lördag 16 februari 2019

Mytomanen Morgan Johansson!

Morgan är en femtekolonnare av sällan skådat slag. Han har redan blivit avskedad från regeringen en gång p.g.a. grav inkompetens. Är han mer pålitlig nu ett par år senare? Ta det han säger och utgå ifrån det rakt motsatta, om du vill ha någon form av verklighet. Morgan ägnar sig åt hårklyverier, för att skönmåla och släta över sina tillkortakommanden och halvmesyrer. Han har inte landets bästa för ögonen.
 
I början av veckan påstod Morgan Johansson, enligt SVT, att Sverige har den lägsta siffran på asylsökare på 15 år. Varför detta svammel från Morgan med lögner eller kan detta verkligen stämma? Räknas inte anhörighetsinvandringen också som asylinvandring? Det vi ska ha klart för oss är, att den totala invandringen är något helt annat, än bara asylinvandringen.
Det är rätt skönt att det bekräftar det som många av oss länge har påstått, att valet uteslutande handlade om fortsatt "total invandring" och att alla andra frågor är underordnade. S gick till val på en återhållsam invandringspolitik och meddelade sedan en lurad väljarkår, att man kommer att föra den rakt motsatta invandringspolitiken.

Det den ondskefulle Morgan vill få fram, är att efter det uppnådda rekordet, med att lyckas locka hit asylsökande utan flyktingskäl, så drog man lite i bromsen och just nu, domineras massinvandringen av anhöriginvandring. När man nu ska gasa på igen om några månader, så kommer återigen de asylsökandes andel inom kort öka, när det gäller massinvandringen från tredje världen. Morgan antar att svenskarna gärna vill höra, detaljerna kring exakt hur det ständigt pågående folkmordet framskrider. Man försöker lura i den vanlige medborgaren att invandringen är på väg ner, när så inte är fallet. Hade vi haft en media värt namnet, hade journalister omedelbart påtalat att i fjol beviljades ändå, 132 tusen uppehållstillstånd.
 
Snöbollseffekten sattes rejält i rullning under Reinfeldt-åren och det har knappast blivit bättre senare, snarare mycket värre. Morgan slänger ut en partiell siffra som ser bra, och hela ”Det Sovande Folket” går på det. Den socialliberalaregimen vet, var den framtida valboskapen finns för S, i MENA-trasproletariatet!

Vad Sverige nu skördar, är de pull-effekter som finns av en etablerad diaspora. Det handlar inte bara om människor med asyl och deras närmaste familj, utan precis som att många svenskar sökte sig till Minnesota under utvandringen till USA, så kommer människor från MENA som vill söka sig ett bättre liv i väst, effektivt dras mot Sverige, eftersom här redan finns stora etablerade samhällsgrupper med ursprung från dessa länder. För den som är intresserad, så hade vi 2018 den tredje högsta invandringen någonsin med 132 000 beviljade uppehållstillstånd. Av dessa var ungefär 50 000 direkt kopplade till asylinvandringen, människor som fått asyl, deras anhöriga, nästan 5000 som fått stanna på grund av gymnasielagen. Utöver det finns det individer som det är svårt att särskilja. Ser vi istället på ursprungsland så har vi till medborgare från de tio största klassiska konflikthärdarna som gett inte fullt 65 000 uppehållstillstånd. Räknar vi istället bakvägen och tar bort i-länder som USA, Kanada, Japan, Taiwan, så ser vi att 115 000 fått uppehållstillstånd.

Nu ska Sverige se till, att det blir fler människor i Afrika som på sikt kan ta sig till Sverige för att arbeta.
Biståndsminister Peter Eriksson:"Överenskommelsen begränsar till exempel användningen av biståndspengar när det gäller kvotflyktingar, som är cirka 5 000 personer per år.”
Överenskommelsen minskar också kommunernas uttag av flyktingkostnader från biståndet, säger
Eriksson. Men han kan inte säga hur mycket mer som kommer att kunna gå till verkligt bistånd.

Sverige tillhör de länder som fått kritik från OECD DAC som beslutar om reglerna för biståndet och överenskommelsen är delvis en följd av kritiken.
Peter Eriksson: ”Ja delvis kan man säga. Det är dels en följd av att regelverket internationellt har förtydligats, men delvis är det ju också en följd av en diskussion som vi har haft inom regeringen och att vi försöker hitta en lösning som är mer långsiktig där.”

Sorgligt nog, befinner sig svenskarna i ett tillstånd som ännu inte kan tillståndsklassificeras, ingen vet egentligen vad felet med svenskarna är. Så det blir svårt att dra en annan slutsats än att merparten av svenskarna står bakom vansinnet. Foliehatten tror inte många på vårt klot förstår varför.

Vad skulle vi göra utan centerpartiet? Vi överlevde digerdöden men fan vet om vi överlever med centern vid makten?

"Handel med svenska arbetstillstånd pågår, framför ögonen på myndigheterna!"
Bara ett par dagar senare efter sitt utspel om minskad asylinvandring var det dags igen, för Morgan att svamla och ljuga.
 
På twitter skriver han: ”Minns ni när olyckskorparna kraxade om att migrationen skulle leda till massarbetslöshet? Nu: arbetslösheten fortsätter att minska bland utrikes födda och ungdomar. För inrikes födda är den rekordlåg.”

Morgan får många svar på sitt twitter. Foliehatten undrar om han läser svaren?
”Men
@johanssonmorgan den synliga arbetslösheten bland utrikesfödda har minskat med 11.000 men över 15.000 har gått till skattefinansierade extratjänster, trots brinnande högkonjunktur. Är detta inte att slira ordentligt på sanningen? ”
”Många hittepå jobb för att mörka siffrorna, det är ju S paradgren. Kan det vara så att du skrivit på mer papper för illegala att jobba på skyddsobjekt? ”
”Lägg ut statistik och bevisa det. Jag tror inte på dig. Du har blåljugit för oss och du tar endast bevara de asylflyktingar med kriminell bakgrund. De får inga straffar o utvisad. Svensk får hårdare straff . Din hjärna har blivit hjärntvättat av islamer . Usch ”
”För det första är det kaos i sve pga migfiaskot. Våldtäkter, gängmördande, droger, islamism etc. Ok. Vad jobbar de som kommit med då? Hur skattesub är det? Vi går ju back på deras låtsasjobb. BNP/cap? Försök fixa en hel dag utan att ljuga lillbuteljen. 

Håller med den som skriver ”fixa en hel dag utan att ljuga!” Det verkar inte bara vara Morgan som blåljuger, utan Löfvén är i samma klass och där är det nazisterna och SD som kopplas samman! Har S drabbats av ljugarsjukan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar