fredag 8 juni 2018

Årets Bilderbergmöte är i gång - makt över världen är viktig!

Bilderbergmöte startade igår den 7 juni och håller på till den 10 juni i Turin, Italien. Mötet hålls på Hotel NH Torino Lingotto Congress. Det är den gamla FIAT-byggnaden med testbanan på taket som är ombyggd till ett hotell- och konferenscenter. Intressant val av Italien med tanke på den politiska utvecklingen för närvarande. Den 10 juni är samma dag som Schweiz folkomröstar om bankreformen. John Elkann, styrelseledamot på Fiat, är årets värd och då är det logiskt att han valt staden Turin och just det hotellet.
Bilderberg består främst av mäktiga finansmän. Gruppens makt är transnationell "global". De är antinationella. Politiker ska representera sina väljare och får sin makt från dom. I verkligheten får de flesta politiker anpassa sig, till den reella makten och ser också upp till finanseliten. Det är en given hierarki mellan de tillfälliga och återkommande deltagarna. De tillfälliga får känna sig ännu mindre. De återkommande Bilderbergarna är ute efter att maximera profit och sin egen makt. De är självklart inte socialister.

På möte skall man prata om: Populism in Europe, The inequality challenge, The future of work Artificial intelligence, The US before midterms, Free trade, US world leadership, Russia, Quantum computing, Saudi Arabia and Iran, The “post-truth” world och Current events.
Om bara vi kunde få en gömd mikrofon eller video vad som sägs på mötena, speciellt konversationer mellan deltagare och värdar hade varit guld värt.
Ingen hittil
ls har vågat avslöja vad som sägs. Det är bara Mona Sahlin som har antytt vad det handlar om! "Bara några gamla gubbar som snackar!" Ett intressant uttalande, förstod hon vad det handlade om? Det är också bra tecken, på att Mona Sahlin var i en miljö som var över hennes huvud.

Sammanlagt fyra svenskar kommer att delta vid årets Bilderbergmöte:
Marcus Wallenberg, styrelseordförande i SEB och en van Bilderbergsbesökare.
Björn Wahlroos, Nordeas styrelseordförande.
Danica Kragić, professor i datalogi och vice skolchef för Skolan för datavetenskap och kommunikation vid KTH.
Maria Rankka,vd för Stockholms handelskammare.


Inga svenska politiker! Man hade kanske förväntat
sig, att Ulf Kristersson hade blivit inbjuden! Måhända är det för grötigt i svensk politik just nu som avgör detta? Eller har politikerna blivit rädda för att uppfattas som ”köpta av kapitalet” eller att de tar en Wallenbergare i handen?
Mikael Damberg var där 2015.
Magdalena Andersson var där 2016.
Annie Lööf var där 2017.

I mitten av november 2017 aviserade Knut och Alice Wallenbergs Stiftelse att de via sitt Wasp-program Wallenberg Autonomous Systems and Software Program satsade 1 miljard kronor på AI. Danica Kragic Jensfelt leder satsningen.
Danica Kragić : Det är illa! Jag fattar faktiskt inte varför regeringen är så långsam. Utvecklingen går blixtsnabbt. Sverige är på efterkälken när det gäller artificiell intelligens. Jag är jättekritisk till det, säger den berömda professorn i datalogi i en stor intervju med Svenska Dagbladet. Nu satsar Wallenberg och det är bra. Men ett land ska inte behöva vara beroende av privata investerare när det gäller ett så här viktigt område.”

Det framstår tydligt att man nu måste reda ut vad och hur AI kommer påverka hela västvärlden. Ekonomiskt, socialt och även politiskt. Det fria informationsflödet är även det, ett problem,
eftersom de stora tidningarnas och TV-stationernas sanning tappar i trovärdighet. Möjlighet till styrning minskar. Naturligtvis kommer den riggade frihandeln upp, men även USA:s tappade betydelse i världen. Inte minst Trumps oro veckande störande beteende. Trumps beteende har blivit ett huvudvärk för globalisterna. Inte minst skall man tala om Ryssland och hur man ska kunna integrera det extremt motsträvige Putin, för att kunna öka exporten och komma över billiga råvaror. Samt ”utveckla” landets medelklass med ”billiga” lån. Medan världen har fokuserat på Trump, så har Kina i det tysta skapat en frihandelszon i öst.

Årets möte sker med den bakgrunden, att globalisterna ser med viss oro på framtiden. Stora förändringar är i rörelse. Något man inte har grepp om. Politikerna är just nu inte så intressanta, då de i praktiken inte kan göra något eller har ledande idéer om vad som ska göras.
Om det kommer ut något konkret från mötet, så är säkert många intresserade, att veta det. Det kommer kanske att påverka vår ekonomi, under lång tid.

Bankfolk brukar inte behöva komma till Bilderbergmötet men nu åker Nordeas styrelseordförande Björn Wahlroos dit. Har är det med Nordeas flytt till Finland som gör, att han måste skolas på Bilderberg?
Utan att någon som helst ställning, kan man notera att Nordfront skrivit: "Nordea, tillsammans med bland annat Wallenbergs SEB, bedriver organiserat valfusk genom att konsekvent stänga ned och neka öppnandet av bankkonton för Nordiska motståndsrörelsen (NMR). Bankkartellen i Sverige har dessutom på ett misstänkt samordnat sätt även stängt ned konton och banktjänster för andra oppositionella grupper.”
Det är rätt så allvarliga anklagelser. Än mer, när man också kan se ett censurerande mönster på JewTube och Instagram, av nya partier såsom Alternativ för Sverige (AfS) som också ställer upp till val i år.

Sveriges regering har även skämt ut sig inför hela EU, när dem tog beslutet om att stödja Palestina och försöket med Västafrika som Frankrike fick stoppat i grevens tid.
Sverige ses inte som ett trovärdigt land inom EU. Därför blev inte Sverige inbjudna till middagskonferensen, om den framtida politiken!

Under de senaste åren har Bilderberggruppen tvingats släppa en smula på det tidigare så extrema hemlighetsmakeriet. Numera släpper man varje år en ”officiell” deltagarlista och en kortfattad lista över de ämnen som ska diskuteras. Alternativa media har tillsammans med internet, även de bidragit till att en växande skara medborgare satt sig in i vad Bilderberggruppen är för något.

Nu förväntar vi oss alla, att ”Tredje Statsmakten” utför sitt ursprungliga uppdrag och informerar det okunniga ovetande folket om detta hemlighetsfulla Bilderbergsmöte också, i synnerhet under ett brinnande valår.
Har Ekot från Sveriges Radio försökt att få tag i Wallenberg, eller någon av de andra svenska deltagarna - i flera dagar - för att ställa frågor om detta hemlighetsfulla Bilderbergsmöte?

Bonnierägda Expressens reporter Niklas Svensson brukar gilla att vara först med vissa hemlighållna möten och nyheter, så vi förväntar oss ett uttömmande reportage från Bilderbergsmötet, från hans håll. Bara att leverera till oss nyfikna medborgare.

Agenda drivna Bonnierägda DN bör absolut inte ha några problem att erhålla lite läsvärt inside information från inflytelserika Bilderbergsgruppens möten. En av deras storägare och tidigare VD Jonas Bonnier, har också närvarat en gång år 2012, tillsammans med Wallenberg. Dessutom är Bonnierklanen ingifta med Wallenbergklanen, så informationen mellan familjerna flödar nog fritt, mellan skål och vägg.
Undrar hur DN ska vinkla sin artikel denna gång? Kan man månne se till att få in ordet ”säkerhetsrisk” i artikeln?

Kommer man att understryka att det är hyckleri när inflytelserika toppar inom svenskt näringsliv och media samt våra svenska politiker talar om ”öppenhet och transparens” och sedan själva deltar i möten med hemlig agenda?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar