tisdag 19 februari 2019

"Vad är den stora faran i att använda hårda ord mot dessa satans kreatur? Palmes ord passar bra in på IS-krigare!

Det är inte ofta Donald Trump twittar något som är mycket vettigt. De USA-stödda kurdiska styrkorna fick IS-kalifatet på fall och han twittrar, att Europa nu måste ta ansvar, för att de 800 IS-krigare som har gripits, blir ställda inför rätta. Alternativet är att de släpps på fri fot igen, och det är inte en god idé, skriver Trump.
 
En stor del av de terrorister som krigat för IS i Syrien, har varit tillresta muslimska invandrare från Europa. Det rör sig i många fall om personer som tagits emot som "flyktingar" av politiskt korrekta länder i norra och västra Europa, för att sedan återvända till Syrien och göra sin jihad.

Donald Trump skriver: "Vi gör så mycket och spenderar så mycket. Det är dags för andra att kliva in och göra det jobb som de är så kapabla att göra. Vi drar oss tillbaka efter 100 procents seger mot Kalifatet!"

På 40-talet höll man i Nürnberg en stor rättegång mot alla nazister som begått brott under WW2. Kunde man hänga nazister skyldiga till folkmord, så borde man kunna hänga skyldiga jihadister och andra islamister.
Halshuggningar, bränna fångar i burar, massmord på civilbefolkning, mänskliga sköldar av civila fångar, våldtäkt, plundring och förstörelse av kulturhistoriska platser, är utan tvekan grova krigsförbrytelser eller så kan på plats i Syrien döma och straffa dem. Vad är problemet?
 
Olof Palme: "Vad är den stora faran i att använda hårda ord mot dessa satans kreatur? Vad är faran i att använda avhumaniserande ord om människor vars handlingar inte går att sätta ord på?"

SR benämnde två IS-terrorister från Växjö som ”IS-aktivister.” Aftonbladet kallar dem för ”IS-resenärer”, SVT dem som ”IS-sympatisörer.”

Dessa konstanta förmildrande omskrivningar är en orsak till varför svenskt politisk
t etablissemang, är så nedknarkade och de ser inte problemen! Har de redan glömt de två kvinnorna i Marocko som fick sina huvuden avskurna?
Inrikesminister Mikael Damberg intervjuades i SR igår och han sa, att UD varnat sedan 2011, att inte åka till regionen. Det fanns ingen plan att hämta hem! Foliehattens intryck efter att ha lyssnat på Damberg, att han är väldigt osäker på, hur regeringen skall ”tackla” detta problem!

Alla känner inte till bakgrunden, till att IS skapades och här är en kort sammanfattning: 
När USA(den hyllade Obama) invaderade Irak fanns inte al-Qaida eller andra terroristorganisationer i Irak, men genom USA:s invasionen skapades al-Qaida, som USA använde för att få en regimförändring i Syrien.
CIA inrättade träningsläger finansierad av Saudi på många ställen, det största fanns i Jordanien för att träna upp terrorister som skulle
se till, att en regimförändring i Syrien genomfördes. En regimförändring i Syrien hade USA, Saudiarabien, Israel (olja i Golanhöjderna), Gulf länder och EU intresse av. Terrorister fick stora stöd av dessa länder, finansiellt och med vapen.
IS skapades i Ira
k genom att US monterade ned militären och polisen som var sunni och ersatte dem med shia.
När Saddam och polisen
försvann, skapades IS där kärnan var officerare från Saddam militären.
US
A såg till att IS fick avancerade vapen som exempelvis hela vapendepån i Mosul som IS tog hand om med tanks, haubitsar, pansarfordon m.m.
2014 gick IS in i Syrien, för att få till en regimförändring som många länder hade intresse av och stödde terroristerna som skulle göra jobbet.
2015 var läget mycket kritiskt för den syriska militären som begärde hjälp från Ryssland
(avtal frän 1949) och Iran för att rädda landet som omedelbart ställde upp och kriget vände till Syriens fördel.
När IS började tappa terräng/
fäste i stor skala vände USA sig till kurderna, för att få dem på sin sida, föreslog USA att det skulle skapas ett område i nordöstra Syrien för kurder, med stöd och inflytande av USA.
Idag har IS i stort sett blivit utslagna och USA kan inte stanna kvar i Syrien, utan måste dra sig ur. USA:s målsättning med regimförändring i Syrien blev ett totalt misslyckande och fiasko.
Kurderna försöker nu få till någon federation med självstyre för dem, men kommer att tillhöra Syrien.
USA:s stöd av mujahedinrörelsen under Afghanska-sovjetiska kriget har slagit tillbaka på flera fronter, där strategin var inte den bästa. För amerikanska försvarsindustrin har det varit en ”gyllene gås.” Militärindustrin skulle tyna bort utan CIA.
 
Sanningen är att IS var på den goda sidan, betalda och tränade av väst för att åstadkomma "regime change" i Syrien. Samma sak i Libyen, där Sverige med flyg, t.o.m. deltog aktivt på jihadisternas sida. Det har man kunnat läsa länge om i amerikanska medier. Våra egen media MSM och SVT = "fake-news" skriver och säger givetvis inget om detta. Sverige måste ta ansvar för vad man har gjort därnere som i t.ex. Libyen. I stället fortsätter man, att hålla på ”krigshetsare” som Hillary Clinton och Obama. Nu är det Trump som styr och han och Putin har rensat upp i Syrien. Storartat gjort! Dessa IS-krigare kämpade på samma sida som USA, EU och Israel!
 

Hanif Bali twittrade för någon dag sedan: ”Dessa IS-honor som nu tigger om att hämtas tillbaka nu borde låtas ruttna kvar där. Fullständigt irrelevant om deras jihadiavkommor är ”oskyldiga”. Om ni vill stilla ert samvete så kan ni väl adoptera någon av de tusentals yezidiska föräldralösa krigsbarnen istället.”
Hanif Bali ser verkligheten med helt andra ögon än de flesta politiker och framför allt svensk media. Märkligt att det är en iranier som levererar sanningen om Sverige på det mest uppriktiga sättet.
Foliehatten tycker att Balis uttalande är mycket bra och träffsäkert. Tragiskt bara ,att han har så rätt. Bland de ”goda”, är man mer upprörd över vilken ton, vilka ordval, olika debattörer använder sig av, än över sakfrågan. Mer upprörd över om Bali raljerar över jihadbrudar, än att svenska medborgare sympatiserar med sådana grupperingar och deras ideologier. Mer fördömande över ordval i Sverige än över handlingar i Mellanöstern. Svensk media i ett nötskal och det är fegt och Foliehatten gissar, att det kommer fortsätta, för det är störda fega människor som styr och bestämmer.
Hur ska vi förklara dessa vanvettiga reaktioner från svensk media? Förklaring är att svenska politiker, journalister och aktivister har investerat så fruktansvärt mycket prestige i, att Sverige ska vara den humanitära stormakten som i alla lägen, försvarar alla förtryckta, vilka som vi alla vet, är muslimer. Den som vill vara god i Sverige och ha PK-elitens gillande måste älska en stor muslimsk invandring och vilja ge jättemycket stöd och sympati till förtrycka muslimska människor i olika länder, muslimerna i Palestina, rohingyerna i Burma, uigurerna i Kina och så vidare.

Det är därför personer som Hanif Bali är ett existentiellt hot mot själva godheten i Sverige, eftersom han vågar kalla dessa brutala islamister för omänskliga varelser, i stället för lidande offer.
Såklart
måste Hanif Bali brännas på bål i Sverige eller hur Morgan Johansson, Anne Ramberg, Eva Dahlgren och ni andra rättänkande människor i vår svenska humanitära stormakt? Den humanitära stormakten Sverige som hotas av SD och Hanif Bali? 
 
Aftonbladet publicerar igår en snyfthistoria om ”Lisa” som är gift med en IS-krigare och är fast i något läger med sitt barn. Svenska Lisa fast i syriskt flyktingläger:
”Min dotter dog”

I Expressen och i The Guardian så heter/kallas hon Lisa Andersson och hon lär ha en son tillsammans med den sista maken. Hon har varit gift tre gånger. De bägge första männen är "martyrer" och den tredje verkar sitta i fångläger för män. Hon tycker att sjukvården i lägret för kvinnor och barn är undermålig. Så hon beskyller den undermåliga vården för hennes 1-åriga dotters död.
Israel har, vid sidan av vapen och flygunderstöd, försett dem med medicinsk utrustning, traumavård, mediciner.

Fakta är att Lisa självmant har gift sig med IS-krigare, åkt ner, fött barn, och drömt om att leva i Kalifatet. Nu blir det inget Kalifat och dessa helveteskrigare dör. Lisa vill nu åka hem igen. Förhoppningen som blev till sand, när Kalifatet utraderades, det land som Allah skulle ge dom, genom systematiskt mördande av miljontals oskyldiga, barn, kvinnor och män, förblev bara en dröm. Lisa har självmant konverterat till en extrem form av Islam, har svurit en ed, om att alla otrogna ska dö.
Ryssarna
har gjort vårat liv till ett helvete! Vad trodde Lisa?
 
Kul att han kallar dem IS-gråterskor. Aftonbladets läsare som så länge översvämmats av tårfloder från Aftonbladets, egna PK-gråterskor. 
 
Om vi i Sverige verkligen menar allvar med vårt högstämda prat om "jämställdhet" och "feministisk regering", så måste vi också låta även kvinnor få stå för sina beslut. Bara för att man är kvinna har man inget frikort från sina dåliga beslut. Har man med vett och vilje åkt till IS, så får man leva med alla konsekvenser av det beslutet. Sverige skall inte lägga diplomatisk kraft, kanske skattepengar och internationellt anseende på att rädda "hem" dessa totalitära islamister. Man kan bara ett ögonblick fundera på hur de hade agerat om deras sida hade vunnit kriget i Syrien.

Alternativet, att Sverige räddar dessa bara för att de är kvinnor som skaffat barn, då erkänner vi också att kvinnor inte är fullt ut lika kapabla som män att stå för sina egna beslut. Då erkänner vi att jämställdhet, är en illusion och att kvinnor inte kan tillerkännas samma beslutsfrihet som män. Vems synsätt påminner det om?

För sunt tänkande personer, är det svårt att förstå, varför muslimer ska ha en sådan särställning i debatten. Minsta tendens till nationalistisk eller patriotisk strömning har man inga som helst problem med att problematisera, kritisera och rent av fördöma. Debatten om Livets Ord på 90-talet, då hade man inte några som helst problem med att kritisera och fördöma frikyrkorörelsen. Detta trots att den stora majoriteten av medlemmarna i Livets Ord, knappast är några extremister och trots att nationalism och patriotism givetvis kan vara positiva och enande krafter.

När det gäller muslimer och Islam, är det tydligen extremt svårt att markera mot t.o.m. fundamentalistiska och kvinnofientliga strömningar och yttringar. Istället för att problematisera Islam, så problematiserar man kritik av Islam och istället för att fördöma fundamentalism, så fördömer man kritiken och menar att man måste framhålla de moderata krafterna och inte dra alla över en kam, utan att någon sådan ansats överhuvudtaget gjorts. Det har gått så långt att man infört en lag, ”hets mot folkgrupp” och det finns personer som systematiskt kontrollerar på nätet, kränkande uttalandet mot muslimer och anmälningarna till åklagare har eskalerat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar