fredag 22 februari 2019

Hur många IS-krigare kommer att återvända till Sverige?

I ett inslag i förgår i TV4 om IS-återvändare, berättade de, att det har kommit tillbaka över 20 IS-krigare till Malmö. 
"I Malmö har de IS-medlemmar som redan återvänt från krigets Syrien orsakat rädsla i flera områden medan de hyllas som hjältar av vissa människor. Enligt ideella krafter i Rosengård har IS-rekryteringen ökat och radikalisering av unga sker i källarmoskéer."
I inslaget kallas IS-terroristerna/mördarna genomgående av journalisten, för "IS-soldater", "IS-återvändare." Det verkar som denna journalist inte fått upp ögonen för problemet, man får vara glad för det lilla.
Foliehatten höll på att tappa hatten, när han insåg att inslaget var rakt på sak och inget hymlande. IS-terrorister rekryterar nu för fullt i Malmö och de är idoler för massa ungdomar där. Bland annat källarmoskéer fungerar som rekryteringsplatser.

En mamma är så orolig att hennes son ska rekryteras, att hon startat ett nätverk för mammor och massor med mammor
har kontaktat henne och är oroliga. Det känns redan positivt, när bara ett tjugotal som SÄPO känner till (mörkertal?) som än så länge har återanvänt och bosatt sig i Malmö. Det är redan kaos och rädsla för, att unga rekryteras. De kommer också börja leka "moralpoliser", trakassera muslimska kvinnor som inte bär heltäckande niqab, trakassera svenskar "dom otrogna" , hundar kommer försvinna spårlöst!

M
SM och kändisar (Eva Dahlgren) lobbar för att flera ska återanvända. Hanif Bali är förbannad och påstår att det skall komma ytterligare 150 IS- krigare till. Vart är protesterna, när skall Morgan Johansson twittra?
Länken till Youtube är borttagen av dem! Censur!!!
Breibart avslöjar samtidigt att en invandrare i Sverige, häromdagen dömdes till fängelse för att stridit...hör och häpna mot IS”

"A 38-year-old man living in Sweden who fought the Islamic State alongside Iraqi forces has been convicted by a court for war crimes after he posed in photos alongside the corpses of Islamic State fighters."
 
Media har uppträtt som en vindflöjel, först vägrar all media, inte erkänna, att det finns IS terrorister i Sverige. De kallar alla som påtalar detta, för nazister och rasister.
När Kalifatet kraschat och när det sitter 800 IS terrorister fängslade hos kurderna, twittrar Trump, att det är dags för Europa, att plocka hem dom. Och vips, så skriver/berättar alla statsfinansierade media samtidigt helt koordinerat, trots att detta pågått i flera år, att nu finns det IS terrorister som återvänt, fast det pågått i det senaste året!
 
Nu håller all media på med, att berätta ur förövarens sida, hur stora offer IS anhängare är. Det är tonåringar som varit lite förvillade i livet, att folk har blivit hjärntvättade och de liknar IS som en oskyldig organisation och att man bör förstå och förlåta människor som mördat för nöjes skull och fått miljontals andra människor att fly och lämna sina hemländer. Det är inget annat än en skandal, att vi låter media föra fram dessa aspekter.

IS är en internationell
stämplad terrororganisation! Det är ingen sekt. Medlemmarna i IS är terrorister och mördare som har förstört länder, städer, byar och familjer. Genom som framfart har de sett till att flera miljoner människor har flytt till Europa eller till flyktingläger i regionen.
All media borde istället skriva, om alla offer som blivit utsatta för IS. Alla kvinnor som blivit systematiskt våldtagna. Den vänsterstyrda makten och median i Sverige vill istället, att vi skattebetalare ska förstå och känna sympati med dessa mördare, våldtäktsmän, mordbrännare och halshuggare. Anledning är att S inte vill stöta sig med muslimska väljare, för de röstfiskar bland muslimerna.

Det begåtts mängder flera terrordåd i Europa med kopplingar till Sverige. Paris-dådet utfördes av terroristerna som varit uppväxta här och en av dem hade bott i Sverige i åratal innan dådet.
Det är en tidsfråga innan nästa terrordåd i Sverige inträffar. Det är oundvikligt. Fritidsgårdar och vänsterpedagoger kommer inte förändra återvändarna. Vänstermänniskor som pratar om tolerans, är stor humor bland jihadister.

Med den katastrofala assimilering
som Sverige har haft de senaste 20-30 åren, lär rekryteringsunderlaget vara massivt. Innan fanns bara teori och moskéer, nu finns livs levande idoler tillgängliga, att bländas av, tuffa killar som varit nere i Syrien och mördat och slaktat för Kalifatet.
Svenska myndigheter är så underbart naiva, så man tror, att det inte är sant. Vi välkomnar dessa IS-krigare med bostäder, skuldsanering, jobb m.m. Under tiden som de rekryterar nya till IS-organisationen. Givetvis kommer SÄPO och polis inte lyckas hålla 100% koll, på alla dessa personer. Det skulle inte alls förvåna om IS-krigarna, kommer att ställa till med saker, om de blir missnöjda. Det bör till och med en lågintelligent minister som Strandhäll förstå. Politikerna vill ha mångkultur och då får de även ta konsekvenserna med mångkulturens baksidor. Är det någon som tror att det kommer att ske?
 
Om Sverige varit ett normalt land och haft normala politiker, hade vi för flera år sedan haft en annan agenda. Nu går de fria på våra gator, så länge det inte finns några bevis mot dem. Deras illdåd och framfart i Kalifatet i Syrien, är tillräckligt. Alla typer av brottsutredningar är såklart helt omöjliga, så länge det inte finns bevis. Hittar man bevis, så ska man ta tillbaka medborgarskapet för alla återvändande IS-krigare och utvisa dem på livstid som flera länder gör idag(Danmark bl.a.)! Tyvärr är det politiskt omöjligt i PK-Sverige.

Problemet är att Sverige inte anser,
att det är kriminellt att vara medlem i IS. Man skulle tidigt genomfört lagar som skyddar oss, som att IS-återvändare förlorar sitt svenska medlemskap, hamnar i fängelse och sedan utvisas.

En IS kvinna som sitter nu fast någonstans i MENA, med ett nyfött barn och hon vädjar nu till det brittiska samhället, men där är det kalla handen! Stor risk att medborgarskapet ryker, men även i Storbritannien finns det (människorättsivrare) som vill öppna stora famnen. Källa SR!

Sverige är sedan tidigare känt för att ”härbärgera” krigsförbrytare från ex-Jugoslavien-krigen och folkmorden i Rwanda.
För ett tag avslöjades av SÄPO, att muslimska terrorister i Strömsund skulle genomföra ett attentat med sprängmedel. Foliehatten är helt övertygad om, att det finns många muslimska celler i mindre skala i Sverige som ligger och väntar på uppdrag och att det finns sprängmaterial för tillverkning av bomber som ligger gömda i förråd och lägenheter.

Det skulle vara intressant att få se den förteckning SÄPO har, på hur många IS relaterade misstänkta brott SÄPO, har utrett. Vänsterpolitikerna lägger ner mer resurser på att motarbeta SD och demokratin, än att straffa återvändande hjärntvättade massmördare och skydda Sveriges invånare.
Sverige är begåvade med riktiga genier till politiker som styr detta land. De anser att det är jättesvårt att utvisa mördare, gängkriminella, våldtäktsmän med låga straff som följd m.m. Nu bjuder man upp ännu mer till dans och vill ta tillbaka IS återvändande terrorister.
Igår röstades Danmarks "paradigmskifte" inom invandringspolitiken som de danska sossarna gav stöd åt.
Det omdiskuterede og af humanitære organisationer stærkt kritiserede paradigmeskift i udlændingepolitikken er torsdag formiddag vedtaget i Folketinget. Regeringen, Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet stemte for.
Lovpakken skal ændre fokus fra integration af flygtninge til hjemsendelse.”
Ekot gav en mycket märklig rapportering till detta paradigmskifte. Foliehatten undrade varför ingen ledande sosse intervjuades, för att de skulle ge sin syn på, att de danska sossarna röstade fel!
Nu kommer Foliehatten att bevaka Annika Strandhälls twitter, för att se om hon kallar de danska sossarna för "nazister!" 
 
Skulle någon göra dumheten att ”röra” ett hårstrå på nån muslims huvud här i Sverige eller ens tänker på att dra in bidrag för dom, så är du enligt PK-Sverige, rasist, fanatisk SD-anhängare och du går SD:s bruna ärenden! Varje helg,står du i givakt och”heilar” till porträtt av Hitler, Breivik och Orbán!

En muslimsk hyllningsvideo till vår statsminister. Stefan Löfvén måste vara enormt belåten och hedrad över denna video. Frågan är om den är ett tack, för de tjänster och bidrag som S ger till muslimer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar