tisdag 26 februari 2019

Trump får en stämning på halsen, för att han försökt kyssa en kampanjarbetare 2016!

Det går inte en dag, utan att Donald Trump utsätts för förtal, anklagelse eller att en stämning lämnas in. Att vänstern=demokraterna inte tröttnar på den här häxjakten. Varje eviga dag så skrivs det, nånting nytt. Givetvis drar demokraterna i trådarna i bakgrunden.
Kampanjarbetaren Alva Johnson har lämnat in en stämningsansökan mot Donald Trump. Under måndagen lämnade f.d. kampanjarbetaren Alva Johnson in sin stämningsansökan till en domstol i Florida. Där anklagar hon presidenten för ”ras- och könsdiskriminering” och hävdar att hon fått lägre lön, än manliga och vita kollegor. Hon hävdar också, att Trump vid ett tillfälle kysst henne, utan samtycke från Johnson, enligt New Yorker.
Alva Johnson hävdar att det ägt rum under ett kampanjmöte i Tampa,FL i augusti 2016. Trump ska då ha tagit Alva Johnsons hand och kysst henne. I stämningsansökan hävdar hon att hon försökt vända sig bort, men att hans mun delvis vidrört hennes. Om det hela har ägt rum, två vittnen nekar, verkar det som om Trump pussat henne på kinden, men hon då har vridit huvudet för att pussa honom på munnen. Deras läppar har då "delvis" berört varandra. Förmodligen är hela historien uppdiktad och stämningsansökan kommer avslås. Får hoppas damen i fråga ändå får sin check från demokraterna.
Det har gått snart 3 år sedan det inträffade och först nu anmäler hon honom! Hur mycket pengar får hon av demokraterna? Men hon har ju inga vittnen, hur skall hon kunna styrka något? Om det hon säger är sant, medger hon, att han missade kyssen, för att hon vände bort huvudet. What the fuck, skall man inte vara glad för en kyss om den träffat? Dessutom det sägs att hon är svart. Då är det bevisat, att om historien är sann, så är han definitivt ingen rasist, vilket demokraterna anser!
Hela historien är absurd. Det tar energi från viktiga frågor.
Om Foliehatten inte är felunderrättad så är Trump 72 år, så han förmodar, att "grab them by the pussy"-perioden är över.
Så nu kan ett namn till läggas till på listan av kvinnor som säger att Donald sexuellt trakasserat dem: Ninni Laaksonen, Cathy Heller, Summer Zervos, Kristin Anderson, Jessica Leeds, Rachel Crooks, Mindy McGillivray, Natasha Stoynoff, Jennifer Murphy, Cassandra Searles, Temple Taggart McDowell, Jill Harth och nu även Alva Johnson. Bild på Alva här!
Men det måste vara de som ljuger och inte Donald som själv sagt detta:
Trump, 2005: "You know, I’m automatically attracted to beautiful — I just start kissing them. It’s like a magnet. Just kiss. I don’t even wait. And when you’re a star, they let you do it. You can do anything."  

Det enda som känns väldigt pikant i denna historia är:
"Hennes psykolog har också en journalanteckning där det står att hon ”har mardrömmar på grund av det som hände”, vilket enligt kvinnan är kopplat till Trumps kyss."
Och givetvis är det SVT nyheter som kommer med detta!
Handlar väl om en felöversättning? Engelskans "kiss" blev svenskans "kyss". Det rör sig om en puss. På kinden, om
Foliehatten förstått det rätt. En kindpuss således.
Foliehatten tycker att amerikansk politik är fruktansvärt konstig, då det gäller att kasta så mycket skit som möjligt åt alla håll.
Herregud om man kan anmäla/stämma någon för e
n kindkyss, för några år sedan, tror Foliehatten att män i världen ligger risigt till på riktigt.

2 kommentarer:

 1. https://youtu.be/6YSef9T7Yso

  Här hatten ,,, har du någon förklaring till detta ?
  Jag har det , men jag vill höra din först ,,,

  SvaraRadera
 2. Peter!
  När jag åt lunch idag lyssnade jag på hatpropagandan i SR mot Trump. Trump möter i Vietnam tjockisen från Nordkorea. Man hoppas i regionen att mötet skall resultera i någon form av ett fredsöverenskommelse och att Nordkorea avrustar sin kärnteknologi. Givetvis kunde inte SR:s kvinnliga reporter "hålla" sig, utan hon tog upp om en rättegång i USA, om en tidigare medarbetare till Trump! Man blir så trött.
  Jag tror faktiskt att Trump har haft svårt att hålla borta fingrarna från kvinnor i yngre dagar. Men precis som i Sverige tar man upp vad som hänt för 10-20 år sedan, istället låta det vara historia. Vem kommer ihåg exakt vad som hände då?
  Vad som händer i USA, är sjukt, mycket sjukt! Jag har varit där ganska många gånger och har flera gånger pratat med amerikaner, varför det är så. Ingen kan ge en bra förklaring. Man stämmer alla så fort man kan och det är fråga om jättebelopp. Detta ger gott om arbete för den stora mängden av advokater som finns!

  SvaraRadera