tisdag 12 februari 2019

Den socialdemokratiska maktkampen i Göteborg med kopplingar till extremism!

Ett krig om och med mångkulturen härjar nu i socialdemokratiska partiets ledning i Göteborg med kopplingar till extremism. Distriktsstyrelsen ledd av f.d. ministern Anna Johansson kräver att gruppledaren Ann-Sofie Hermansson aka @soffangbg på twitter ska avgå.
Osäkert är, om det är mångkulturfrågan som är den direkta orsaken, även om det anförs en del andra skäl. Från ena partens blogg, Ann-Sofie Hermansson är det tuffa ord: ”Anna Johansson är tronarvinge efter sin pappa(Göran Johansson), hon hade en framtid säkrad och behövde inte ens klara gymnasiet( Foliehatten:den enda utbildningen på CV, ett år på KomVux)!”
 
I början av året skrev Hermansson ett debattinlägg på DN: ”Vi har alldeles för många våldsbejakande extremister.”
Hermansson: ”Den våldsbejakande extremismen är på frammarsch i Sverige. De senaste åren har flera delar av landet, inklusive Göteborg tvingats möta härjande nazister, högerextrema bombattentat, offensiva vänsterautonoma rörelser, grovt antisemitiskt våld samt hög aktivitet från islamistiska extremister, inte minst med koppling till terrorsekten IS. För Göteborgs del har problemen blivit så pass stora att skarpa åtgärder mot extremismen nu är en nyckelfaktor för att säkra en positiv utveckling i hela staden. Från att 2010 ha omfattat ett par hundra personer har de våldsbejakande extremistmiljöerna i Sverige vuxit till cirka 3 000 så kallade hot aktörer. Av dem är drygt 2 000 islamistiska extremister. Övriga finns i vit makt-miljön och autonoma miljöer. Efter attentatet på Drottninggatan i Stockholm 2017 informerade Säpo nyligen om att man under 2018 avvärjt minst två terrordåd.”

Med sitt debattinlägg, trampade Hermansson på flera ”ömma” tår hos sossarna och nu visar det sig, bli väldigt jobbigt för henne, att ha stött sig med mycket mäktiga krafter i partiet.
Hermansson: ”Det Anna har gjort är att be mig tona ned arbetet mot extremism, där kan vi möjligen skilja oss åt kring hur problematiskt det här är för staden.” Anna är med andra ord springflicka till de mäktiga i partiet!
Johan Westerholm hade igår ett inlägg på FB, om kampen som beskriver exakt vad det handlar om.
Hela denna kamp visar kanske, hur starkt grepp islamisterna har fått om sossarna! 

Hermansson: ”Jag förstår mig inte på partidistriktets styrelse i Göteborg just nu. Det fulspel som man nu, med Anna Johansson i spetsen, ägnar sig åt slår faktiskt de flesta rekord. Det är djupt oansvarigt. Det förstör för partiet, utan att vara till någon som helst nytta. Jag vet inte om något liknande någonsin har hänt.”

Anna
Johansson har suttit ca 12 år som partidistriktets ordförande. Resultaten har inte imponerat. Valresultatet har gått från 36 procent till 20,5 procent. Antalet medlemmar har rasat. Hon är orolig för att inte få förnyat förtroende som partidistriktets ordförande.

Anna Johansson lyckades med något som inte hennes gjorde, hon blev minister 2014. Expressen gjorde en intervju med henne.
Under din politiska tid i Göteborg har du varit engagerad i många andra frågor, vad har du för meriter inom infrastruktur?
Anna: ”Där har jag inga meriter alls faktiskt. Däremot finns det en stor mängd människor på departementet som kan frågorna på sina fem fingrar.”
Alla som läser Annas svar, måste häpna och tappa hakan! Hur är detta möjligt? Det förvånar inte alls, att Löfvén omger sig med inkompetenta personer som blir ministrar. Även i den regering som tillträdde i början av året, är inkompetensen lika stor. Problemet är gemensamt för både sossar och miljöpartister, det är ingen med kompetens som vill bli minister och som kan tänka som vill vara med och sänka Sverige!
Går vi igenom Löfvéns utnämningar av ministrar i de två senaste regeringar, så framgår det såpass tydligen, att de flesta av statsråden, inte besitter någon vidare kunskap, om det område som de ansvarar för. Ministern blir istället mer ett ansikte utåt, medans den egentliga politiken produceras av politiskt tillsatta tjänstemän med expertkunskaper. Problemet med detta är, att dessa inte är folkvalda och på så vis inte kan utkrävas på något ansvar för politiken. Dessutom innebär okunniga statsråd, att partitoppen (samt deras avlönade tjänstemän) och statsministern blir allt mer dominanta i utformningen av politiken = oligarki.


När Anna Johansson blev minister tog Expressen upp i en intervju Göteborgs stora fråga trängselskatten: ” I sin nya ministerroll är sannolikheten stor att Johansson blir den som från regeringshåll får förhandla om trängselskatten när Göteborgspolitikerna tar frågan vidare till riksdagsnivå där det slutgiltiga beslutet fattas. Johansson har tidigare, likt flera andra Göteborgspolitiker, varit starkt för trängselskatten i Göteborg. ”
Expressen träffade där mitt i prick, Löfven väljer alltså att anställa bocken som trädgårdsmästare. Så här i efterhand förstår man varför Anna Johansson blev minister.
Hennes jobb var att driva igenom en trafikskatt i Göteborg. Inget annat. Trängselskatt är bara ett nonsensnamn. Folk kör bil till jobbet för att dom måste. Det blir inte mindre trafik för att man höjer priset. Det som händer är att pengar som skulle kunnat användas till något vettigt försvinner i skatt.
 
Anna Johansson var tillsammans med Anders Ygeman involverade i den största svenska säkerhetsskandalen i modern tid, Transportstyrelsen, där bägge fick avgå efter skandalen.Trots denna skandal blev Anna Johansson sossarnas första namn på deras riksdagslista. Foliehatten undrar vad det är för fel på sossar som sätter kryss på personer som visat sig vara totalt odugliga! I valet 2018 kryssades Anna Johansson med 4646 (5,59%) röster och Anders Ygeman med 10254 (7,06%). Det spelar tydligen ingen som helst roll, hur inkompetent eller hur skandalöst, man hanterar en fråga som minister. Dessutom står de högst på listorna och har en säkrad plats i riksdagen.
Vi får antagligen vara glada att vi inte har personval i Sverige. Antalet ”
clowner” i riksdagen hade antagligen varit högst i världen. 50 st HBTQ-experter och 50 st ”tiggarälskare” är väl inte osannolikt. Om det inte redan är så. Foliehattens förtroende för svenska väljare är extremt lågt, efter valet 2018.

Anna Johansson var också högst ansvarig för Cannesskandalen. 40 personer, politiker och deras bästisar reste till en mässa i Cannes "för att knyta kontakter" som politiker brukar ljuga om, för att lyxa till det på skattepengar. De 40 personerna hade på 4 besök kostat skattebetalarna 4,5 miljoner. Anna Johansson godkände ett kvitto som "lunch" när det i själva verket stod en svart klänning storlek 40 som en VD på kommunen hade köpt åt sin feta fru!

Maktkampen i Göteborg är mycket intressant. Vilken väg kommer sossarna, att välja? Kommer man att bli ännu mer infiltrerade av islamister? Problemet för sossarna är, att muslimerna kommer att ställa upp med ett eget parti i riksdagsvalet 2022. Är sossarna vakna och inser att de kanske tappar en hel del röster? Valet 2022 kommer att bli mycket mycket intressant!
 

Många har alltid uppfattat Hermansson som en helt tom politiker, men i fallet med avståndstagande mot extremism och hederskultur, så har hon helt klart satt ner foten på ett väldigt ”osossigt” sätt. Nu är hon helt körd inom rörelsen och kommer att sparkas ut.
Hermansson redogjorde för sin syn på avgångskravet på sin blogg igår. Hon säger dock inte att det handlar specifikt om hennes syn på hedersvåld, men tar upp att det tydligen råder delade meningar om det mellan henne och Anna Johansson.

Om man ser till politiken skiljer sig Anna och jag i en central fråga (i övrigt står vi nära varandra). Jag tycker att det är ytterst viktigt att arbeta aktivt mot extremism och hedersförtryck. Det är en helt avgörande nyckel till att bygga ett tryggt och jämlikt samhälle som verkligen håller ihop. Anna håller inte alls med mig. Hon har inte gett mig något stöd över huvud taget. Här finns en tydlig skiljelinje.”
Hermansson avslöjar att Anna Johansson inte bara är inkompetent, utan även väljer att blunda för hedersvåld och att Johansson agerar på order högt upp i sosseriet!

Denna maktkamp visar också. att sossarna är beroende av röster från lättlurade invandrare, där majoriteten är muslimer, är det klart att ”arbetet mot extremism” bara får röra nazister. Därför måste en förnuftig politiker offras.
MagnusRanstorp skriver på twitter: ”Även högst relevant att (S) ordf. Anna Johansson är personlig vän med Zana Mohammed - ordf. för Ibn Rushd. I sin tur är Zana vän med de två islamister som just nu för en absurd civilrättslig process om förtal mot @soffangbg för att hon satt ner foten mot ”extremistiska röster.”
 
Foliehatten vill nämna också, att de tre socialdemokrater som markerat mot islamistisk extremism, nämligen Carina Hägg, Nalin Pekgul och nu Ann-Sofie Hermansson, samtliga motarbetats och knuffats undan av partiet. En gång är ingen gång, tre gånger är ett klart samband.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar