måndag 18 februari 2019

"I Sverige är det olagligt att vara kriminell" säger Annie Lööf !

Det hon glömde säga var att det lönar sig att vara kriminell i Sverige. Det bara är så i ett land där polisen är extremt underbemannad och svag.

Tryggheten når nya höjder i sossarnas samhällsbygge!
Polisens hemsida: 17 februari 22:36, Rån, Lund
Elva ungdomar rånade, Södra Sandby. Elva ungdomar misstänks ha blivit rånade vid Killebäckskolan i Södra Sandby. Enligt ungdomarna ska fyra gärningsmän ha hotat och tillgripit gods. En av gärningsmännen ska ha haft kniv. Flera polispatruller är på plats.”

Aftonbladet skriver: "Gärningsmännen beskrivs vara i övre tonåren och polisen är på plats och söker efter dem. Två av gärningsmännen har på sig Canada Goosejackor, de två andra har svarta Parajumpersjackor, uppger polisen."
Yngre män i övre tonåren med dyra märkesjackor. Vad gäller etnicitet på gärningsmän,
kan man kanske fundera över var man skall satsa sina pengar i.a.f.!

En mycket intressant rapportering av Aftonbladet. Ett massrån av elva personer. Var det jackorna som rånade? Under knivhot och misshandel. Det eskalerar!

Calle Persson, presstalesperson hos polisen i Skåne: ”Minst en av gärningsmännen drog kniv och misshandlade en eller flera av ungdomarna. De kom över gods i form av mobiler, klockor, bälten, jackor och plånböcker. Ingen av ungdomarna ska ha behövt sjukvård. Gärningsmännen beskrivs vara i övre tonåren och polisen är på plats och söker efter dem, uppger polisen.”
4 rånare i märkeskläder tyder på, att det inte är socioekonomiskt utslagna i desperat behov av mat och kläder. Canada Goose jacka lär väl kosta 8000+ o
ch en parajumper från 9000 skr och uppåt. I vanlig ordning släpper polisen bara signalement på vilka kläder GM hade, är det en modevisning?
 
Kan det vara så, men Foliehatten säger inte är det är så, att han gissar, att polisen släpper information om jackorna, att det kan innebära en viss etnicitet. Det roliga i Malmö är att Foliehatten har hört flera gångerr hur "tuffingar" har en längre modell som går ner över höfter, tajta i midjan och det ser i alla fall ut som om de har en dammodell på sig. Parajumpers herrjackor var slutsålda i Malmö tidigare i vinter och nyanlända och mindre vetande, verkar köpa "fel!" Vad är det då vi ser för fenomen? Vad vi ser är en minoritet som angriper en majoritet. I det politisk korrekta England har man börjat erkänna, att det är muslimer som angriper icke muslimer. Men Sveriges journalister och polisen, har inte nått så långt i utvecklingen och och därför får man omskrivningar, i detta fall, en form av modebeskrivning.
 
Nu har sportlovet börjat och högstadieeleverna träffas nere vid skolan. Där sitter de och snackar eller har "krök", som det heter, vissa gånger. Småpågarna dricker brännvin med läsk och töserna dricker cider. Krök är att supa lite utomhus, tillsammans med kompisarna, när man är ung.

Lunds skolor har infört gratis WIFI och alla skolor har samma lösenord, så ungdomsgäng driver runt i Lund mellan skolor för lite gratis porr-surf.
I Sydsvenskan kan man läsa, att gängen består till 90% av ungdomar som växt upp i Sverige, men med utländska namn. Massor med skadegörelse, bränder och krossat glas. Det finns inga kameror i Lunds skolor vad Foliehatten fått underrättelse om, vänstermajoriteten anser att man inte ska övervaka barn. Politiker och rektorer i Lund kommer aldrig att ta bort gratis wifi, det ska vara gratis. Lunds politiker kommer aldrig någonsin att känna det minsta skuld, för detta massrån. Eller att ens se sin egen lilla insats.

Foliehatten undrar, om det är en riktigt framgångsrik strategi av polisen, att inte lämna ut signalementet på grova förbrytare, mer än en modeparad!

Det är en riktig lågodds gissning, att är det är kända kriminella individer från Malmö som övergett Klagshamn och nu rånar folk i Lund(i Sydsvenskan idag) och Södra Sandby.
Hur är det möjligt, att
inte få fast dessa illgärningsmän? Kan det bero på att alla offer uppenbarligen är näst intill blinda och inte kan ge bättre signalement än "man" och "bar jacka"? Vem håller inne med fakta? Varför skyddar polisen gärningsmännens identitet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar