måndag 25 februari 2019

Välj inte Centerns Europa i EU-valet!

Den 26 maj är det val till Europaparlamentet. Vi vill se ett EU som står upp för alla människors lika värde. Ett grönare och mer demokratiskt EU. Som respekterar olikheter mellan människor. Det kommer vi kämpa för. Vilket Europa väljer du?Ett twitter från Annie Lööf!Att KD kommer att bli större än Centern, får vi hoppas!
Det är länge sedan Foliehatten hade så roligt när han läste de svar Annie Lööf fick på sitt twitter om EU-valet. Foliehatten kan se utifrån de svar som skickats in, att folk är riktigt förbannade och ilskna på Lööf.
 
Här kommer en sammanställning över några svar:
Tänk Annie, det finns trogna tjejjer i politiken. Som inte vänsterprasslar! Som belönas för det på många sätt. Fundera över det en stund”
Ditt förtroendekapital är förbrukat!”
Vi har lärt oss den hårda vägen, vad ni säger före ett val och vad ni gör efter detsamma, är två helt olika saker. Alltså behöver ni inte låtsas stå för något.”
Inte ditt EU i alla fall utan ett EU som ser om sitt eget folk först!”
Väljarnas chans att skicka ut centern på sophögen!”
Du går till historien som den största hycklaren och floskel siaren.”
Vilket Europa? Tja, ett där politiker står vid sitt ord, där logik och förnuft regerar, istället för retoriska fluffiga gräddbakelse från partier som förlorat sitt landsbygdsstöd och desperat söker ett nytt på Södermalm. Ett sånt EU skulle jag rösta för. ”
@Centerpartiet representanter i EU idag vill ha helt öppna gränser, månggifte (och därmed kvinnoförtryck) och att sharialagar ska gälla! Tänk på det då ni lägger er röst!!”
Spärren för att komma in som EU-parlamentet
är 4%! Centerns toppkandidat är Fredrick Federley(även känd som Ursula)! Många anser att han är, en av de värsta politikerna vi har i landet. Han för en politik i EU för att skövla skogen i Sverige och hela EU. Hur är detta att bevara något för kommande generationer kan man undra!
FF och hela C vurmar för en fri invandring till Sverige! Därefter måste det kanske kännas komiskt eller vad man nu skall kalla det för, när FF utsattes för ett personrån utfört av migranter och inte nazister som media ville ha det till.
Två frågor, hur hycklande är media? Förtjänade Ursula att bli utsatt för mångkulturen som han själv förespråkar så mycket?

Intressant är att FF på sin FB sida skriver, att han har blivit nerslagen 3 gånger. Alla gånger har det varit svenskar. Tyvärr för FF det finns en video på när han blir rånad och nedslagen av migranter, karln ljuger sig blå i ansiktet.
Kanske han talar sanning. Alla som åker tunnelbanan i Stockholm är svenskar!
Vad än gör, rösta inte på FF i EU-valet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar