torsdag 14 februari 2019

Elefanten i rummet som inte finns hos propaganda SVT eller hos polisen!

SVT skriver i en artikel att ”Polisen har svårt att förklara gängskjutningarna och kallar det för ”gåtan Sverige!”
"Gåtan Sverige!" Foliehatten trodde först, när han såg rubriken, att det var fråga om komik! När han insåg vad det handlade om, så är det tragikkomik i media, flera gånger om dagen.
 
Kommissarie Gunnar Appelgren vid Stockholmspolisen har en teori om varför det är tio gånger vanligare med dödsskjutningar bland unga män i Sverige än i Tyskland. Det handlar inte om massinvandring eller misslyckad integration. I stället är det det fria skolvalet och det fria vårdvalet och andra ”liknande” åtgärder som ligger bakom detta!  Har kommissarie Appelgren ingen analys eller vågar han inte tala, om vad han skall vara tyst om. Men med såna här uttalanden, får vi hoppas på att dumheterna och idiotin blir uppenbara på en bredare front.

Elefanten i rummet finns inte för alla myndighetspersoner. De flesta med normalbegåvning fattar nog, att det är de fria gränserna de sista 20 åren som ställt till kaoset i Sverige. Man behöver inte heller, visa sin identitet och det utnyttjas till fullo, där man upptäckt att samma person, kan ha flera identiteter, vilket innebär att kriminella grupper och släkter kunnat invadera landet, utan problem.

Det är ”tabu”, att inte vara politiskt korrekt och sanningsenlig och man blir stoppade i sin karriär och rent av sitt jobb, om man avviker från den utstakade vägen. Sverige är ett land med en socialistisk och socialliberaler politik, så i praktiken har vi alla blivit socialister. Det var Olof Palme, Sten Andersson S och liberalen Bengt Westerberg som grundlade vägen, till detta kaos som vi nu tvingas åse dagligen.


Det är våran frihet att välja förutsättningar för vår vård och utbildning som inte skapar gängkrig, dödsskjutningar och sprängdåd? Inte undra på att skolresultaten gjort att vi rasat från 1:a till 32:a i Europa. Med den logiken, så är det enda rimliga att vi begränsar svenskars frihet och möjlighet att skapa sina egna förutsättningar i livet, för att invandrarna, inte kan låta bli att skjuta varandra.

Sverige är sjukt och det är ännu mer sjukt, att den stora massan sväljer dessa argument och troligtvis kommer låta sig begränsas för "
demokratins" skull.
Det måste tyvärr bli ännu värre, innan alla tondöva svenskar fattar allvaret. Fler mord, fler våldtäkter, fler bilbränder, fler bedrägerier, fler överfall av gamla i hemmet och naturligtvis fler terrordåd likt Drottninggatan. Det kommer en dag då ingen står ut längre. Inte ens Annie Lööf.
 
Foliehatten tycker det var synd, att polisen missade, att det var klimatet med varma somrar som var grundorsaken till den utökade gängkriminaliteten i landet? De glömde Trump, han är roten till allt ont i världen! Våran statsminister sa, att våldtäktsvågen berodde på LAS och otrygga anställningar. Han hälsar nu, att det är såklart, de där 500 dödsknarkarnazisterna i billiga Dressmanskjortor som är orsaken och som står bakom alla dödsskjutningarna!
 
Det räcker att gå utanför Sverige, så har forskare, statsvetare och politiker svaret på, varför vi i Sverige är klart ledande i dödsskjutningsstatistiken i Europa och orsaken är massinvandringen
Foliehatten glömmer inte heller i en partiledardebatt, när Åkesson sa, att förklaringen är nog så enkel, att det är invandrarna som inte passar in här i landet som fick Annie Lööf att gå upp i falsett och stampa med foten.
 
Man går som katten runt hett gröt, man diskuterar i flummande termer, om vad det kan vara som är orsak till problemen, men inte ett ljud om att sätta ner foten och mala ner dom kriminella med våld. Problemen med invandrarna kommer aldrig att kunna lösas, så länge man påstår att problemet är något annat.
Nej, bara analyser åt olika håll som inte leder någonstans, man kommer att analysera sig utför stupet. Det värsta är att det fördröjer tiden till den punkt riktiga åtgärder sätts in och antagligen är det redan försent.
Det är häpnadsväckande, skrämmande och löjeväckande att se en kommissarie sprida rejäla rökridåer på detta sätt. Varför slängar man alltid fram slentrianmässigt socioekonomiska faktorer som skulle vara de som driver fram skjutningar ? Varför försöker polisen dölja, att det skjuts, så mycket mer i Sverige än i övriga Europa? Sverige borde i så fall ligga i bottenskiktet, om skulle följa dessa höga polisers uttalande. Naturligtvis är allt bara lögner och propaganda i det avtrubbade folkets värdegrundsdiktatur. Vi lever numera bakom 2000-talets järnridå.

Kan det vara så att media väljer publicera forskning från de kriminologer som bekräftar chefredaktörens och journalisternas politiska agenda?
Varför jämför inte sociala forskare i Sverige olika kulturer och religioner och vilket tankesättet de finns hos olika kulturer? Varför utför inte forskarna en studie, där man jämför svenskar i samma sociala situation som invandrare? Skjuter svenskarna på varandra eller begår gruppvåldtäkter, lika mycket? Kanske är det därför, vi inte är bra, på att integrera och stävja brottslighet.

Ännu en gång ser man hur SVT väljer personer med "rätt" åsikter till reportage och intervjuer. SVT/SR är ett hån mot demokrati, information och yttrandefrihet och de får fortsätta, dag för dag. SVT är inget annat än en propagandacentral för socialister och det nyheter de förmedlar till svenska folket skulle göra propagandaministern Dr Paul Joseph Goebbels stolt. Den statliga mediekanalen försöker nu visa att det inte går att få fram någon rimlig förklaring till varför den grova kriminaliteten har exploderat det senaste årtiondet. Polisen, politikerna och forskarna står med munnarna på vid gavel som ”fåntrattar” och kan inte begripa vad det är som händer i Sverige, alltihop är en enda stor gåta! Det visar hur illa det är ställt med Sverige.
 
Tullen har noll koll på vad som tas in i Sverige. Öresundsbron står obevakad. Vapen och granater finns överallt . Kan det ha något med saken att göra tro? Man förstår att vi har en galopperande brottslighet i Sverige, när högt uppsatta poliser, letar orsaken till våldsbrott bland friskolor och privata vårdcentraler. Kanske har kommissarie Appelgren en teori, om att Palmemördaren numera gömmer sig och arbetar som sjukgymnast med lösskägg?
 
Foliehatten tror att den stora förklaringarna är, att våra politiker lever i en drömvärld. De tror att man kan lösa allt, med lagstiftningar och regleringar, man blir helt förvirrade och ställda, när verkligheten inte lever upp till deras intentioner. Man skapar nya lagar hela tiden, utan att tillföra resurser, för att kontrollera att dom efterlevs. Naiva politiker tror, att vi medborgare snällt förväntas, följa dom.

Det är inte bara gångskjutningarna som ökar som socialisterna inte kan förstå!
"Socialisterna kan inte förstå varför hedersvåldet ökar i Sverige!"
"
Socialisterna kan inte förstå varför radikal islamism ökar i Sverige!"
Socialisterna kan inte förstå varför våldtäkterna ökar i Sverige!”
"
Socialisterna kan inte förstå varför könsstympning ökar i Sverige!"
"
Socialisterna kan inte förstå varför asylbedrägerierna ökar i Sverige!"
"
Socialisterna kan inte förstå varför Malmö har landets högsta andel bidragstagare!"

När skall socialisterna inse att det inte finns inte ett enda land i världen, där mångkultur fungerar. Bara konflikter och social misär! Sverige är ett alldeles utmärkt exempel på detta, skapat av naiva och inkompetenta politiker!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar