måndag 4 mars 2019

Bostadsbristen har givit en ny svart marknad skapad av migranter!

Enligt en artikel i Omni har Sverige drabbats av en ny svartmarknad, i spåren av den enorma bostadsbrist som råder i Sverige!
En ny form av svarthandel med bostäder och kontrakt har uppstått i Sverige de senaste åren enligt polisen och Fastighetsägarna. Organiserad brottslighet tros ligga bakom – och nu längtar bostadssektorn efter nya, skärpta regler. ”

Marie Öhrström, chefsjurist på branschorganisationen Fastighetsägarna: ”Visst har det handlats med svartkontrakt och fejkade lägenhetsbyten förr, särskilt i attraktiva områden i storstädernas innerstäder. Men de senaste två, tre åren har det hänt något. Det här är en ny typ av svarthandel, handel med andrahandskontrakt och så kallade madrassplatser. Det har nått även till ytterstadsområdena och drabbar ofta de som står allra längst bort från den ordinarie bostadsmarknaden. Trångboddheten och den osäkra boendemiljön är en allvarlig utveckling, inte minst eftersom barnfamiljer drabbas.”


En ny svartmarknad har kommit med migranterna som omsätter miljarder och åter miljarder, kan man sätta som ingångsrubrik, för det nya Sverige. Svart, svart och åter svart, överallt är det svart eller i alla fall skumt och dystert, det finns snart ingen bransch som återstår, innan den också drabbas av svarthandel.

Statskassan går miste om mycket stora pengar, ingen kan idag säga, hur stor summa det är fråga om! Att den är enormt stor, är det ingen tvekan om!
Flera sittande regeringar har sett till att Sverige tagit emot mer än 2 miljoner välfärdsmigranter och de ”skiter” bokstavligt i, bostadsfrågan. Man har med varm hand överlämnat problemet till kommunerna som inga lägenheten har, när den lagstadgade kommunplaceringen verkställs.
De är också ytterst ansvariga för den krasch och svarthandel, vi nu ser och att de skulle ta tag i problemet, finns inte på kartan! Som om inte detta vore nog, kommer den nya tillträdda regeringen, att öppna Sveriges gränser på vid gavel, om några månader, där även sjuka skall få komma. Vad de skall placeras bostadsmässigt, är inget de bryr sig om!


Detta nya svarta har alltså inget med det gamla svarthandlandet att göra. Nu gäll
er denna gång den mångkulturella bostadsmarknaden, där utvecklingen avancerat så pass, att det nu är aktuellt med svarthandel med madrassplatser i mångkulturens ghettoområden. Det är inte de gamla vanliga svartmäklarna som sysslar med detta, det är det alltså nya aktörer som sysslar med det svarta madrassmäkleriet och bedrägerier mot nyanlända. I det nya svarta Sverige fifflas det med allt och migranter utnyttjas, på det mest skamlösa sätt.
För något år sedan i UG, visade man i ett program, madrassplatser för byggarbetare från gamla öst i Stockholmsområdet! Många bostäder var inte ämnade som bostäder, men där hade skamlösa uthyrare placerat en hel del byggarbetare.
Vänstern anser det vara inhumant, att sätta gränser för de nya (ja faktiskt) migranternas misär och hejdlösa kalasande, på varandras olycka, men det stannar där!
Dessutom visar vänsterns stora ovilja att rapportera, vilka det är som sitter på hyreskontrakt som kan missbruka och handla med madrasser i utanförskapsområdena, är givetvis inget annat än en skandal. I stället ska de integrationsoförmögna svenskarna lastas, även för detta migrantmissbruk. Fungerande företag som rekryterar kompetent personal utomlands, lämnar givetvis inte sin nyrekryterade specialkompetenta arbetskraft, att finna sig en svartmäklad madrassplats, i någon överbefolkad ghettolägenhet djupt inne i ett utanförskapsområde. Den däremot som har en kioskverksamhet som förevändning och har sålt ett arbetstillstånd till någon landsman som "bara vill ha ett bättre liv" som inte har mer pengar över, än att det räcker till en madrassplats!
 
Vänstern låter påskina, att illegala varit lika oinformerade kring vad som gäller i Sverige som de s.k. svenskarna var om läget i Kalifatet, när de valde att ta sig dit, för en annan variant, av ett bättre liv.

Legala välfärdsmigranter får man ändå anta, blir informerade av Migrationsverkets funktionärer om både vad som gäller för svensk bostadsmarknad, liksom om att alternativ till onödigt kostsamt och obekvämt madrassboende finns på M
V:s egna anläggningar. Men anläggningsboende verkar inte vara ett godtagbart alternativ enligt vänsterns och deras pådrivande alternativetniska uppdragsgivare och skyddsobjekt.

När ”bostadshajarna" nu kramar ut, så mycket det bara går, har vi i media fått se snyftrubriker: Vräkningar av barn ökar igen! Tyvärr måste man konstatera att större delen av media, mörkar vad det handlar om och det är bara i få artiklar vi får läsa sanningen. Sörmlands Nyheter har i en artikel varit mycket tydliga med, vad det handlar om. Var det kanske för, att stadens sosse kommunalråd Boel Godner talade om problemet i en Aktuellt- sändning? Hon sa, rakt ut, att det handlade om otillåten andrahandsuthyrning. Så långt som till att rikta någon tyngre kritik mot bostadshajarna, gick hon dock inte.
I Södertälje, där antalet vräkta barnfamiljer ligger högt, är orsaken till att barnfamiljer vräks oftast otillåten andrahandsuthyrning.
Gunilla Svalborg Magnusson, kronoinspektör hos Kronofogden i Södertälje: ”Det är nästan alltid barnfamiljer som kommer från andra länder och som inte är skrivna på adressen.”

Ofta känner
migranterna inte till, att de har ett svartkontrakt eller att de inte är okej att för dem att bo i lägenheten och myndigheterna känner inte heller till att barnen bor där. Ytterligare ett fenomen vi kan lägga till, i spåren av den helt vansinniga invandringen! Svarthandel av madrassplatser!

1 kommentar:

 1. Alla med minsta insikt har sett vartåt det barkat, hög invandring - lågt bostadsbyggande.
  Och det som byggs, det är för dyrt..
  Ingen VILL se eller veta vad som händer, kommer man med siffror hämtade ur det bästa källor, t ex SCB - då blir man kallad "rasist"!
  Som alltid, bara i Sverige är vidinerade sanningar rasistiska.
  När man börjar sälja "madrassplatser" då är det riktigt illa, som t ex görs i London.

  SvaraRadera