fredag 1 mars 2019

Liberal knäppgök i Stockholm tror att man kan ringa och skriva brev till terrorister!

SVT i Stockholm rapporterade i början av veckan, att de grönblåa politikerna som styr Stockholms stad, anser sig ha kommit på hur man ska hantera återvändande IS-terrorister.
Det liberala socialborgarrådet Jan Jönsson: ”
Vi kommer ringa och skriva brev till dem!”

Foliehatten trodde först att Jan Jönsson skämtade, men insåg lite senare, att den ”fjolla” till politiker, menade detta på fullt allvar! Foliehatten vet inte om man skall skratta eller gråta. Äntligen någon som vågar visa framfötterna, ett rejält krafttag! Foliehatten tycker det är helt fantastiskt och vilken tur, att vi har kompetenta brevskrivare som kan avradikalisera IS-terrorister. Ett brev från socialmyndigheter det gör nog stor skillnad! Hur naiv och korkad, kan man bli?

För att snabba på hanteringen, borde den där Jönsson omedelbart skickas ner till sista IS-fästet och inleda dialogen omedelbart. Sedan kan hans efterlevande glädjas åt, att han hjälpt L bort från allt politiskt inflytande.

Undrar om Jönsson vill bjuda på saft och bulla i en lokal, där dom kan prata om sitt dödande, samt hur dom ska göra för att få en lägenhet och socialbidrag. Sedan kommer det visas en film med lite godis som dom bjuder på. Det är så vissa politiker i Sverige ska bekämpa IS krigare, för att bli en del av samhället.
Konstigt att man inte redan har gjort det tidigare. Samt även gjort samma sak med andra våldsbenägna grupper som gängkriminella. Fungerar det inte till 100%, så kan man kanske utöka insatserna, dela ut armband,
så de känner samhörighet med samhället och på armbandet kommer det att stå: ”Jag körde bara ambulansen.”
Det är lite upp och ner, här i världen. I Syrien skjuter de skarpt, i Sverige skickar en socialtant ett brev.

Stockholmspolit
ikerna tar i med hårdhandskarna. Hade Foliehatten varit en återvändande IS-terrorist, så hade han nog funderat en extra gång, om han hade velat återvända eller inte. Han menar att sådana brev hade varit avskräckande. Tänk dig att ligga sömnlös under natten och undra när brevet kommer? Samt vad som kommer att stå det i brevet?
Brevet från socialtanten ser nog ut så här: ”Hejsan, Hilda heter jag och skriver detta brev från Stockholms stads socialkontor. Jag ser här, att du varit nere och halshuggit småbarn i Islams namn. Vill du komma hit till socialkontoret och prata med en socionom eller psykolog om dina upplevelser? Vi bjuder på kaffe och bulle."
Foliehatten tycker det låter som en bra idé att skriva brev till återvändande IS-anhängare. Fast bäst vore, om Socialstyrelsen fick i uppdrag att ge ut en broschyr med titeln "Information till dig som har skurit halsen av andra människor." Denna informationsskrift kommer säkert bli en klassiker, kanske till och med ett mästerverk helt värdigt en stat som Sverige.
 
Sverige förgör sig självt! Vi behöver inga yttre fiender med sådana här politiker! Vi sänker oss själva. Hur skulle det vara att lämna ut dom till Syrien istället? De löser problemet "slutgiltigt" och sparar dessutom, både papperskostnad och porto!
Foliehatten undrar, om det inte finns rätt många kurdiska/syriska familjer i Sverige som drabbats av IS-terroristernas framfart. Tror inte deras reaktioner kommer att inskränka sig till, att "ringa och skriva brev" precis!

Vem är ens rädd för ryssen idag, när vi är infiltrerad av idioter. Svenska politiker är de mest korkade i hela EU. EN valfri bananrepublik har bättre politiker än Sverige.
Foliehatten har sett den där mesige liberalen i Stockholms stad nu ett par gånger i SVT:s inslag och han personifierar väl Sveriges hela migrations- och integrationspolitik de senaste decennierna? Ett totalt naivt ras.

Den knäppgöken Jan Jönsson borde ha lyssnat på vad SR:s Ekot förmedlade i Ekot igår!
SR Ekots utsände i Syrien, Cecilia Uddén, kunde inte hitta en enda IS-kvinna som visade ånger för sin delaktighet i Islamiska Staten. Det förklarar hon i ett reportage igår. Det hon mötte var i stället islamistiska fanatiker.
Inget snyftreportage i Ekot. "Jag möter ingen kvinna som visar ånger."

Om inte Foliehatten minns fel, så hade IS när de bildade Kalifatet, bråttom med att ingjuta skräck i världen med groteskt och vidrigt våld och det blev snabbt, deras visitkort. IS låste in en person i en bur, hällde på bensin och rostade honom levande.
Känns som lämplig metod, att hälsa dem välkomna hem med. Varför inte köra en IS-rostning varje lördag på Sergels Torg? Köper årskort direkt!

Foliehatten tittade på Rapport igår och där stoltserade Morgan Johansson med att det kommer att införas en lag från 1 augusti som gör det olagligt att tillhöra en terroristorganisation. Man kunde riktigt se, hur stolt han var och som vanligt fick inte Morgan några följdfrågor! Morgan Johansson(S inte undantaget) bär hela ansvaret för Sveriges haveri, att först 2019 införs en lag.
Sedan 2013 har Morgan väldigt effektivt sett till, att stoppa alla förslag som fanns om IS-terrorister. Morgan Johansson om någon, borde ställas mot väggen och utkrävas ett svar, varför han stoppade alla dessa lagförslag! Han borde hängas upp i en bur och grillas ordentligt, tills han kommer med ett svar som är tillfredsställande!

1 kommentar:

  1. Kan du inte vara hygglig och stava "sverige" just så. Till att börja med.
    Tack för att du orkar kommentera eländet över huvud taget...

    SvaraRadera