söndag 10 februari 2019

Stefan Löfvén är utan konkurrens Sveriges mest obildade och skrupelfrie statsminister, vi har haft!

Socialdemokraterna håller under helgen en konferens i Upplands-Väsby , för att starta valkampanjen inför EU-parlamentsvalet den 26 maj. Stefan Löfven höll ett tal, där han förklarade, att sossarnas viktigaste fråga är, att stoppa vad han kallar högerextremisters framfart på kontinenten som piskar upp hat.
Löfvén: ”Vi har lärt oss att motsatsen till kompromissens Europa är konfliktens. Vi har sett det på slagfälten i Verdun. Vi har sett det i gaskamrarna i Treblinka eller i skogarna i Katyn. Vi har sett det framför massgravarna i det forna Jugoslavien. ”

I talet beskrev också Löfven kampen mot högerextremism och nationalism som valets viktigaste fråga. Högt upp finns också arbetsmarknad och sociala rättigheter, kamp mot klimathotet och en gemensam europeisk migrationspolitik.
Enligt Löfven är det bara sossarna i Europa som kan stoppa nationalister och högerextrema krafter. Löfven hävdade att de konservativa har visat sig totalt handfallna inför den uppgiften. Löfvén: "De har visat sig väldigt sugna på att ge makt åt högerextremismen om det kan ge makt åt dem själva."

I sitt tal avslöjande han ännu en gång, hur totalt obildad och skrupelfri han är och han lever tydligen i sin egen lilla värld av lögner. Ständigt och nästan dagligen sprutar det lögner ur hans mun! Att Löfven är landets största samhällsfara råder det ingen tvekan om. Han angriper inte bara samhället, utan stora delar av svenska folket, med sin helt sinnesförvirrade retorik och nu har det övergått till att bli en fix idé” och en belastning för Sverige, när han som en papegoja ”rapar”, om och om igen, om högerextrema och SD. Han är så helt historielös, men så är det, om man har en klåpare som pansargeneralen Arnstad som "historiker" och "lärare!" Stefan Löfven borde nog avsätta pengar till utbildning av sig själv och resten av denna "fjantregering."

Vi har aldrig haft en sämre statsminister än denne socialdemokrat. Han kan bara inte förstå, att han är statsminister för hela landet, oavsett vad folk tycker och röstar på. Han hatar och hånar en stor del av landets innevånare och försöker utesluta dem från samhället. Denne man har över 30% av svenska folket förtroende för.
Denne man har Annie Lööf och Jan Björklund låtit fortsätta att vara statsminister. Bredvid denne man, stod
även Ulf Kristersson och Ebba Busch-Thor tillsammans med och hånade SD och viftade med regnbågsflaggor på befallning från F!.

Vad har Katyn med "högerextrimism" att göra? Alla som har minsta insikt i, att massakern och slakten i Katyn av 21 857 polska officerare och intellektuella, utfördes av socialister/kommunister och de är sossarnas systerparti. Nazisterna var länge starkt älskade av sossarna. Sossarna är enorma hycklare som stöttat kommunistdiktaturer och terrorgrupper som PLO och Hamaz, liksom andra jihadister. Löfven har tidigare blivit kritiserad för, att ha haft det styrande palestinska partiet ”Fatah” som hedersgäst vid partikongressen 2013. När Löfven höll sitt tal beskrev han Fatah som ”vårt kära systerparti.”
Sossarna med Stefan Löfvén och Margot Wallström i spetsen, ger svenska skattepengar till Hamas och andra terrornätverk, så de kan köpa nya missiler och dagligen skicka in dessa på judarna i Israel. Det vore mycket klädsamt om Stefan Löfvén berättade detta, för svenska folket. Hur ser Stefan egentligen på judar? Signalerna är väldigt konstiga.
 
Alla länder var nationalistiska före första världskriget. Även sådana länder som Sverige, Danmark och Norge. Ingen av dessa var med i "The Great War." Skansen, Svenska flaggans dag, Svensk hemslöjd, Vasaloppet är  supernationalistiska yttringar, men trots detta var svenskarna aldrig med i något av världskrigen på 1900-talet. Första världskriget startade inte p.g.a. av "nationalism". Det var mångkulturella väldet Ryssland och mångkulturella väldet Ungern-Österrike som drabbade samman
och fick även med sig Tyskland, Frankrike, England och USA.
J
olo skriver i sin bok: "Den okände soldaten!" Det största partiet i den tyska riksdagen 1914 och som röstande för tyskt deltagande i kriget fram till 1918 var... Socialdemokraterna!
Löfven var drivande till, att DÖ kom till. DÖ kan liknas med Hitlers ”fullmaktslag” som kom i mars 1933. 2 månader efter det tyska valet. Fullmaktslagen kom till för att hålla borta andra partier. Precis som var meningen, när DÖ drevs igenom.
Fattar inte svenska folket, att Löfven är lika maktfullkomlig som Hitler. Löfven är antisemit och har nazistiska rötter. Hans mamma och morfar var aktiva nazister.

Löfven upprepar ständigt hur SD skall hållas utan inflytande. Men missar samtidigt att SD fullständigt styr politiken. S
D har fått sossarna att överge sina politiska grundvärderingar och nu föra liberal politik.
Löfvén: ”när löntagare ställs mot löntagare, när arbetare ställs mot arbetare, när tryggheten urholkas och lönerna sänks, det är då som högerextremismen kan få utrymme att låta sitt gift sippra in i vårt samhälle”
Då är det Löfvens politik som enligt hans egen definition skapar förutsättningar för högerextremism.

EU-valet kan kanske bli en intressant värdemätare på opinionen, men samtidigt skall vi vara medvetna om, att man inte riktigt kan jämföra EU- och riksdagsvalen. S brukar få klart färre röster i EU-valet än i riksdagsval. I de senaste två EU-valen fick S lite drygt 24%, jämfört med riksdagsvalens dryga 30%. Håller denna trend i sig, kommer S få sådär 18-23% i vårens EU-val.

Sossarna har i Sverige gått tillbaka under många år. Likväl har de ändå ett väldigt starkt stöd jämfört med vad deras syster-/broderpartier har, i de flesta andra EU-länder. I nästan alla andra EU-länder har de minskat kraftigt under senare år. Så det är nog rimligt att anta, att S:s partigrupp kommer tappa mandat i EU-parlamentet vid detta val.
Självklart försöker Stefan Löfvén övertyga väljarna om att rösta på S. Hans främsta argument för att väljarna skall rösta på S, är att hålla borta högerextrema, är ett svagt argument. Det vore intressantare, om han istället fokuserade på att berättade, varför S är bra och vad de vill göra för EU:s invånare.
De s.k. nationalistiska partierna har gått framåt i de flesta EU-länder under senare år, så det är nog sannolikt att de kommer stärkas även i vårens EU-val. Dock skiljer sig dessa ofta mycket åt och har stundtals haft svårt, att bilda starka stabila partigrupper i EU-parlamentet.


1 kommentar:

  1. Vi har ju i hygglig närtid ett par "kontrollstationer" som väntar, omvalet i Falun och EU-valet..
    Kanske det hänt och syns, något i opinionen?

    SvaraRadera