onsdag 13 juni 2018

SVT hade en höjdarkväll om attentat mot moskéer!

I förgår hade Rapport och Aktuellt en av sina höjdarkvällar, om attacker mot moskéer, där lögnerna staplades ovanpå varandra. Speciellt intervjun i Aktuellt som Nike Nylander gjorde med Morgan Johansson, var inget annat än en fars som hade passat bättre på Kiviks marknad!
Aktuellt borde också skämmas över att de drar sådana stora växlar av den här helt innehållslösa "undersökningen" av Gardell. Det är ju rakt igenom en aktivistisk pamflett. Den här typen av Fake News som får människor totalt tappar förtroendet för MSM och SVT. Foliehatten vill ge ett stort grattis till den politiska islamistkramaren Mattias Gardell!

Det som
ändå skrämmer en allra mest i denna fars, är Sveriges justitieminister Morgan Johansson som är den person som är högst ansvarige för landets juridik. Som utbildad jurist borde Johansson inse, att man aldrig kan utpeka någon/några innan det finns fällande bevis. Med tanke den bakgrund Johansson har, är det beklagligt att han ljuger ohämmat. Landets jurister som såg detta inslag, måste ha fått en chock över hur en justitieminister uppträder. För en jurist är det självklart, att så länge ingen dömts för ett brott (eller åtminstone gripits och där bevisningen visserligen talar för att den gripna är skyldig men ändå inte räcker för en fällande dom), så kan man ju inte säga vem/vilka som ligger bakom ett brott . Morgan Johanssons påståenden är inget annat än en skandal. Spelar Morgan dummare än vad han är? Varför blundar han för de interna konflikterna inom och mellan de berörda religionerna? Han anser att partier/personer som kritiserar invandrare och muslimer ska bekämpas.

Man får en ganska stark känsla av att detta inslag om attacker på moskéer, är ett beställningsarbete från Sveavägen 68! Gud vet vad en desperat regering som riskerar katastrofval vill göra mot ett parti som kan komma att bli överlägset största parti.
Det vore nästan komiskt om de försöker stoppa SD med tvivelaktig metoder, för det skulle bli en revolution, om det avslöjades.

Hela inslaget bygger på Gardells undersökning. Undersökningen genomfördes mellan mars och maj 2018 och består av en enkät som skickats ut till 173 muslimska församlingar i landet. Det handlar om församlingar med demokratiskt valda styrelser, medlemsförteckning och egna lokaler, där fredagsbön regelbundet genomförs. Enkätens svarsfrekvens i sin helhet ligger på 63,5 procent, 106 församlingar har svarat. Av de svarande hade 59 procent av landets muslimska församlingslokaler någon gång utsatts för fysiskt angrepp.

Angreppen har skett i form av: klotter, graffiti, stenkastning, sönderslagen fönsterruta, sönderslagen dörr, förstört lås, skändning, exempelvis genom att någon placerat en gris eller
delar av en gris i eller nära moskén, försök att anlägga brand, anlagd brand, annan skadegörelse på fastigheten. Islamiska Samarbetsrådet har beställt rapporten ”Moskéers utsatthet och säkerhet” som delvis är finansierad av Myndigheten till stöd för trossamfund.
Facebook är underbart och Foliehatten hittade en del intressanta fakta. Såhär vilseleder islamistkramaren professor Mattias Gardell SVT och övriga media med skenvetenskap som ska ge intryck av att moskéer är särskilt utsatta och muslimer är förföljda.
Bortfallet är så stort som 36,5 procent av 173 församlingar.
Av svarande 106 muslimska församlingar uppger 59 procent att de någon gång utsatts för fysiskt angrepp. Det blir 62,5 församlingar av 173 tillfrågade = 36 procent!
Ingen jämförelse finns med andra kristna eller judiska församlingar eller med skadegörelse i allmänhet.
Vissa angrepp har säkert ideologiska motiv, men att av Gardells riktade undersökning oreserverat dra slutsatsen, att det är vanligt med angrepp mot mosk
éer, underförstått mer vanligt än mot andra lokaler och församlingar, är helt enkelt inte korrekt.
Uppgifterna bygger på enkät och det hänger på hur frågorna är utformade, samt hur ärliga svaren är. Gardell använder även anekdotiskt material (ögonblicksbilder från sin egen vardag) för att understryka. Knappast vetenskapligt.
Gardell har vid flera tillfällen, både i sin roll som forskare och som debattör, varit föremål för kritik. Kritiker menar att han idealiserar Islam och arabvärlden. Han har ägnat sig åt, att bortförklara antisemitism bland muslimer. När hans avhandling Countdown to Armageddon, om Louis Farrakhan och Nation of Islam, publicerades 1996, fick den kritik av andra forskare. De menade att Gardell försökt förneka och bortförklara Farrakhans antisemitism.
Gardell betecknar en ideologi inom den moderna islamistiska rörelsen som betonar
Islams påbud om jämlikhet och social rättvisa, som "folkhemsislamism". Begreppet härrör från hans skrift Folkhemsislamism: islamdemokrati som biopolitisk maktordning.
Gardell är anarkist men föredrar numera att använda termen "frihetlig socialist" och han var under 1990-talet aktiv inom Antifascistisk aktion (AFA). Religiöst har han tidigare kallat sig hedning.
Med detta som bakgrund, kan man nästan utgå från, att hans forskning drivs av en agenda.

Gardell
s undersökning passade därför extra bra för SVT. Frågan är nu, vem initierade detta inslag? Sveavägen 68?
När sanningen inte stämmer överens med agendan, får man lyfta fram de få exempel som finns och fabricera fler, precis som SVT gjorde!
Enligt senaste hatbrottsrapporten från BRÅ (2016) har det skett 440 hatbrott med islamofobiska motiv (i medel har alltså 0,005% av alla 810 000 muslimer utsatts under året). Då ingår vandalisering: 64 st.
För att ge en jämförelse skedde det 180 antisemitiska hatbrott. I medel har 1% av alla 20 000 judar under 2016 utsatts!
 
Hur många nya moskéer inrättas årligen i Sverige? Vilka står bakom "attackerna", i den mån de alls förekommer? Hur många attacker förekom för femtio år sedan, då det fanns en eller ingen moské? Hur många attacker riktas mot kyrkor, utan något väsen i "Public Service?" Det skulle allt vara stillsammare och färre attacker i Sverige om muslimerna återvände till sina hemländer.

De flesta attackerna är inte utförda av etniska svenskar, utan av muslimer av andra grenar(Shia eller Sunni) eller av kristna som flytt muslimska länder, för att leva i fred från Islam.
Det vore intressant att stämma av antalet uppgivna attentat mot antalet polisanmälningar. Undrar om Gardell gjorde detta?

Dessutom räknas tydligen klotter som en "attack". Hur många kyrkor klottras det inte på under ett år?
Angående hakkors så samarbetade Islam med Hitler i kampen om att utrota judarna och staten Israel efter kriget. Nazister och Islamister hade en diger gemensam agenda under andra världskriget och decennier efteråt. Finns flera dokumentärer om detta som går på History Channel och Discovery.
Att islamister gillar hakkors är gammal fakta, eftersom de har ett djupt judehat.
NMR framstår som rena korgossarna när det gäller judehat, jämfört med muslimer.
Här några exempel:
Branden i moskén i Örebro var anlagd av en psyksjuk sjuk person. Han var muslim och hade konverterat.
Attentatet i Malmö mot en moské utfördes av en Sunnimuslim från Syrien.
I Eskilstuna glömde man en fritös
I Hässleholm är det rivaliserande islamiska grupper som ställer till det för varann. Vi vet också att flera påstådda attacker har varit händelser som startat inne i lokalerna. Men inslaget i SVT vill man få oss att tro, att det är nazister som begår dessa attacker. Även om man inte rakt ut säger det.
Med inslaget visar SVT att de med råge, inte uppfyller de krav som finns i sändningstillståndet! Vi får hoppas att den nya regeringen sätter rejäl press på SVT!

1 kommentar:

  1. Det finns orsaker till att judarna blivit utslängda ur 109 länder.
    Är inte precis att de gör sig älskade nu heller med tanke på vad makteliten gjort med Sverige..
    https://youtu.be/8ERmOpZrKtw

    SvaraRadera