söndag 17 februari 2019

SVT fabulerar igen - de första svenskarna var svarta!

Den 20 februari startar en serie ”Möt de första svenskarna.” 
SVT: "För omkring 11 000 år sedan drar några människor upp en skinnkanot på stranden. När de slår läger för kvällen väntar en chock: Plötsligt stöter de ihop med vilt främmande jägare som inte alls liknar dem. Medan de själva är mörkhyade och blåögda, har nykomlingarna ljus hud och bruna ögon. Så skulle det ha kunnat gå till när Skandinavien fick Europas mest blandade befolkning på stenåldern.”
SVT fortsätter: ”I Sverige finns inga skelett bevarade av de första invandrarna, men nere i Europa har man hittat en handfull individer som har analyserats. Och alla ser likadana ut, att döma av deras DNA.”
 
Foliehatten undrar varför SVT kallar de första som bebodde dessa trakter för svenskar? Finns det ingen på SVT som tänker? Det var tydligen jätteviktigt för SVT:s "vetenskapliga" redaktionen, att få in både svarta kroppar och "ordet"migration" och "migrationsvågor", så mycket det bara går. Som om det skulle göra det muslimska övertagandet lättare? Inte ens den mest förhärdade nazist, skulle förneka att människor rör på sig och att det t.o.m., kan vara en bra sak.

SVT "tror", "tyder", ”förmodar” och ”antar” en hel del. Hur stort kan underlaget för dessa bevis om folket som befolkade Skandinavien, när inlandsisen drog sig tillbaka egentligen vara? Den tidiga historien, är så fadd och trist, när det mesta ändå är, att man ”skarvar” ihop, från ett tunt underlag. SVT:s avsikt, att se Sverige som den mångkulturella smältdegelns urmoder, är mer befängt, än att Rudbeck menade, att Sverige var Atlantis.
  Våren 2017 hade SVT ett program på samma tema, då var SVT i alla fall ärliga med, att rekonstruktionerna var deras ”egen tolkning av forskarnas resultat.”  Budskapet var då, att de första svenskarna såg ut som blåögda somalier och tycks vara viktigt för statsmedia att hamra in. Man kan inte bli allt annat än yr, först är de första som bosatte sig på svensk mark var samer och svenskar finns inte genetiskt. Nu plötsligt är de första svenskarna mörkhyade. Sverige fanns inte ens som nation för 11000 år sen. För SVT räcker det tydligen inte med att påstå, att vi alla kommer ifrån Afrika.
För något år sedan påstod SVT, att vikingarna var muslimer, sagorna är många!

SVT: ”Deras hud var mörk, tror Mattias Jakobsson som är professor i genetik i Uppsala och en av forskarna i det svenska Atlas-projektet, som syftar till att kartlägga arvsmassan hos tidiga befolkningar i landet. Hudfärgen är ett arv från det afrikanska ursprunget.”
Slirar man inte sanningen här? Är inte detta ren historieförfalskning? Ser vi här ett praktexempel av ideologisering av historieframställningen och helt plötsligt är hudfärg viktigt!
Serien handlar troligen om historierevisionism med politiska syften. Precis som i fallet med vikingarna som man man numera vill framställa som att de varit mångkulturella. Allt för att passa in i den politiska agendan.
SVT:s bild till artikeln, som dom själva ritat, ger vid handen att de första ”svenskarna” var väldigt mörkhyade.
Hur kommer Neandertalmänniskan in i detta sen? De
ssa fanns i Europa redan när utvandringen från Afrika startade. Neanderthal sägs ha varit rödhårig och blåögd. Förmodligen hade Neandertalmänniskan överlägsen teknik, jämfört med de som utvandrade från Afrika. Vita européer har DNA från Neanderthal, men inte afrikaner.

Att vi skall härstamma från Afrika har ifrågasatts av forskare och visa pekar istället på, att första människan kom från Asien, det som idag är dagens Kina. Det är kinesiska forskare som bevisat att den är helt felaktig. Plus nya fynd av 800 000 tusen år gamla européer. Och det har gått väldigt fort. För 10 år sedan gällde fortfarande Afrikateorin. Detta känner naturligtvis Mattias Jakobsson om, när han säger det SVT vill höra. ”Out of africa” är nu mera avfärdad. Googla så får ni och SVT svaret!


Andra forskare hävdar, att människan kom från Europa. Cromagnon som dominerade Europa var vita och även neandertalare innan det var vita. Ändå försöker SVT få det till, att svarta var dom första som kom till våra trakter.
Lögnen togs fram och promotades av den rasblandade judinnan Afua Hirsch (halv ghanian, halv judinna) som publicerade en ovetenskaplig artikel i National Geographic.
Hon hävdade:”It's one thing to know that there were black people here thousands of years ago and to know that White people weren't always White. We know there were Africans here before there were English people here.”

De tidiga europeiska folken benämns som ”Western European Hunter Gatherer” och deras (vårt) ursprung om vi tittar på deras DNA, kan vi direkt konstatera, att de inte har något släktskap alls, med de vi idag kallar för afrikaner (eller negrer). Desto längre söderut i Europa vi kommer, desto mindre WHG-genetik finner vi. Graden av mörk hy är också helt och hållet spekulativ, det finns inget som helst som pekar på att de tidiga jägare-samlare folken i Europa skulle haft en hudfärg, i närheten av en afrikan, tvärtom talar det mesta för att de skulle varit väldigt liten skillnad från dagens nordliga européer. Det folket som idag ligger närmast ”jägarefolket”, är balter och primärt estländare.
Bilden som SVT använder sig av är en mörkhyad(afrikan) person med photoshoppade blåa ögon, detta är rakt igenom anti-vit propaganda. Det är exakt så, judinnan Hirsch försöker lura i engelsmän och nu också svenskarna att ”vi inte har någon rätt till våra hemländer”, eftersom mörk hyade människor, var här före oss och länderna har alltid varit mångkulturella”, vilket är en mycket grav lögn. Allt handlar om att passivisera oss, så att vi inte ska göra något motstånd mot att vi just nu byts ut i våra hemländer mot araber och afrikaner genom en påtvingad massinvandringspolitik. Läs gärna denna länk!
Människor från Roslagen sägs det, lade grunden för det som i dag är Ryssland. Varför hetsar media och etablissemangspolitikerna, så mot Ryssland? Varför utmålas Ryssland i SVT, MSM och av politiker som ett stort hot mot Sverige? Är inte ryssar, även svenskar som vill återinvandra?

Det som SVT och forskaren i Uppsala håller på med är kvasi-vetenskapliga dynga (som redan dissas av utländska forskare, för över ett år sedan).
Det värsta av allt, det är dina och Foliehattens skattpengar som sponsrar denna dynga. Det är precis som när BBC och kvasi-forskarna i England slog på stora trumman om att Cheddar-mannen, minsann var mörkhyad. Sen visade det sig, att det inte riktigt var så. Då blev det tyst om Cheddar-mannen helt plötsligt igen. Väääääldigt tyst.

SVIT blir allt öppnare med vad deras agenda är. Att producera falsk information, i syfte att lura de som låter sig luras. Men detta kan förklara varför pk-människor kallar personer nyss hitkomna, med bortkastade pass för "nyanlända svenskar"...
SVT i ett nötskal!

Vad SVT vill uppnå är såklart politiskt motiverad och bara en i raden av påverkan för att förminska Sverige och svensken identitet och rättighet, att få finnas till. SVT försöker inte ens vara oberoende. Gör avdrag på deklarationen när den kommer.
Bara att scrolla vidare och ”hånle” åt
statens agenda via SVT!

1 kommentar: