tisdag 26 februari 2019

IS- mördarna var värre än nazisterna och Sovjetkommunisterna i sitt dödande och våldtagande!

Inte alls förvånande att tonläget i debatten om IS-slaktarna, hastigt och lustigt skiftat fokus på ett ögonblick. Vi ser ett i stort sett enat MSM(när gjorde vi det senast, förutom brunsmetningen av SD?) och ett lika enhetlig sjuklöver som nu talar i termer, av att inget göra, för de ”stackars missförstådda” IS- mördarna, i syfte att få "hem" de förtappade, samt till och med om att upphäva medborgarskap, för de med dubbla sådana.
 
Vem kan nu lita på vad som sägs idag? Inte en sekund på sjuklöverpolitiker, påstår Foliehatten, de har utlovat " hårdare tag" mot invandrare, men som vanligt hände inget! Vissa slutsatser drar han ändå, av de senaste dagarnas debatt.

Problemet för sjuklövern, är att de inser, att det politiskt är totalt otänkbart, att ge de muslimska mördarna, fri lejd tillbaka till Sverige. De inser med rätta, att endast de mest självskadebenägna svenskarna sympatiserar med detta. De övriga 99 %, är avgjort emot, ett återinträdande av muslimska mördare bekostat av svenska skattemedel. Dessutom är Foliehatten helt övertygad om, att sjuklöverpolitikerna, för kanske första gången genuint är rädda för effekterna av invandringen, om den skulle konkretiseras i form av en "hemvändande" IS- mördare. Vilken politiker med någon form av självbevarelsedrift vill idag agera "humant", för att om något år stå i direktsändning och förklara hur man tänkte, när man aktivt verkade för att muslimske mördaren XY skulle tillbaka till Sverige och som tack för hjälpen står åtalad för mord på 20 svenskar i en vansinnesattack? Ingen, säger Foliehatten.
 
Foliehatten tror, att politikerna agerar i eget politiskt intresse och att det väger tyngst i ekvationen. Foliehatten skulle faktiskt inte heller utesluta, om det börjar gå upp för politikerna på allvar, att kanske de också faktiskt, kan bli en måltavla för IS-mördarna.

Morgan Johansson har i flera år stoppat eller lagt förslag i långbänk, om återvändande IS-mördare. I gårdagens SVT vill han ha enkrigstribunal som tidigare har blockerats av Ryssland, men eftersom det skedde i ett tidigare skede, hoppas Morgan Johansson, att det finns möjlighet att lösa upp låsningarna.
Morgan menade att både bevisföring och specialkompetens finns på platsen och internationellt och att det är en stor fördel med att inte lagföra dessa personer i Sverige. Johanssson: ”Ska man ha säkrad bevisning, vittnen och målsäganden då är det alltid bättre att vara på plats.”
MJ menar även, att Sverige inte kan agera på syriskt område. Men om de själva tar sig till Sverige ska de lagföras, åtals och dömas i Sverige. Han öppnar också för att omhänderta barn om familjer återvänder till Sverige.
Morgan Johansson berättar att han ”blir provocerad”, när han ser SVT:s inslag med en IS-kvinna som vädjar om att hjälpas hem av Sverige.
MJ: ”Nu passar Sverige helt plötsligt, men för några år sedan åkte hon därifrån för den värsta terrorsekten på många år.”

Som sagt, det har gått upp ett stort ljus för 7-klövern och de börjar fatta, att en krigsförbrytartribunal är enda sättet att klara sig någorlunda torrskodda ur detta multikulturella totalhaveri som Sverige har sysslat med.

Ändå öppnar 7-klövern, för att omhänderta barn om familjer återvänder till Sverige. Omhänderta var och hur? Ingen, absolut ingen normal människa kommer att vilja utsätta sig och sin familj för högriskprojektet att hysa IS-barn i sitt hem. Mohammed 14 år, behöver ett tryggt fosterhem efter sina traumatiska upplevelser i IS-kalifatet är en annons som inte kommer locka någon att anmäla intresse. Alla kan inte bo hos Strömstedtarna. Med tanke på Malena Ermans uttalande och vurm om IS, anser Foliehatten, att han ser fram emot, att många IS-barn som möjligt kan placeras hos familjen Ernman-Thunberg. De är jättegoda och så har de Greta som möjligen kan lära de unga återvändarna, att utveckla klimatpanik som ersättning för och effektiv avprogrammering, av tidigare mordisk indoktrinering.

Foliehatten undrar varför ingen politiker "ställdes mot väggen" för att Mehdi Ghezali hämtades hem från Guantanamo med regeringsplanet. Han fick även återkomma efter att ha suttit terrorfängslad i Pakistan i ett senare skede. Han är även utpekad för en dödlig bussbomb mot turister i Bulgarien.
Han välkomnades tillbaka till en bidragsfylld tillvaro i Sverige, helt utan rättsligt efterspel. Något som han "belönade" med att planera och vara på väg, att utföra ett terrordåd mot Jyllandsposten, som han fick 12 års fängelse för i Danmark.
Foliehatten kan inte dra mig till minnes att någon svensk politiker, tjänsteman eller för den delen lagstiftningen, fått kritik i media för hur detta hanterats.
Att Mehdi Ghezali i media länge kallades för "Kubasvensken" är så sjukt, att bara det borde leda till en separat session i Säter!
Attackvektorn när det gäller IS-mördarna och deras kvinnor kommer givetvis att vara "Det handlar om baaaarn." Vem tror att man kan plocka hit barnen utan sina föräldrar? Det skulle säkert strida mot någon konvention som inte en ”jävel” förutom Sverige följer.
Om de svenska journalisterna har någon heder kvar i kroppen, så skall de ge pressande frågor till svenska politiker.
De skall fråga varför Frankrike och England har sett till, att så många som möjligt av dessa sadistiska massmördare oskadliggjorts, innan dom kunde återvända hem.” Varför har Sveriges regering stått så handfallen? Skall det vara så här?

Foliehatten hoppas han har fel och att tiderna har förändrats, men vi har redan i dagsläget, tagit emot 150 av dessa bestialiska mördare i Sverige, utan någon större debatt. Varför har ingen satt stopp för vansinnet tidigare? De politiker och tjänstemän som tillåtit att dessa har kunnat återvända, är att betrakta som medskyldiga till alla framtida brott, dessa kan komma att utföra i Sverige och bör få (minst) lika hårda straff som förövarna.

Att vi får se ansvarskrävande journalister som ställer politikerna mot väggen, för det mångkulturella fiaskot, kan vi drömma om, eftersom sjuklöverpolitiker, inte har några som helst svar att leverera. Det kommer att göra ont att stå till svars för den totalt havererade mångkulturen. Vi kommer att få se strömhopp av nobbade insatser i Aktuellt och Agenda om denna trend håller i sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar