torsdag 28 februari 2019

Varför ger svenska politiker i princip gratis tandvård till illegala?

Den 1 juli 2013 började en ny lag att gälla, om vård för illegala som gav de illegala som befinner sig i landet, tillgång till svensk sjuk- och tandvård samt mediciner, för endast en bråkdel (50:-) av den kostnad som gäller för svenska skattebetalare och pensionärer. Lagen klubbades igenom med stöd av sjuklövern och det var endast SD som röstade nej!
 
Att svenska politiker överhuvudtaget kan rättfärdiga, att ge en illegal invandrare bättre och billigare vård, än våra pensionärer som arbetat hela sina liv, är inget annat, än en praktskandal! Det visar också att svenska politiker sätter invandrare, före den svenska befolkningen!

Varför ska Sverige ansvara för att vara hela världens vård och varför ska det ekonomiska ansvaret i slutändan landa på skattebetalarna, att stå för kostnader till människor som aldrig lyft ett finger för vår välfärd? 
 
Samhällsnytthar nu gjort en reportage med dold kamera som MSM borde gjort för länge sedan, men detta är otänkbart för maktens förlängda arm!
”Vi gav oss ut till ett antal tandvårdskliniker utrustade med dold kamera för att se hur det går till när någon kommer till kliniken och uppger sig vara ”papperslös!”
Samhällsnytt gjorde ett granskande reportage och undersökte vad som krävs för att man ska få skattesubventionerad tandvård för 50 kr.

Det finns säkert en del som undrar varför Foliehatten använder Samhällsnytt som källa, eftersom vänstern och socialliberala har stämplat källan som nazister. Anledningen är självklar, svenska folket skall få en spegling av verkligheten som de flesta inte trodde, att den fanns!

Den mest intressanta frågan är, att en ”papperslös” inte behöver styrka att den är ”papperslös.” Frågan är hur folktandvården ska kan identifiera, vem som är papperslös eller illegal? Om en blond blåögd Lunda-svensk kommer in och pratar klockren skånska och påstår, att han är papperslös. Får personen betala 50 kronor, då utan att det ifrågasätts? Knappast säger Foliehatten. Vad är då haken egentligen? Haken är att man skall se ut som man kommer från MENA. Äkta rasism alltså. Mörk hudfärg 50:-, blond och blåögd 2000:- . Intressant vore också om Samhällsnytt kunde göra, ett reportage om och frågat de politiker, varför de röstat igenom lagen.
 
Kristersson medgav idag: Vi politiker har snackat men inte gjort något och nu kan det gå "riktigt illa" för Sverige!”Moderatledaren förklarar också, att han vill att Moderaterna och Socialdemokraterna ska "ta varandra i hand" och ingå en större migrationspolitisk uppgörelse med varandra.”
Ingå en större migrationspolitik uppgörelse, vad menar han med det? Det går väl inte att släppa in ännu mera
migranter, än vad vi gör!
Mycket märkligt utspel av Kristersson! Det var hans parti, via Reinfeldt som i princip öppnade Sveriges gränser på vid gavel och den fortsattes av S och Stefan Löfvén. Är inte Kristersson medveten om, att den viktigaste punkten för den nya socialliberala regeringen, är total fri invandring och t.o.m. svårt sjuka skall få asyl! Den svårt sjuka kommer att få omvårdnad av svensk sjukvård och andra förmåner. Om de är tillräckligt gamla, får de också ÄFS som en svensk fattigpensionär, bara kan drömma om, med bl.a. fri medicin! Givetvis är det den svenska skattebetalaren som får betala!

I reportaget är det en kvinnlig tandläkaren och tandsköterska som uttalar sig. Skall de få sparken eftersom dom talade sanning och yttrade sig om, det förbjudna som ingen får prata om? I Foliehattens ögon har de visat stort kurage!
 
Även tandläkarna är skattebetalare och är väl knappast roade av att vara en aktör i den här farsen som pågår, men det finns nog inte så mycket att välja på. Ingen kan ha undgått vetskapen om vad som hände med visselblåsaren Bernt Herliz (som faktiskt följde myndighetens rekommendation, att rapportera felaktigheter) och de starka krafter som inte tvekade en sekund, att förstöra hans liv. Skulle någon
annan(än de två i reportaget) för en sekund ens överväga tanken att följa Bernts exempel? Skulle inte tro det! Bättre att spela med i farsen som pågår. Det får sluta hur det vill, det är ju trots allt svenska folket som har valt dårarna som iscensatt detta och Foliehatten begriper inte varför svenska pensionärer som inte har råd att gå till tandläkaren, ändå röstar på sossarna!

En granne som är pensionär påbörjade en behandling för tandinplantat, men hon fick avbryta behandlingen, då det visade sig, att det blev dyrare än beräknat. Tandvårdsförsäkringen är till vissa delar en bluff. De första 3000kr skall man betala själv och mellan 3000 och 15000 skall man betala hälften av kostnaden = 6000kr och då är man uppe i 9000kr! Därefter 15 % av kostnaden. Och nu till verkligheten, det gäller bara för de a’priskostnader som Försäkringskassan har godkänt. Folktandvårdens och privata kostnader kan vara 30% dyrare än försäkringskassans a’prislista. Dessa kostnader får man själv betala till 100 % . Nu går grannen, med en stor glugg och ser nedslagen ut. Denna behandling av en ensamstående pensionär är skamlig!

Foliehatten har också blivit informerad om, att flera Folktandvårder inte tar emot flera nya patienter eller att väntetiderna, är extremt långa. Anledningen är att femtilapps patienternas tandstatus är så usel, att de tar upp mycket tid.
Folktandvården har i dagsläget i första hand blivit blivit en tandklinik för illegala och papperslösa och inte för svenskar.

Att få fram en exakt summa hur stor kostnaden är, för denna fantastiska vård vore intressant och den är unik i Europa!
Varför demonterar inte svenska skattebetalare mot detta? Fransmännen demonstrerade mot höjda bensin priser,en struntsumma mot detta som sker i Sverige?

Foliehatten funderar om inte man skall ta hans ord på riktigt, när Ulf Kristersson säger: ”
gå riktigt illa för Sverige!”
 
Citat från en kommentar på nätet: ”Det kommer så kallade rasistiska tankar i huvudet på mig varje gång jag är hos tandläkaren i Södertälje. När man är ensam svensk i väntrummet och 10-15 invandrare. Då kommer den här tanken minst tusen spänn för mig som har betalat skatt i Sverige hela livet. Och vad betalar dom där när dom kommer ut - 50 spänn! Är det rasistiskt eller normalt?”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar