tisdag 5 februari 2019

Hur länge kan socialdemokratin behålla makten?

Socialdemokratin har gått ifrån folkrörelse till ett maktparti för politiska yrkeskarriärister, de flesta utan någon akademisk utbildning. Det var länge sedan som socialdemokratin var en folkrörelse, nu är det ett parti för invandrare.
Socialdemokraterna
mörka historia, är att de gjort allt, för att radera ut sina konkurrenter. S raderade ut ett tidigare socialistiskt parti SAP från historien som var den största konkurrenten till S. Det var Karl Kilbom som grundade partiet, men han kuppades bort.
I Kommunistjägarna(bok) som handlar om S jakt på kommunister, framgår att Tage Erlander var chef för ”Interneringslägren” som beskrivits som svenska koncentrationsläger, där oliktänkande personer av andra politiska åsikter förvarades!


Den så kallade svenska modellen där S skaffat sig monopol på, i LO- facken, där dom gör allt, för att hålla sverigedemokrater, syndikalister och kommunister borta!
LO är en toppstyrd organisation som skapades av S för att kunna hålla arbetarna på mattan!
Är det någon som kan förklara varför LO-facken är ute på gatorna och demonstrerar på 1:a maj? Vad är de demonstrerar mot? Socialdemokraterna har makten och har så gjort under lång tid!
 
Genom sin starka ställning och makt, har man politiserat allting i kommunerna och i myndigheterna, ifrån vaggan till graven, har de styrt oss och Sverige. Man utnämner personer till tunga myndigheter, med rätt färg på partiboken. De kan misslyckas totalt som Dan Eliasson, men får fortsätta ändå och förstöra ännu fler myndigheter! Sossepolitiker som begår brott(Ardalan Shekarabi medlemsfusk), blir minister. Med sin socialistiska strukturer, har S låst in systemet, på ett sätt som gör all politik mer eller mindre manipulerad.
Ingen sossepolitiker kommer någon stans på egna meriter. För att de ska kunna klättra uppåt, måste de vara accepterade av partifolket, högre upp i hierarkierna. Det är partiets egna ledningar som sätter listorna som folk kan rösta i valen. Den som inte beter sig enligt partiets mall, kan bara tas bort från listan. I Sverige har vi ett system, där de politiska partierna har växt samman med staten. Man kan säga att landets så kallade kapitalistiska opposition, har blivit kapade av socialister.
Systemet är byggt på sådant sätt, att de som kommer in i den politiska maskinen, kommer att få betala ett mycket högt pris, om de går emot systemet. Systemet gynnar de som följer med och det spelar ingen som helst roll, om du är kompetent eller inte har vad som krävs, så länge du smilar uppåt. Incitamentsstrukturerna är helt enkelt på systemets sida. Det röda pillret är många gånger mer behagligt att svälja, än det blå.
Sossarna erbjuder sina toppolitiker en bra levnadsstandard. Sitter man som politiker kan man räkna med en hög materiell standard, erhålla topptjänster i myndigheter, få gräddfiler till vårdköer och en massa andra förmåner som många vanliga människor inte får. Många politiker kan också utnyttja sina kontakter till att fixa lägenheter till sina barn, på ett sätt som inte ens många andra är i närheten av. En läkare måste i bästa fall tjäna en massa hårt beskattade pengar och sen köpa överprissatta bostadsrätter för pengarna, om barnen ska komma hemifrån. Att vara en svensk sosse toppolitiker är, att få väldigt mycket, för att uträtta väldigt lite och kompetensen är inte så viktig.

Politiker är i mångt och mycket inlåsta i gamla strukturer och kan inte ta sig ur dem. Att då bevara status quo blir prioritet, eftersom det i alla fall är en garanti, för att de kan fortsätta ha den höga levnadsstandard som de har, för den lilla insats som det innebär att vara politiker. I riksdagen jobbar de flesta politiker bara tisdag till torsdag, vilket innebär, att de har en hög lön, till en arbetsinsats som motsvarar 60 % av en heltidstjänst och det finns ingen närvarokontroll. Av det att döma, så är det klart att många politiker känner en stor olust inför kandidater inom de egna partiet som säger saker som kan få media emot dem. Media ljuger och vinklar på ett sätt som de saknar egna kanaler att bemöta.

Om kapitalistiska länder gör politiker beroende av storföretag, så har socialistiska länder istället gjort politiker beroende av staten.

Det är först när systemet tyngs ner, av inkompetensen i toppen så pass illa, att folk knappt kan klara sig som systemet,
börjar fallera. Morgan Johansson och Annika Strandhäll år bra exempel på totalt inkompetenta minister, men det finns fler. Det kommer att bli mycket sämre, innan det kan ske några förbättringar.

I Sverige har vi partistöd som betalas ut till de politiska partierna baserat på antal röster, de fick i valet.
Vi har statligt presstöd som gör media beroende av, att politikerna ger dem pengar.
Antingen behåller staten kontrollen över
media själv eller så lämnar man fältet öppet för odemokratiska kommersiella krafter, så som svenska staten överlåtit praktiskt taget all kontroll över media, till de superrika judiska familjeföretagen Bonnier och Schibsted som helt och totalt drivs av girighet. Men samtidigt skyddar de makten, eftersom de är beroende av stöd!

Vi ha
r en statlig public service = radio och TV som vinklar nyheter efter politikernas direktiv. Det betyder att systemet är uppbyggt, för att försvara status quo. Inte heller borgerliga oppositionen motsätter sig detta, av skäl som är, så svårt att förstå.
De röstade ja till att SVT/SR
ska erhålla skattepengar, genom en obligatorisk skatt, direkt på skattsedeln. Alla skall påförs skatten, även om man inte innehar TV eller har medicinska problem, med att titta på TV. Rena rama diktaturfasonerna. SVT:s kanaler är totalt vänstervridna och de förnedrar partier offentligt(SD).
Statstelevisionen är ett utmärkt verktyg för manipulation, anställ bara folk med "den rätta värdegrunden", kontroll överallt.
Aftonbladets Helin som anställdes, är ett mycket bra exempel. Varför sponsrar högern socialistiska propagandaorgan, är för Foliehatten obegripligt. Just nu drivs SVT av Aftonbladets värderingar som är en officiell socialdemokratisk tidning.Varför de borgerliga partierna accepterar detta, är märkligt!
Socialdemokratin har insett, att deras svenska väljarbas håller på att försvinna och istället importerar de väljare från tredje världen. Dagens modell kommer troligen att pågå länge till. Denna är en förutsättning för deras makt, även om väljarimporten nu blir allt mindre effektiv. Trots den mest generösa migrationen någonsin, så sjönk stödet för socialdemokraterna. Systemet är döende, men det är inte riktigt dött än.
Med valresultatet insåg sossarna, att massinvandringen inte gav tillräckligt med nya röster, eftersom invandrare är individualister och kan rösta på vilket parti som helst. Istället blev sossarna ett "mittenparti", allt för att behålla makten och de har också insett, att det är i medelklassen man måste vinna röster, för att kunna behålla regeringsmakten. Man har även insett att V och MP är för små, så nu har C och F förmåtts(lurats), att göra gemensam sak med S. Foliehatten undrar om den svenska medelklassen, kommer att köpa sossarnas politik?
Det räcker med att se hur rösterna faller ut i utanförskapsområdena. Där är 80-90 % av migranterna är svenska medborgare som röstar på S och V. Innan valet delade sossarna ut mängder(tusental) av medborgarskap, allt för makten!
Det här är en utveckling som man ser i USA, England, Tyskland och Sverige. Invandrare röstar i övervägande majoritet vänster. Det är därför de importeras av vänstern, trots att det skadar den inhemska arbetarklassen.
Nu till den intressanta frågan! Varför C och L nu medverkar till fri invandring, när det inte alls gynnar dem med nya röster. Istället medverkar de till, att S och V, får ännu fler röster.
 
Märkligt är också hur det svenska folket röstar. Foliehatten undrar om svenskarna har en genetisk avvikelse som gör att vi saknar självbevarelsedrift. Det finns tyvärr ingen annan förklaring till att valresultatet, blev som det blev under 2018.
Många klagade högljutt (på alla påförda skatter och svikna vallöften) fram till valet 2018, trots det, så blev det ingen större förändring i valresultatet. Antagligen saknar svenskar självbevarelsedrift eller så har någon fifflat med siffrorna.
Svenskarna kommer att fortsätta att klaga i det tysta och rösta för vår undergång, tills det importerade valboskapet blir i majoritet och tar över den uppgiften åt oss.
Frågan är inte om vårt land är sjukt, utan hur pass sjukt det är? Foliehatten tror vi är på väg mot oanade höjder, av politiskt sattyg, där sossarnas odemokratiska nyllen, kommer blotta sig mer och mer för varje dag som går.


4 kommentarer:


 1. Jaaa hatten , vad tror du vi kan göra ? Finns det något som går att göra i sverige eller är det bara att hoppas att globalisterna tas om hand av andra i europa ,,,, jag är så uppgiven , ska man vara kvar eller försöka hitta något annat land att bo i ?

  Vad händer tror du , pensioner , kommer det att finnas pengar till sånt ?

  Att man fifflat med valresultatet känns inte främmande , o att globalisterna styr våra partier ,,, men vad kan vi göra ?

  SvaraRadera
 2. Det har kommit ca 2 miljoner i huvudsak muslimska menaiter till Sverige under de senaste 20 åren. De är i röstberättigad ålder och Socialdemokraterna borde öka potentiellt med minst ca 1 % per år bara genom dessa röster. Men frågan är om inte trenden har brutits eller så ligger menaiten på sofflocket.
  Siffror för S:
  1994: 45,2 %
  1998: 36,4 %
  2002: 39,9 %
  2006: 34,9 %
  2010: 30,7 %
  2014: 31,0 %
  2018: 28,3 %
  Valet 2022 kommer att bli mycket intressant! Blir det menaiterna som kommer att fälla avgörandet? Kommer de att bilda ett eget parti, vilket verkar vara mera troligt, då kan S säga adjö till makten! De hade inte sina papper klara till valet 2018, men nu skall de vara klara.

  SvaraRadera
 3. S har väl samma problem med menaiterna som Demokraterna har med de svarta i USA. De rackarna är svåra att mobilisera på valdagen. Man kan fundera kring hur stora Socialdemokraterna skulle vara utan menaiter. Har sett uppskattningar om att ca 10 % redan är muslimska väljare (inklusive bosnierna)

  SvaraRadera
 4. Kanske fler och fler svenskar börjar vakna, så att vi kan få bort detta odemokratiska parti. Den nuvarande eliten har svikit sina hedervärda grundare av partiet. Det är orättfärdigt av dem! De ska inte längre finnas med och bestämma!

  SvaraRadera