lördag 23 februari 2019

Green new deal - vad är målet och vad är medlet och för vem? 

 

 

När investeringarna i "grön omställning" blev för riskfulla och för små och intresset för global uppvärmning svalnar, kom som av en slump krav på ökad upprustning som kräver , ja just det, ökade investeringar. Kapitalet kräver investeringsmöjligheter.

Mångkultur var och är bara ett sätt att maximera kapitalets avkastning. Det paketeras på olika sätt, för att kunna genomföra detta men syftet är basalt. Avkastning på kapital som är ett måste.
Sverige är ett bondeoffer i detta mycket beroende på att svensk opinion och politiker vill vara bäst i klassen i alla frågor. Också de frågor som drivs med dolda agendor. Duktiga idioter finns det gott om.

Klimathot för ökade investeringar. Vad är målet och vad är medlet? I vilket fall så lockade detta politiker och andra att tala sig varma för klimatet, men egentligen främst av ekonomiska skäl. Det nya är att kapitalet som styrt detta, nu möter starkt motstånd i Asien och nu försöker kapitalet skydda sig i väst, med en ny affärsmodell, där investeringarna och avkastningen säkras genom nationella murar. Trumps nygamla affärsmodell för kapitalet.
Detta leder till observationen att bästa sättet att bli av med mångkulturdebaclet är, att forma ett "erbjudande" som lockar kapitalet med säkrare och ökad avkastning, i det de kan investera i. Och om det budskapet kan formuleras kommer också den politiska omsvängningen fort.

Demokraterna i USA satsar nu ”all in” på Green New Deal och det är inte bara bedrövligt dåligt, det är en vansinnig social ingenjörskonst av en storleksordning som inte förekommit sedan Pol Pot dödade en fjärdedel av den kambodjanska befolkningen. Om det genomförs, kommer inte ens 75 % av USA:s befolkning att överleva.
Att medvetet kollapsa ekonomin i en sorts meningslös gest för planetens skull, skulle resultera i mass-svält. Lyckligtvis förstår ett fåtal personer detta -
inklusive en tidigare president (Patrick Moore) för Greenpeace!
Patrick Moore i en exklusiv intervju med The New American: ”Green New Deal" som föreslagits av kongressens demokrater är ett "recept på massmord" och "det löjligaste scenariot jag någonsin hört:"
Faktum är att Moore varnade för att om de "fullständigt orimliga” förslagen verkligen genomfördes skulle amerikaner kunna tvingas ägna sig åt kannibalism för att undvika svält och de skulle fortfarande inte överleva. Moore noterar att utan fossila bränslen, kan mat inte levereras till städer. Situationen skulle snabbt likna en zombie-apokalyps.
Träd och djur så demonstrativt dyrkade av miljövänner skulle inte heller klara sig bra.
Moore: Om man eliminerar fossila bränslen, skulle varje träd i världen behöva huggas ner och brännas upp. Det finns ingen annan källa till uppvärmning och matlagning, när man eliminerar fossila bränslen. Man kan använda djurgödsel, om det finns några
djur kvar, men djuren skulle alla dö också och bli uppätna. "
Det var vad som hände med husdjur och djur på zoo, när socialister förstörde Venezuelas ekonomi. Moore kunde inte låta bli att notera att den dogma som demokraterna använder för att motivera Green New Deal är oseriös.
Moore förklarade också att väldigt mycket av vad klimat-alarmister påstår är pseudovetenskap och det är lätt att visa att de är lögner.
Moore: ”Till exempel gör koldioxid verkligen bra saker, när det gäller att hålla planeten grön, trots allt är det växtmat.”
Han skällde ut de som säger att korallrev dör på grund av påstådd konstgjord global uppvärmning, något han sa var inte sant.
Inte överraskande, att Moore som numera kallas för “tanke-brottslingen” inte längre är med i Greenpeace. Han lämnade organisationen när de började "karakterisera människor som jordens fiender, den mänskliga arten som naturens fiender, som om vi var den enda onda arten".

Demokraterna är uppfyllda av samma radikala ideologi som den svenska socialliberala regeringen.
  
Det har varit mycket kallt i USA de senaste månaderna. I norra USA har man upplevt arktisk kyla med mycket låga temperaturer.
Precis som i Sverige har klimathetsarna i USA, med demokraterna i spetsen(känns det igen?), försökt hävda, att det snart ska vara snöfritt överallt på grund av den global uppvärmningen. Under tiden förutspås 1 meter snö i centrala Arizona. Att varje år är det varmaste
någonsin, vilket gör att vi måste genomföra Green New Deal för att stoppa den industriella revolutionen, så att våra koldioxidutsläpp inte bränner upp planeten.
I Sverige vill MP:s Lövin genomföra en grön skatteväxling, med högre skatter på miljöförstörande produktion eller åkande.

Jay Lehr, vetenskapschef vid Heartland Institute, säger att de temperaturdata som federala byråkrater matar vänstermedia med är falska, liksom teorin om att temperaturen bestäms av nivån av ofarligt CO2 i atmosfären!
Den högsta temperatur som någonsin rapporterats var 57,7 C i Libyen 1922.
Den högsta temperaturen för USA var 56,6 C i Death Valley, Kalifornien 1913. Utsläppen från fossila bränslen 1913 och 1922 var försumbara jämfört med idag.
Den kallaste temperatur som någonsin rapporterats var -89 C i Vostok, Antarktis 1983, då koldioxidutsläppen var fem gånger högre än 1913.
Den kallaste temperaturen i de lägre 48 staterna exklusive Alaska var -53 C i Embarass, Minnesota 1966. Då varnade media och klimatforskarna att denna låga temperatur indikerade, att vi var på väg mot en ny istid?
Den största värmebölja som någonsin registrerades i USA inträffade i juli 1936 och genererade mycket höga temperaturer i hälften av Amerikas 50 stater.
År 1935 var utsläppen från fossila bränslen 25 gånger lägre än idag.
Al Gores profetia om Jordens undergång p.g.a. koldioxidutsläppen gick ut för några år sedan och Jorden blir bara grönare och grönare och anledningen är den goda tillgången på koldioxid.

Nu återstår bara, att någon kan ”plocka” ner Sveriges största "ufo" Isabella Lövin!
Det är ytterst anmärkningsvärt, att ett parti som med nöd och näppe klarade riksdagsspärren, får diktera Sveriges vansinniga miljöpolitik, där toppen på isberget är bidraget till elcyklar som kostat svenska skattebetalare över en miljard och till vilken nytta? Cykelhandlarna har haft en gyllene tid och har säkert, mer än en gång tackat MP, för deras förslag. Nu väntar bara cykelhandlarna på, att subventioner skall komma på sparkcyklar!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar