måndag 4 mars 2019

Grön ungdoms påstående att det är svenskarna som inte vill integreras, är ett eko från Mona Sahlin!

I en debattartikel i Expressen skriver GrönUngdom: "Det är svenskarna som inte vill integrera sig!"

Grön ungdoms budskap är precis samma som Mona Sahlin gav uttryck för, med sitt berömda uttalande ”Svenskarna måste integreras i det nya Sverige, det gamla Sverige kommer inte tillbaka!” Detta sade hon som integrationsminister! Sorgligt nog hade hon rätt, precis som de gröna ungdomarna har noterat, att svenskarna inte vill ge upp sin kulturella identitet och särart, trots att eliten har bestämt att vi ska göra det!
 
Givetvis är artikeln fylld med skruvad verklighetsuppfattning utan markkontakt. Foliehatten uppmanar att inte läsa hela artikeln och därmed få dagen förstörd. Men vid en snabb titt framkommer det som börjar bli mycket tydligt, utan svenskarnas engagemang går det inte. Annars är projektet dömt att misslyckas och det börjar man inse. Just därför är makten rädd för, det som sker i M och SD styrda Staffanstorp.

Grön ungdom anser: ”Grunden till integrationsproblematiken är svenskarnas nationalchauvinism. Vi är solidariska och tar in folk som ska integreras. Men själva vill vi enbart kompromissa bort ytliga delar av vår egen kultur, typ matvanor.”

Foliehatten hade förväntat sig att skribenterna skulle lista upp, vilka ytterligare "delar av vår egen kultur" som svenskarna skall kompromissa bort? Det ser man inget om, det gör man aldrig. Det enda är att "integrationen" måste bli bättre. Med andra ord, samma svammel som alltid! Det här blir tydligare och tydligare. Utan svenskars välvilja är "integrationen" dödfödd!
Makten och Grön ungdom borde fråga sig, varför invandrande "högkompetens" arbetare, inom t.e.x. IT (indier och andra nationaliteter), nästan aldrig är något problem.
Sedan har vi resten. Dom som Åkesson sa: "dom får inte jobb i Sverige för dom är inte svenskar!" Det är dom här människorna som är tvingade att gå på något språkcafé eller integrationscentrum, med lika dittvingade pensionärer som ska lära dessa att vara svenskar. Det kommer aldrig att fungera, för det finns inte i svenskars vilja,
att göra det. Politikerna vet detta. Så varför tjatar man om "integrationen måste bli bättre", när man vet att det finns en folklig ovilja mot inkompatibla människor? Det blir bara jobbigt och ger ingen som helst "pay off", för dem som lägger ner arbete.

Foliehatten tror, efter de studier vi gjort, är det korrekt att säga, att Grön Ungdom är propagandister och i mycket framstår som hatets och illviljans kolportörer mot svenska folket. När SD övergav EU-motståndet och intog hundens yoga-position gentemot M, försvann också det enda tillväxtpotential som fanns.

Nu utgör MP:s ungdomsavdelning ”de sjukaste av de sjuka” och
den grad av sjukdom och självskadebeteende, endast kan jämföras med F!.  

Foliehatten
funderar lite över de två skribenterna, den lilla 21-åriga Hedda. Är hon införstådd med, att hon måste sluta existera i sin egenskap av svensk, för att lyckoparadiset ska infinna sig? Att den rasifierade miljöpartisten vill utplåna ett land som han säkerligen skiter högaktningsfullt i, stör honom inte så mycket. Däremot att en svensk aktivt applåderar galenskaperna, vilket gör att Foliehatten ångrade, att hanste skiten.
 
Sedan kan man fundera över, varför svenskar ska behöva integreras i sitt eget land? När denna fråga ställs på sin spets, kommer de här vilsna ungdomarna, att se, att de är i överväldigande minoritet och kommer de få, att finna sig i, att integreras i det Sverige, de inte förstått att de redan bodde i. Det lär bli spännande.

Är invandrare egentligen ett offer som passivt väntar på att "någon" ska ge dem jobb, vänner, bostad och pengar? Snarare borde de flesta invandrare vara kompetenta vuxna människor som ska ta ett eget ansvar, över sig själva! Är invandrare välkomnande och öppna mot det nya landet eller isolerar sig invandrare och enbart väljer ut, att umgås med egna landsmän och exkluderar svenskar?

En majoritet av svenska folket är ”såååå” trötta på, jämt och ständigt få höra, hela tiden, att det ska vara deras fel. Snart kommer väl, alla svenskar bli tilldelad en terrorist som de ska försörja och integrera och misslyckas svensken med det, blir det väl fängelse och böter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar