måndag 11 mars 2019

Greta borde bli statsminister anser Börje Salming!

Börje Salming är orolig för klimatet. Därför imponeras hockeyikonen av miljökämpen Greta Thunberg. Greta borde bli statsminister! Salming: ”Vilken fantastisk liten tjej, hon är ju grym”, säger han till NSD.
Börje Salming anser alltså, att en tonåring med en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning skulle göra ett bättre jobb som statsminister, än Stefan Löfven. Det var en sågning som heter duga. Ett riktig spark i skrevet på Löfvén!
 
Börje Samling har haft en karriär i NHL och det råder inget tvivel om att han fick en hel del smällar mot huvudet. Har alla dessa smällar påverkat Börje? Kan han ha blivit dement eller skvatt galen? Börje har också avslöjat, att han knarkat! Börje Salming erkände att han testade kokain i Toronto på 70-talet . Får man många hjärnskakningar, är det lättare att bli dement tidigare.
 
Börje har gjort många tvivelaktiga uttalande de senaste åren. Folket älskar dock honom för vem han var en gång, inte den han är idag!
Salming var med i Skavlan och han kunde inte bli mer pinsam än så, men det kunde han alltså. Nä förresten, att vara med i Skavlan, är allt mest pinsamt ändå. Trist när legendariska idrottsmän förstör sitt eftermäle med svagsinta politiska utspel.
 
Börje Salming har kanske sent omsider förstått, att man ska godhetsposera. Nu vill även han, vara med på tåget. Han väljer lite halvhjärtat bland objekten som han ska uttrycka stöd för och noterar, att det där unga Greta, har det skrivits mycket om i gammelmedia. Henne väljer vi. Han vet inget om henne och bryr sig inte heller, men han vet att kan vara bra för varumärket Börje Salming att ta ställning. För vadsomhelst som är populärt och bra och då tar vi Greta som dessutom nyligen blev vald till ”Årets kvinna!”
Tänk om Börje Samling får rätt, att Greta efterträder Stefan Löfvén! Vi kan då kanske få se, att enväldiga Greta omedelbart skulle förbjuda alla fossilfordon, bilar, lastbilar flygplan, traktorer, skördetröskor osv. Ekologiskt jordbruk utan bekämpningsmedel, energislukande drivhus och sånt är också givet.
När sedan
Sverige svälter och det inte ens, går att köra upp långtradare med mat från kontinenten, kan man börja fundera på, visheten i att låta ett barn med neuropsykologiska handikapp som inte ens orkar gå i svensk flumskola, styra Sverige och hur det kommer att se ut. Allt detta är en sammanställning på de uttalanden Greta har gjort – ett nytt socialistiskt lyckorike och att det kommer rädda världen!
Dessutom säger Börje Samling att han tänker ta flyget till Kiruna! Har han glömt klimatet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar