkte vad gällde politiker, journalister och konstnärer som knappast kan kallas för folkgrupper. Kanske överväger regeringen också andra åtgärder mot näthat som inte har direkt med HMF-lagen att göra!

Åter igen bevisar Kuhnkes utspel, att det verkliga syftet med HMF, är att censurera och tysta dissidenter. En majoritet av alla HMF-domar har varit i en kontext, där personen kritiserat massinvandringen. Nu rodnar inte ens politiker, när de föreslår, att det ska bli olagligt att kritisera politiker och journalister. Det här är ju ingenting annat än ren och skär vänsterpopulism. Svenska "politiker" och "journalister" är inte tillräckligt hotade av svensken ännu. När detta sker, så kommer det börja likna allt mera Kina och Nordkorea i Sverige. Skillnaden är väl att människorna i de nämnda länderna inte är lika korkade och kuvade som svensken är.
Att förbjuda lite ord löser ju ingenting av de bakomliggande problemen.
Ser man det från en annan sida, behövs HMF-lagen, för den påminner oss och omvärlden om Sveriges svåra sjukdomstillstånd.

HMF borde snarare avskaffas i sin helhet, då den inte innebär likhet inför lagen, grundbulten i rättssystemet. Det måste vara likhet inför lagen. Vi bör också stoppa planerna helt, på ett mångkulturellt samhälle och helt stoppa asylinvandring och liknande. Dom enstaka som ska komma hit ska vara lika oss, vara önskade och skötsamma människor och inte asylsökande och folkvandrande från MENA och Afrika. Invandrare ska anpassa sig eller åka hem och sluta spela på sin etnicitet. Många invandrare är själva oerhört rasistiska mot svenskar och mot andra invandrargrupper. Så invandrare som grupp är definitivt inga offer. Ethno press och Bengt Nilsson beskriver detta på ett mycket bra sätt!

Framförallt borde okynnesanmälningar stoppas och inte tas emot av polisen och rättsväsendet. Dessa okynnesanmälningar bör istället leda till polisanmälan mot anmälaren som uppenbart riktar hundratals anmälningar p.g.a. politiskt åsikt och partitillhörighet, vilket är ett oönskat beteende och inte hur lagar ska användas.
Detta är ett felaktigt utnyttjande av lagen. Sådana extrema vänsterprojekt och personerna bakom som "Juridikfronten" och "Näthatsgranskaren", bör därför sättas i fängelse.

De partier som tar upp avskaffande av HMF i sitt valmanifest har en valvinnare.
De kan hänvisa till detta:
En bloggare publicerade i ett inlägg, där han skrev att ”nära varje svensk är en potentiell sexualförbrytare”, att svenskar ”inte hyser respekt för judar och andra” och att de ”beter sig som djur”. Mannen ”vill gå så långt som att säga att svenskar, såväl etniska som kulturella svenskar, jämförda med andra folk, är ohyra, vidrig ohyra.”
Om man vill, kan man ha HMF, men hävda att ingen folkgrupp behöver gnälla över att kallas "vidrig ohyra", "djur" och "potentiella sexualförbrytare"är intressant.
Det kan finnas en gemensam ribba, som ligger högt.
Detta är en klockren valfråga! Att kalla etniska svenskar
vidrig ohyra” är OK, men om en pensionär använder ordet ”neger” blir det fällande dom!"

Med domen har vi det svart på vitt. "Skillnad mellan majoritetsgrupp och minoritetsgrupp". HMF är en godtycklig skitlag eller så är, domstolspraxis helt åt helvete då tingsrätten säger rakt ut, att det är skillnad på folk och folk när graden av vad som skall innefattas i HMF varierar, beroende på vem som är den utsatta parten. Så kan vi inte ha det. Vi kan inte ha sådan lagstiftning eller sådan lagtolkning.

Den förre JK Göran Lambertz bisarra påhitt, att det inte skulle gå att hetsa mot svenskar. Enligt Lanbertz så finns det inget stöd för det i vare sig HMF-lagen eller dess förarbeten. Tvärtom så säger förarbetena uttryckligen, att också majoritetsbefolkningen måste omfattas av skyddet, då lagen ska gälla lika för alla.
SD har för övrigt motionerat om ett förtydligande av lagen på grund av Lambertz vantolkning. Något som de andra partierna dock motsatte sig, med motiveringen att det redan framgår av förarbetena att lagen gäller lika för alla.
Problemet är domstolspraxis i vårt politiserade rättsväsende. För det är uppenbart att lagen inte tillämpas lika och en lag som inte tillämpas lika ska bort! Det är klart, att Kunkhe som tillhör ett minoritetsparti, vill utvidga lagen, till att innefatta alla som hon upplever hotar henne.
Om vi skall använda Göran Perssons ord, är inte ”tänket” Kuhnkes starka sida. Det är en sak att folk kan prata obegripligt, med lite god vilja brukar man kunna förstå vad de menar ändå. Men Kuhnkes resonemang är oftast så obegripliga, att de inte går att förstå ens med god vilja.
Lagstiftningsmässigt har den sittande regeringen visat, att det inte finns någon undre gräns för nivån på det som föreslås. Underkännande av remissinstanser, opposition och lagråd påverkar inte plakatpolitiken. MP vill även skärpa nedskräpningslagen för vanliga skattebetalare, samtidigt som gästande zigenare ges frikort, för att dumpa både hushållsavfall och skrotbilar rakt framför fötterna. Logiken lyser med sin frånvaro. Men i politiken är allt möjligt. Vad kommande riksdag tänker rösta igenom är minst sagt oförutsägbart. Säg vad som är så heligt, att det inte är till salu i den sedvanliga kohandeln?

Sveriges politiker har infört mångkultur, tillåtit en ohämmad invandring mot svenska folkets vilja. Sedan skall samma folk straffas enligt Kuhnke för hets mot journalister och politiker!
Vilket skämt. Dessa grupper har förstört vårt land och skapat ett enormt elände för vårt folk. Klart att folk är förbannade, kritiserar och har en hård ton och skäller ut dessa människor som även tänker fortsätta med massinvandrings politiken trots masskriminaliteten och massvåldtäkterna.

Är man journalist eller politiker är man en offentlig person och får tåla en del. Är det över gränsen, har vi lagar som olaga hot och liknande, det behövs absolut ingen lag, om att man inte får kritisera journalister och politiker i hårda orda lag. En lag för att rädda sig själva och sitt eget skinn, för det politiskt korrekta etablissemanget. Är inget annat en diktatur!

Vilka partier stöder idag en sådan skärpning?
Hela sjuklövern vill så klart kasta alla regimkritiker i fängelse
eller ge dem kännbara straff. De hade redan gjort det, om de bara hade vågat, men samtidigt finns det problem med det som har fått dem att avstå. Inte minst lär det gälla oron för utländska reaktioner, inte minst från EU, om man skulle börja fängsla dissidenter, regim- och systemkritiker i stora mängder. Det hade förmodligen redan blivit ett problem, om inte även just de största, mest tongivande västeuropeiska EU-länderna själva ägnar sig i viss mån åt liknande övergrepp mot grundläggande mänskliga rättigheter och demokratiska principer.
Ovanpå det kommer konsekvenserna av sjuklöverns egen politik, med att montera ned statens mest grundläggande uppgifter. Det är just därför som de senaste 25 årens svenska sjuklöver politik i första hand har byggt på att skapa psykologiska effekter, snarare än att ta itu med saker med rent fysiskt tvång och våld. Förutom den dagliga propagandan och lögnerna från svenska myndigheter, propagandakanaler, offentligt finansierade politruker, offentliga hetsjakter och skam stämplingar av enskilda medborgare.

Skärpning av den anti demokrati-lagen? Det ska vara någon från Disney som kommer upp med sådant dumt förslag. Finns nog ingen minister i Sverige någonsin som gjort så mycket skada som Bah Kuhnke. Men det är bara några månader till innan hon och MP ryker all världens väg. Bah Kunkhe har bara jobb till i september. Sedan får hon gå tillbaka till Disneyklubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar