lördag 16 februari 2019

I Sverige är det inget som helst problem med, att få många identiteter !

Det har avslöjats mer än en gånger de senaste åren, att invandrare kan få så många identiteter som de önskar, utan större problem.
Migrationsverket(MV) har känt till detta nysvenska fenomenet
med multipla identiteter och dess koppling till den sedvanligt tafatta hanteringen av asylbedrägerierna, sedan början av 2000-talet, utan att åtgärder (eller få sådana) har vidtagits.
MV tar fingeravtryck på asylsökande. Fingeravtrycken sänds till flera databaser. En av dessa finns i Sverige. I den databasen kan MV se, om de tidigare har varit asylsökande i Sverige, då borde det vara något som ”plingar till rejält", när personen inkommer med nästa ansökan. Skiter MV i detta eller vad?

I ett mycket uppmärksammats fall med en kvinnlig Expo-medarbetaren som dumpade sin älskare, ett 17 år yngre kurdiskt ensamkommande barn, varpå han förföljde henne och det hela slutade i domstol. Förundersökningen innehåller mycket smaskigt material och det framkommer att den 17-årige älskaren hållits som städare, knarklangare och älskare åt Expo-kvinnan i utbyte om ett utlovat giftermål, så att han kan få uppehållstillstånd och ta hit sina släktingar. Han dömdes till fängelsestraff och utvisning. Det visade sig att han hade dubbla identiteter och fick han uppehållstillstånd under sin riktiga identitet. Han är fortfarande kvar i Sverige tills man började undersöka hos MV som varit ovetande om hans dubbla identiteter. Det framkom att ”barnet” använt i princip samma namn och samma födelsedatum. Har MV fullständigt, totalt, hundraprocentigt noll koll?
Varför ger inte fingeravtrycken utslag? Eller ger de utslag, men M
V struntar i att berätta det för andra myndigheter? Är de i så fall lämpade, att ha hand om fingeravtrycksdatabasen?
Många relevanta frågor som väcks av detta och liknande fall.

Kan den motion som Staffan Danielsson lämnade in, förklara en hel del om MV:s agerande?
Staffan Danielsson, den troligtvis den enda vettiga centerpartisten i riksdagen under senare tid blev avpolliterad av C i senaste valet, för han hade fel ”åsikter” om problemen med invandringen.
Han lämnade in e
n motion gällande "Fingeravtryck och ansiktsidentifiering."
Riksdagen ställde sig bakom det som anförs i motionen om att fingeravtryck och ansiktsidentifiering bör användas vid passkontroller samt om att reglerna för hur länge fingeravtrycken sparas bör ses över och detta tillkännager riksdagen för regeringen. Fingeravtryck tas på de, utan pass och samarbete sker inom EU. Avtrycken sparas en tid! Problemet verkar vara att, fingeravtryck tas bara på de utan pass, vilket kanske inte är hela sanning. Låter helt ologiskt. De raderas efter en viss tid. Här har vi kanske förklaringen till varför MV, inte ser att personer kan ha flera identiteter!

Går vi in på MV:s hemsida ser vi: Varför ombes jag att lämna mina fingeravtryck? Dina fingeravtryck kan även jämföras med Informationssystemet för viseringar (VIS), en databas som innehåller information om viseringar utfärdade inom Schengenområdet."
MV säger att det "KAN" även jämföras, inte kommer att jämföras med. Väsentlig skillnad. Foliehatten häpnar, MV verkar vara ett enda stor skämt som totalt missbrukar vad de är satta till att utföra! Sverige i ett nötskal. Här kan alla få en fristad. Vi har afrikanska  folkmördare, chilenska kommunister och ill
egala med flertalet identiteter.


Samtidigt så tror Foliehatten, att myndigheterna bara skrapar på ytan. Alla falska pass och handlingar som folk åker in med, för att sedan ta fram en annan identitet, när man kommer in, om de avslöjas, har de kvar sin egen som reserv.
Det spelar tydligen ingen som helst roll om du utvisas. "Fri rörlighet” är en viktig del av Sverige som rättsstat (tydligen?).
Nästan 24 000 ensamkommande från Afghanistan sökte asyl i Sverige
2018. Enligt ny svensk praxis och ett återtagandeavtal med Afghanistan, gör att många som fyllt eller ska fylla 18 år nu nekas uppehållstillstånd och skall avvisas. Men som vanligt händer inget!
Att civilsamhället
totalt kapitulerat inför invandrarna, visar ett samhälle i förfall. Assistansersättningar, falska/flera identiteter och bidragsfusk i alla upptänkliga former kostar svenska skattebetalare åtskilliga miljarder varje år. Inte alla invandrare men många. Även svenskar men med säkerhet väldigt få. Myndigheter som har förmåga att agera med full kraft mot svenskar, men är dysfunktionella att agera mot invandrare.

Vad f
an får jag för mina skattepengar? Det hjälper inte hur mycket det trixas med ord eller hur politiker och vänstern försöker med olika halmgubbar. Samhällskontraktet eroderar för varje dag.
Italienska migrationsmyndigheten är mycket irriterade på Sverige: ”Ett problem är ju att man använder sig av flera identiteter i länder som Sverige. Det handlade om misstänkta krigsförbrytare som kan ha utnyttjat det svenska asylsystemet.”

I en dom som föll 2016-03-07 framkom, att en norsk medborgare hade sökt asyl i Sverige, fått uppehållstillstånd och tagit hit sin familj på anhöriganknytning. Det är bara det, att han uppenbarligen inte är i behov av asyl och är dessutom singel och har ingen familj. Han fick 100 000 kronor för att få hit dem som han påstod vara hans fru och barn. I domen framgår, att mannen med åtta identiteter, kan man läsa: ”Migrationsverket har yttrat sig i målet. Av yttrande framgår att NN har figurerat under i vart fall sex olika identiteter i de underlag som tillsänts MV och att personens familjeförhållanden inte är kända.”

Denna dom visar att MV känt till detta i mer än ett årtionde, utan att de har lyft ett finger, för att ta tag i det. Det svenska systemet är och förblir ansvarslöst. Intressant att notera här hur Sverige med sin tillåtande attityd, nu betraktats som ett problemland i Europa.
Det mest intressanta är väl att medierna och alla myndigheter inte är intresserad av att belysa problemet. Orsaken? Institutionell rasism givetvis. Myndigheterna och medier behandlar folk systematiskt olika beroende på etnisk bakgrund. Myndigheterna och medierna vet att detta är ett "nysvenskt" fenomen och då gäller andra regler.
Rasism innebär inte alltid nackdelar för den särbehandlade.

Skatteverket har sett att 30-50 procent av de asylsökande har registrerat olika personuppgifter hos olika myndigheter. Till exempel hade terroristen Akilov som uppehöll sig illegalt i Sverige och som utförde terrordådet på Drottninggatan, använt mer än en identitet. Likaså har det visat sig att hans identitet använts av flera andra personer. Hur är det möjligt?”


Det man kan funderar lite över är, hur många invandrare kan det tänkas finnas som har flera identiteter? Hur många har en identitet som de begår brott under och en "skötsam" som de får uppehållstillstånd och medborgarskap under? Hur många av dessa med flera identiteter kvitterar ut flera socialbidrag och bostäder (som de hyr ut i andra hand)? 
 
I en artikel i VK, framgår att myndigheter tar lätt på flera identiteter: ”Dagen efter kontaktar jag en polischef och frågar om han känner till fenomenet med flera identiteter. Han skrattar och säger att det är allmänt känt, att poliser många gånger har bett ledningen att larma politikerna, men aldrig fått gehör. Han tipsar mig om en dom som föll nyligen. Jag begär ut den. Några dagar senare har jag också kommit över de olika identiteterna för mannen som domen gäller. Åtta stycken. Åtta id-kort, åtta identiteter, åtta namn, åtta uppdiktade historier om ursprungsland och resa till Sverige.”

TV4 nyheterna skriver: ”Uppåt 50 procent av de som söker asyl registrerar olika personuppgifter hos olika myndigheter. Skatteverket kräver nu därför att få ta del av andra myndigheters uppgifter. De falska personuppgifterna utnyttjas i många fall i brottslig verksamhet.”

Så länge invandrarna röstar socialdemokratiskt för alla olika identiteter, så är det nog helt OK för den sittande regimen.
Men frågan är stor. Hur många menaiter finns det egentligen i landet? Alla dubbelidentiteter, personer som rest hem och låter någon anna
n lyfta bidragen!
 
De senaste dagarna har det varit några skriverier om falska identitetshandlingar i Metro. Politiker intervjuas och är både "överraskade" och "förvånade." Foliehatten undrar under vilken sten, de levt de senaste åren. Finns det verkligen någon som lever ute i det sociala rummet som är överraskad? Vi ser och hör om personer som tappat sitt pass åtskilliga gånger. Hela tiden fått de ett nytt pass, utan att någon reagerar. Varför tar inte passmyndigheten ett snack med personen och konfrontera denne, med de många tappade passen och frågar rakt på sak. Redan efter att man tappat pass nr 2 under ett par år, borde det införas stopp för fler pass, under en övergångstid. Och, gissa, de som "tappar" sina pass är inte blonda och blåögda. Nä, knappast en marknad för sådana pass i Norge och Danmark…. 
 
Sverige läcker som ett såll. Människor, pengar, uppgifter och brottslighet rör sig fritt över gränserna och den politiska och mediala gränslösheten i migrationsfrågan och frågor som rör "skyddsvärda grupper" gör detta möjligt.
Sedan kan vi lägga till alla skandaler som har skakat de svenska myndigheterna, gör inte saker bättre. Det är mörkläggningar och vänskapsmutor i sosseleden. Att vi sedan låter helt opålitliga människor sitta i bestämmande roller, tillika befattningar som en död hamster, skulle klara av bättre. Tänker främst på Dan Eliasson, hur många myndigheter har han inte suttit på? Varje gång har det blivit skandaler och han har fått sparken. Nu är han ytterst ansvarig för Sveriges beredskapsgrupp i händelse av katastrof.

De facto att Sverige läcker som stat, från alla håll och en finsk politiker sa i en dokumentär från 2018,  att om Sverige fortsätter på samma väg som nu, kommer Finland, att se Sverige som ett lika stort hot som Ryssland.

Hur var det vår statsminister Stefan Löfvén sa; Välkommen till paradiset, landet där ingen behöver styrka sin identitet, utan du kan få flera. Här råder oordning och oreda! Enda villkoret är,  om du skall få livstidsförsörjning och flera identiteter, är att du röstar på mig!

1 kommentar:

  1. Viljan att göra något saknas eftersom dessa personer tillhör vänsterns väljare. Om man vill skulle man kunna lösa detta.

    SvaraRadera