fredag 22 mars 2019

Nu starter det stora drevet mot Ebba Bush Thor!

Ebba Busch Thor meddelade igår på Facebook att KD beslutat att man framöver skall kunna samtala med samtliga riksdagspartier, inklusive SD och V, för att söka stöd i enskilda frågor!
Det som inte fick hända, hände. Ett parti släpper in SD i värmen. Redan har SVT, MSM och vänstern gått "bananas!" Nu går hela PK-Sverige till attack när konturerna av ett konservativt block börjar anas.
Det här var det bästa som kunde hända svensk politik sedan valet. Nu har Ebba visat var skåpet skall stå. Alliansen är bortblåst, död och begraven och opinionen kommer bara att stiga för SD,KD och M. Framförallt har KD insett att svenska folket inte kommer lita på C och L i framtiden, så att gå till val på ett "Allianssamarbete" vore självmord. Detta är ett smart drag av Ebba. De flesta svenskar är så innerligt trötta på ”mobbningen” av SD. Sandlådepolitik. Alla har rätt att få framföra sin åsikt. Inte bara vänstern.
Ebba vinner på att ge ett ärligt intryck i motsats till L och C, de
riktigt stora svikarna. Statsministerposten lär Ebba ha, stora chanser att få, vid nästa val.

Matematiken bakom är tämligen enkel. En majoritet av väljarna röstade för en borgerlig regering i valet och genom att definiera M+KD+SD som oppositionspartierna, så kan en väljarbas på drygt 55% fördelas på tre partier, medan regeringsunderlaget skall dela knappa 45% på inte mindre fem partier. Inte konstigt att stödpartierna skriker i falsett, när den nya spelplanen ritas upp. Det är så det låter, när man ser döden i vitögat.

Annie Lööf och Jan Björklund kan inte följa efter. De har investerat för mycket personlig prestige i att SD verkligen är döds-knark-nazister. Däremot tittar nog
S nervöst på partiledarkandidaterna inom L. Blir det någon som själv är öppen för SD och om den nya partiledaren vill ha förhandlingsutrymme, faller i princip hela grunden för nuvarande regering och Annie Lööf kommer att stå där och undra vad C skall göra!
I
gårdagens kvälls Aktuellt intervjuades Ebba av Cecilia Gralde och hon sprängde alla gränser. Oj herre jävlar, vilket hatiskt bemötande Ebba fick, av den postmarxistiska långskånken i intervjun! Foliehatten har nog aldrig sett en politiker utsättas för sådant hat och förakt i direktsänd regimmedia. Gralde hade svårt att dölja sin besvikelse över KD:s beslut. När SD är på besök försöker de ändå hålla hatet i schack, för att låtsas uppvisa "opartiskhet"men nu var måttet rågat för Aktuellt tydligen. Hur än Gralde försökte misskreditera Ebba och KD, så stod hon pall i direktsändning. Aktuelltredaktionen upplevs som närmast desperat, de och SVT tappar sitt grepp om folket och Foliehatten säger äntligen – nu måste något hända med sändningstillståndet! Opartiskheten syns ingenstans! SVT försöker inte ens, ge sken av att vara objektiva.
Gralde avlönad av oss skattebetalare tog ställning mot SD och sa att de var ett rasistiskt parti och främlings fientliga, utan att någon från SD fick bemöta detta. Här tar SVT ånyo politisk ställning och många anmälningar har redan skickats in till Granskningsnämnden.

Lööf, Björklund, Strandhäll, Löfvén och de andra som ständigt tjatar om "nynazistiska rötter" har uppenbarligen inte alls satt sig in i SD:s historia. Inte så att det helt saknas nynazister i partiets förflutna, något som partiledningen öppet erkänner, utan för att det är djupt missvisande att säga att dagens SD skulle ha nynazistiska rötter.
Väldigt få svenskar är nazister på riktigt och hyser inte åsikter som att förintelsen var något bra. Däremot drogs en del ungdomar under 80- och 90-talen till nynazistiska kretsar, när de kände, att inga vuxna tog deras negativa upplevelser av massinvandringen på allvar. Ett fåtal fastnade i de miljöerna, men för det mesta handlade det om just frustration över invandringen. Några av de personerna var sedan med om, att grunda SD. Men i den mån det någonsin funnits nazistiskt eller annat antidemokratiskt tankegods i SD:s politik så är det sedan länge borta.
SD:s ideologiska rötter idag finns hos Socialdemokraterna, Moderaterna och Centerpartiet. Från S har partiet visionen om folkhemmet, där alla svenskar har tillgång till en generös välfärd som vi alla bidrar till, en vision som S alltmer lämnat för postmarxistisk identitetspolitik.
Från M har SD ärvt socialkonservativa och nationalistiska värderingar som var en självklarhet bland moderater för bara ett par decennier sedan, men som partiet övergivit för en nyliberal ideologi.
Från Centerpartiets föregångare Bondeförbundet har man tagit värnandet om den svenska landsbygden och dess näringar.
Att anklaga SD för nynazism, är precis lika lite rättvist som att anklaga sossarna för att vara rasbiologer, vilket de var fram till WW2 slut.
Trilaterala Annie: ”Ett historiskt misstag av KD att öppna för förhandlingar och överenskommelser med SD, ett främlingsfientligt populistparti med rötterna i nynazismen. Jag är djupt besviken.”
Ska Annie tala om nazism! Varför läser inte Annie C:s partiprogram från 30/40 talet. Enligt partiprogrammet skulle de kämpa mot "inblandning av mindervärdiga utländska raselement" och skydda "folkmaterialet" mot "degenererade inflytelser!"
Ta en funderare SVT och Annie Lööf.
Centerns nazistiska partiprogram antogs vid dåvarande Bondeförbundets kongress i halländska Okome i närvaro, av bland annat en nazistisk medlem av kungahuset. Året var 1933. Just ett passande årtal kan man tycka. I Tyskland kom Hitler till makten 1933. Centern - för dig som gillar nazism eller för dig som ändå inget begriper.
Plötsligt stod det klart för Magdalena, Stefan, Annika, Annie och Janne major att de sitter inte så säkert längre, de till och med skakas i sina grundvalar. "Så som vi har trixat och brunsmetat, så har det inte hjälpt!" Annie har fräckheten att prata om historiska misstag. Hon är ju det största misstaget inom svensk politik någonsin.
Ebba är ju den enda vuxna i den tidigare 7-klövern och mycket riktigt tog hon tag i det hela på ett beslutsamt och konsekvent sätt.

Det märkliga är att "7-klöverpolitiker" aldrig kan peka på vad det är i SD:s s.k. "värdegrund" som är fel!!! De kommer alltid med floskler som "allas lika värde" "rasistiska" m.m.
Att man tycker att de som kommer till Sverige och begår våldsbrott ej är välkomna
och att straffen bör höjas för de som begår våldsbrott, Vad är fel i detta? Att man inte skall skapa genvägar till bidrag, bostad, läkarvård, tandvård för migranter som kommer till Sverige, samtidigt som våra pensionärer inte har tillgång till äldreboende, inte har råd att betala 10 ggr mer för tandvård, talar väl snarare för "allas lika värde!"

Ulf Kristersson är tyst och låter sig inte intervjuas, alla förstår att han är satt under hård press internt. M är ett två delat parti, med en vänsterliberal del och en konservativ del. Ulf har en ödes stund just nu och då han själv tillhör vänster gänget blir den yttre politiska utvecklingen hotande för hans egen del. Ebba går fram som en ångvält och rensar ut vänster liberalismen ur det konservativa blocket.
Ulf kämpar för sin överlevnad, men han har ingen trovärdighet inom det konservativa blocket.
Nu sitter M fast i en rävsax. M måste nog snarast möjligast ge besked om hur de vill ha det, annars är risken uppenbar att KD kommer att ta en stor del av deras väljare. Ett SD-light i form av KD är nog det sista M vill ha.
Idag på morgonen i Nyhetsmorgon TV4 diskuterade man kärnkraft med bl.a. Tomas Tobé. Han fick en inledande fråga om KD:s beslut. Han svar som var mycket positivt till det kan inte tolkas annorlunda än att M också är på väg att släppa sargen.

Annika Strandhäll säger "att det övergår hennes förstånd" att KD vill samarbeta med SD. Det är mycket som övergår Annika Strandhälls förstånd. Strandhäll är historiskt korkad. Inte ens Jesus talade om alla människors lika värdet utan faktiskt tvärtom.
Annika Strandhäll: "Det kristna kärnbudskapet handlar om alla människors lika värde." Nu vill Annika Strandhäll lära oss och KD, vad det kristna budskapet är.
Hon kanske först skulle kolla upp vad det muslimska kärnbudskapet handlar om, eftersom S så intimt samarbetar med muslimerna. Det muslimska kärnbudskapet handlar inte om alla människors lika värde. Det handlar om att muslimer är är mer värda än andra. Hon kanske skulle kolla upp vad Islam som hon gynnar med alla medel egentligen står för, innan hon mästrar andra med sina tolkningar av det kristna budskapet.

De närmaste dagarna har S ett stormöte i Örebro. Ebbas besked kan inte ha kommit olämpligare. Regeringen brottas med ekonomiska problem och tidigare i veckan meddelade Magdalena Andersson: ”Sverige på väg mot värsta läget "på över hundra år","...gapande hål i statsbudgeten!"
Det här är enligt planen. S flaggar för att Sverige har dåliga ekonomiska förutsättningar och de kan inte genomföra C och L skattesänkningar. C och L kan inte fälla regeringen, det vore en förlust för dem. Hatten av till S för att de snärjde och lurade Annie Lööf och majoren. Regeringen har kört med en typisk devalverings politik, sedan den tillträde . Lägg till nollränta(krisränta) och stigande utgifter och nu sitter vi, med en ekonomi som är ur balans.

Margaret Thatcher sa en gång: ”Socialism fungera bara till man får slut på andras pengar.” Foliehatten skulle inte alls bli förvånad om, det kommer ett besked, om att pensionskassan är mer tom, än vad prognoserna säger!

3 kommentarer:

 1. Några kommentarer:
  När var det Maggan sade "svensk ekonomi är urstark!" ?
  Strandhäll borde sluta blogga och istället tänka på sjunde budet..
  Det är Kd och Ebba Busch-Thor som är de normala, det är de andra som konstiga!
  EBT:s timing var god, strax före die Partiegenossen i (s) skulle samlas i helgen (och där inget får diskuteras!)

  SvaraRadera
 2. Skådisarna i riksdagen gör ett jättebra jobb ,,, lurar folk till höger o vänster , sist ut är ebba ,,,, israelturisten som skäller på ungerns orban ,,,, utan att veta det , men vill ebba vara kvar i eu ? Om hon vill så är det klart var hon står ,,,, lär er det gubbar , om ett parti vill vara kvar i eu är det partiet inte vänligt mot svenskarna ,,, skitenkelt , globalisterna är våra stora fiender ,,, det andra skiten är en teater

  Nää , nu är det ebba som ska vara räddare tillsammans med sd , ett sd som vill vara kvar i eu , sparkar ut hela ungdomsförbundet,utesluter ann hagvall för att hon tar upp ägandet av media, skriver på värdlandsavtalet som möjliggörnatos närvaro på svensk mark,tar hjälp av expo vid uteslutningar av sd medlemmar, står o viftar med en israelflagga på valnatten som är fyra gånger så stor som den svenska

  Är det detta sd du blir våt i brallorna av hatten?
  Jaaa vilket team dom blir , förstår att du är upphetsad

  Ska vi rädda sverige ska vi ut ur eu , inte omförhandla utan ett urträde ,,, tänk på detta när ni röstar

  SvaraRadera
 3. Jag glömde sd hets mot putin ,,,, sd är inget annat än kontrollerad opposition ,,, det krävs lite sunt förnuft för att inse detta , sunt förnuft är en bristvara i detta landet , lägg sen till den ljugande median som ann hagvall la in en motion om ,,, vi förses med falsk info , då fungerar inte demokratin

  Vi har sldrig haft någon debatt om detta med det köpta sd hatten , vi kan ta den när du vill , jag har börjat med ett antal perversa , beslut som sd tagit , kommentera detta är du snäll

  SvaraRadera