lördag 9 mars 2019

Greta ”Årets kvinna” galenskaperna i Sverige när himmelska höjder!

Hur är det möjligt, den ytliga naiviteten har tydligen inga gränser i Sverige, nu har Greta Thunberg lyckas med bedriften, att bli årets kvinna! "Årets kvinna!" Vadå "kvinna?" Det är en barnunge. Räknas man som kvinna, när man är 16 år. En sextonåring som ser ut som en tolvåring och som tänker som en sexåring, blev årets kvinna! Förvisso skulle det inte vara fel i, att ge henne pokalen "årets tjej!" Om den här lilla flicka skulle vara landets mest framstående ”kvinna”, så kan man undra hur resten av de feminina, går för, här i landet? Årets kvinna känns lite som att felaktigt objektifiera henne och lite betungande? Hysterin kring Greta har tagit orimliga proportioner. 
 
Nu har Greta sett till, att den 15:e mars, så blir det en global skolstrejk, 700 platser i 72 länder. Idiokrati i ett nötskal! Tänk vad många skolungdomar som måste jubla över detta, nu har dom en bra anledning för att skippa skolan. Och nu ordnas klimatstrejker runt om i landet, av föräldrarna! Det går inte att påstå att dessa är spontana yttranden av barnen. Grupptrycket att delta, är antagligen hårt.  Det tar nog inte lång tid,  innan varenda elev skolkar och skyller på att dom gör det för klimatet. Kanske sprids det här till arbeten snart också, strejk för klimatet istället för att arbeta, vad ska bossen göra? Bossen kommer nog att anses som värsta klimathatare, om han sparkar någon som strejkar för klimatet!
 
Faktafel och faktafel, men har Greta kommenterat uppgiften om att temperaturhöjningen föregick CO2-ökningen och inte tvärtom? Att stigande CO2 gett rekordskördar och inte alls ses som alarmerande av ”alla forskare” som ibland ”bara” är 95 eller 97 %? Siffror som i gamla Sovjet! Vad tycker hon om att bygga ut kärnkraften, för att få fossilfri el? Hur har hon planerat energiförsörjningen till framtidens tåg?

Ingen vill förstås ställa en liten tonårstjej med diagnos mot väggen. Men att hylla henne in absurdum går bra. Osmakligt och mycket skrämmande.
 
Känns som om att klimatrörelsen numera består av övervintrande "Refugees welcome" aktivister som behöver ett nytt mål i sina tragiska liv. De kör på exakt samma känsloargument och vägrar lyssna på oliktänkande. Klimatrörelsen använder sig av barn och sjuka djur för att få fram en åsikt. Greta är för klimatmupparna vad det döda syriska barnet var för flyktingvurmarna... ett slagträ för att försöka tysta debatten och meningsmotståndare. Ingen vuxen människa idiotförklarar en 16-årig tjej, med en diagnos i en debatt, vilka tokigheter hon än säger.
 
Foliehatten undrar om det var Berlinmurens och östblockets fall som i huvudsak öppnade vägen för att en ny, grön vänsterrörelse som med storm intagit Sverige och Europa från 1989 och framåt?
Kommunismen lockade för få. En grön ideologi som tar död på välståndet locka
r, så väldigt många fler. Ja, till och med så många, att inget politiskt parti i Sverige tar avstånd, från den gröna vänsterrörelsen. Tvärtemot, alla partier, kanske med ett litet undantag av SD, tävlar om att vara mest verklighetsfrånvända


Det kvittar vad Greta och MSM säger eller skriver, så länge de stora länderna inte minskar sina utsläpp eller ställer om livsstilen, så kommer det inte att hända någonting! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar