onsdag 20 februari 2019

Alla ni som röstat på sossarna får nu skörda – höjda skatter!

Socialdemokraterna har via Stefan Löfvén och Magdalena Andersson antytt om, att Sverige måste höja skatterna ytterligare.
Magdalena: ”Min ingång är att vi behöver skatteintäkter för att säkra välfärden i den demografiska situation som vi befinner oss i!” Magdalenas uttalande är en bekännelse på, att hon och S har ljugit hela tiden. Ladorna är inte fula, utan totalt tomma!
Uttalandet möter hård kritik i sociala medier där flera personer anser att det är ett förfinat ordval, för att beskriva hur invandringen belastar samhället.
Owen Lind
@owenlind1
Vill hon vara så vänlig och förklara den demografiska situationen och framförallt, vem som har skapat den?
Ekonomer: ”vi tjänar 900 miljarder på invandringen”. Nu: ”måste höja skatterna med 90 miljarder!”
Staffan S
@StaffanS15
Ytterligare ett bevis på att migrationen överhuvudtaget inte bidragit till något positivt för den svenska nationen. Orsaken till höjningen är, allt fler som skall ta del av välfärden som finns och allt färre som betalar skatt till densamma. Anser att Sverige är på väg mot avgrunden med denna politik.

Samtidigt slår
Magdalena Andersson fast, att Annie Lööfs tidigare medieutspel, att C och L har brutit regeringens vänstersväng, om att sänka skattetrycket, inte alls stämmer. Magdalena anser, att det inte är regeringens huvudmål och inte heller, är någonting som parterna har avtalat i JÖK. Istället är Andersson inställd på att Sverige måste gå i motsatt riktning, för att vad hon menar innebär att säkra välfärden.
Skall man tolka vad Magdalena säger, så stödjer L och C, nu högre skatter? Detta dårhus! Allt för att finansiera ”migranter” som till stor del aldrig kommer integreras och istället kommer att belasta samhället, under lång tid!
Foliehatten tycker att det är alldeles utomordentligt bra, att Magdalena Andersson är så tydlig. Hon hintade åt det här hållet redan, under den förra mandatperioden. Det finns stora hål i statskassan. Verkligheten har sprungit ikapp makthavarna på Rosenbad. De kan inte längre blunda för, den dåliga sysselsättningsgraden för alla migranter som kommit de sista fem åren och det är kvinnorna som är problemet. De kommer aldrig till ett jobb. Talar vi om de migranter som faktiskt jobbar, är merparten avlönade med skattemedel och de har så ger låga inkomster som ger låga skatteintäkter.
När mediantiden för migranter att komma ut i arbetslivet ligger på nio år och cirka 35 - 40% aldrig lyckas etablera sig, tycker man att politiker och vanligt folk skulle förmå sig till, att dra relevanta slutsatser av det. Men icke sa Nicke. Floskelmaskinerna har jobbat på i högt tempo. Lögner har blandats med desinformation och mörkläggning. Och det sovande folket har vägrat att befatta sig med frågan överhuvudtaget. Liksom politikeretablissemanget. Nu kommer notan för denna idioti. Och den kan inte ljugas bort.
Det finns två lösningar på problemet. Stoppa alla invandring, vilket är otänkbart för de styrande och då återstår inget annat än, att höja skatterna.

Alla som röstat på femklövern i regeringen, betalar säkert med glädje. Kul att L och C nu får vara med och besluta om skattehöjningarna eller ..?
Det är
helt makalöst vad partier är irrelevanta egentligen. För några år sedan var C att betrakta som ett nyliberalt parti med Stureplan och Ayn Rand som förebild. Annie Lööf sa dessutom, att Rand var hennes favoritförfattare (antagligen bara rent socialt skådespeleri för att passa in i gruppen) och nu kommer samma Lööf och ska stödja S och högre skatter.

Klart att svenska skattebetalare är beredda att betala för att hålla höger
extremismen borta! Nu öppnar regeringen dessutom för anhöriginvandring och sjukdom som asylskäl, en ännu mindre andel som kommer att kunna arbeta och betala skatt, men desto större kostnader. Det räcker tydligen inte med att sjuka personer dör på akutmottagningarna och väntetiderna för operation, är jättelånga, utan nu skall även sjuka personer beviljas asyl! Idiotin har tydligen ingen gräns! Ovanpå detta kan också läggas 5000 kvotflyktingar från framför allt Afrika!

Magdalena Andersson anser, att fördelningspolitiken ska stärkas i kommande reformer, skatten för rika ska höjas och fattiga ska sänkas. Oklart dock om den piskning av landsbygden som Isabella Lövin utlovade med bensin- och dieselskattehöjningar, räknas in i de fördelningspolitiska målen.
Lövin: "Vi måste jobba både med piska och morot. Klimatkrisen kommer att drabba alla, fattig som rik. Torkan och bränderna i somras drabbade inte minst landsbygden och bönderna. Vi måste klara av omställningen på ett socialt hållbart sätt."
Foliehatten är helt övertygad om, att skatteväxlingen går ut på, att finansiera invandringen och bidragsjobben.

Sossarna har inte hymlat med, att deras målsättning sedan början på 1970-talet, har varit att folket helst inte skall få disponera sin egen lön. Den skall staten ta hand om och sedan portionera ut i form av olika bidrag.
Om folket själva får disponera större delen av sin lön, blir de på lite sikt mentalt fria att
kanske kan rösta på andra partier, än sossarna och då blir politrukernas makt mindre och det vill sossarna inte ska hända. Ingen överraskning detta. S gör alltid som de vill (trots att de lovat annat). Och det enda som är konsekvent i S program är att höja skatter. 
 
Läget i Sverige är nu så illa, att danskarna(Dansk folkeparti) lagt förslaget om en permanent gränskontroll. De vill inte han in kriminella från Sverige som svenskarna tvingas vada i varje dag.
Nu borde väl svensken börja "vakna" när danskarna säger så där eller ska Svenssons fortsätta sticka huvudet i sanden, knyta handen i fickan och låta hela vårt land förstöras?
 
Den evigt dumma svensken har röstat för detta, därför får svensken tåla att betala mer och mer i skatt. Samma sak går att argumentera för mer specifika situationer, hur de evigt naiva pensionärerna fortfarande tror att vänstern kommer förbättra deras situation. Istället för att titta lite nyktert på situationen, så väljer de blint att tro på forna paroller och därför rösta efter, ett naivt hop att saker skall nog bli bättre. Ibland slängs ett litet magert fläskben till pensionärerna, för att de skall hålla tyst!
Att den evigt dumme svensken vägrar att tala klarspråk inom gruppen, att barn är ett måste för att välfärden inte skall haverera och att invandring är överlag en negativ åtgärd, för att lösa något problem. Men istället för att titta nyktert på fakta, så väljer den dumme svensken, att leva efter utopiska påståenden, om att vi vara kämpar och tolererar, så skall allt nog bli bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar