lördag 9 mars 2019

Denna gång höll Ebba Bush Thor tungan rätt i munnen!

Ebba sa att ungdomsjouren i Uppsala uppmanat flickor, att inte gå ut ensamma p.g.a. trakasserier från nyanlända. Ebba kommer från Uppsala och har varit kommunalråd där. Hon känner givetvis till situationen och utvecklingen. Nu säger både kommunen och polisen, att hon har fel.

För ett par dagar sedan publicerade Aftonbladet Debatt ett inlägg av Ebba Busch Thor där hon uppmanade till en ”ny sorts feminism” och bekräftade uppgifterna om, att hon aspirerade på posten som jämställdhetsminister i en ny alliansregering.
Ebba tog också upp de utmaningar som dagens unga kvinnor har i samhället, där frågan om kvinnors otrygghet är akut. Hon hävdade att ungdomsjouren i hennes hemkommun Uppsala har uppmanat flickor att inte vistas ensamma på stan:
Ebba: ”I min egen hemstad Uppsala känner sig fyra av fem gymnasietjejer rädda ute på stan. Rädslan beror i hög grad på trakasserier från kringströvande grupper av unga män, ofta nyanlända från delar av världen där kvinnor inte förväntas röra sig fritt. Situationen har förvärrats så mycket och så snabbt att kommunens ungdomsjour har tvingats uppmana flickor att inte röra sig ute ensamma, ens på dagen.”
Men varken polisen eller kommunens ungdomsjour menar att påståendet stämmer. Ungdomsjourens verksamhetschef Hilde Wiberg håller med om att otryggheten är ett problem, men säger till Aftonbladet.  Wiberg: ”Det stämmer absolut inte. Vi har verkligen inte gått ut med någon rekommendation till tjejer att inte gå själva på stan. Det handlar om en misstolkning som spridits om hur vi jobbar.”
Anledningen till att Ebba uttalande sig, var en reportageserie om ungas otrygghet i Uppsala Nya Tidning, UNT, där socialarbetare och ordningsvakter vittnar om killgäng som ibland beter sig respektlöst mot kvinnor. I reportaget framgår att ungdomsjouren säger, att tjejer känner sig otrygga och de skall undvika att gå själva eller se till att bli hämtade av någon.
Lisa Sannervik, presstalesperson på polisen: ”I de anmälningar av sexuella ofredanden vi får in är det ofta väldigt knapphändiga uppgifter kring signalement. Vi för ju inga sådana register över ursprung.”
Polisen säger det inte rakt ut, att Ebba har fel eftersom "det inte förs någon statistik på ursprung!" Då var det alltså officiellt! Polisen saboterar statistiken, så att ingen kan föra debatten. Ebba kan endast grunda sitt påstående på en lokaltidning som då blir lätt för andra att bagatellisera och avfärda. Foliehatten tror det är lite det som man eftersträvar kring våldtäkter också, att konstant urvattna begreppet och kriterierna så att det till slut blir nästan omöjligt att läsa av och göra några bedömningar av statistiken.

Per Gudmundson
(lämnat SvD), har fått jobbet som KD:s presschef. Han har skrivit en hel del om radikala invandrargrupper och invandringens konsekvenser. Troligtvis är det han som förmått Ebba, att skriva sin artikel och det på Aftonbladet. Ebba har med stor säkerhet rätt i sak.
Majoriteten av befolkning
känner till, hur det förhåller sig. Även dom som nu invänder vet hur det förhåller sig, men ljuger medvetet som om det fortfarande var 2015. Men det är nya tider nu, pendeln har svängt och detta kommer Ebba, bara att tjäna på.

Foliehatten tycker det är smart av Ebba. Nu drar hon ned brallorna på SD. Hon vågar tala om det som SD och chuckarna i SD-toppen inte vågar. Hon har snott SD:s enda taktik. Klart som "fan" hon vill sno väljare från SD. En röst är en röst, även om det är en före detta SD-väljare! Ebba blir en magnet, för alla trötta moderater och spridda skurar från SD. Ebba spelar fulspelet, bättre än SD nu.
Någon
(PG) på KD:s analysavdelning har gjort sin hemläxa! "Skyll allt på invandrarna, så ökar du i opinionen!" Det är mer komplicerat än så. Ebba är inte befläckad av den smutskastning, som media och de sju invandringsansvariga partierna gemensamt har utsatt SD:s politiker för. Politik är i slutändan att dupera de korkade, även om de tidigare röstat på SD! 
 
Kommer KD i media nu förvandlas till Antikrist-demokraterna efter detta vågade röjande av sanningen.
Ebbas utspel är förstås väl genomtänkt och planerat med reaktioner och kritik medtaget i beräkningen. Ebba är inte bara smart själv, utan hon omger sig nu, med smarta media strateger som Johan Ingerö och Per Gudmundson. De känner väl till, hur det offentliga samtalet fungerar och hur det kan bedrivas och manipuleras. Det handlar alltså inte på något sätt, om ett förfluget ord eller ett ogenomtänkt utspel.

E
bba och hjärntrusten kring henne känner förstås till, att folk idag känner till, att det är de nyanlända som begår sexuella övergrepp. I mängder av artiklar har det klart framgått, att de är orsaken till den stora ökningen av sexuella övergrepp, på festivaler och annat de senaste fem åren. Det är bara en liten klick högljudda vänsteraktivister och nyrasistiska "antirasister" som förnekar det och ser till, så att ingen tillräckligt tillförlitlig statistik tas fram, för att bekräfta faktum, så att de kan förneka det uppenbara.
Det är lika tydligt för folk att det är nyanlända "barn
en" som dominerar i sexualbrottsstatistiken och det är som kejsaren i sagan som var naken, men de vet också om, att det är förbjudet att säga det uppenbara, eftersom det är farligt för den egna personen, att påtala att makten ljuger.

EBT har naturligtvis utformat sitt utspel så, att det får tillräckligt stöd av vad etablerad media redan skrivit och just här hänvisar hon, genom Ingerö, till UNT:
”Men Uppsalapolisen säger ju tvärtom att de inte kan bekräfta att nyanlända står för merparten av trakasserierna, som ni påstår? Det är en uppgift från UNT. De skriver att tjejerna säger det. Vi går på vad som har rapporterats
och sagts och de egna kontakter vi har haft med polisen där.”
UNT har redan antytt att kejsaren är naken och Ebba säger bara vad UNT sagt, så hon har ryggen fri. Att ”De Goda” ska vifta upprört med armarna och dra rasistkortet har partiets mediestrateger förstås tagit med i beräkningen och betraktar det bara som positivt, då det ger Ebbas öppenhet, om faktum bara mer uppmärksamhet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar