fredag 1 mars 2019

Sverige har inga krav längre, att du skall visa vem du är!

Asylsökande ska inte alltid behöva kunna göra sin identitet sannolik för att kunna få asyl. Det framgår av en dom från Migrationsöverdomstolen.
Dag Stegeland, kammarrättspresident vid Kammarrätten i Göteborg: ” Det är en principiellt viktig dom. Domstolar och även Migrationsverket har lagt för stor vikt vid att asylsökande kan göra sin identitet sannolik.”

Domen handlar om en man som sagt sig vara förföljd av Peshmerga-rörelsen i Irak, men som inte lyckats övertyga domstolen om sin identitet. Migrationsdomstolen avslog hans ansökan av det skälet. Nu upphäver Migrationsöverdomstolen domen och säger att identitet inte alltid är en avgörande faktor, när det gäller att bedöma skyddsbehov. Domstolen skriver att det kan vara av underordnad betydelse, att veta vem den asylsökande är. Andra faktorer kan väga tyngre.

Migranterna har alltid kastat sina pass, så fort de kommit till Sverige. De har behövt passen, för resan genom säkra länder, upp till Sverige. 95% av alla som fått stanna i Sverige via asylinvandring, är ekonomiska invandrare som ljugit om sina asylskäl. Ett gigantiskt bedrägeri som alla vet om, inklusive politikerna som skapat detta.
 
Det är nu högst relevant, att domen som innebär slopade id-kontroller, öppnar upp för all världens kriminella, att ta sig hit. Med dagens dom, kan man också fråga sig, varför vi har en utökad gränsbevakning, när ingen behöver styrka sin identitet.
 
Vi kan kallt räkna med att många danska och övriga länders IS-terrorister som har lemlästat levande män kvinnor och barn kommer att
söka sig hit, då deras länder hindrar återresa. För Sveriges och SÄPO:s del återstår bara att ”titta på”, med knuten näve, när säkerhetsgranskningen av anlända troliga jihadister skall genomföras. De behöver inte visa ID och kan ljuga ihop, en trovärdig historia!

Utredarna på Migrationsverket har enligt Merit Wager, även personlig kontakt med de asylsökande och kan därmed lätt låta sig påverkas på ett personligt plan, för att inte tala om eventuella mutor/stödja landsmän och neka asylsökande med ett visst ursprung som handläggaren kanske har en historisk aversion mot sedan denne själv kom hit som asylsökande. Förutsättningarna för korruption är strålande!
Merit Wager har arbetat som handläggare på Migrationsverket och delar med sig av vad som har hänt innanför väggarna där. på sin blogg.

Ta in så många flyktingar som möjligt, utarma ekonomin så mycket det går och låt islamisterna infiltrera politiken, fort som fan! Alla väntar ivrigt på dagen, när allt kollapsar och vi kan börja om på nytt.

Riksdagen stiftar lagarna, domstolarna rättar sig bara efter dem. Det är Socialdemokraterna som byggt upp hela vårt migrationssystem i decennier, i stort sett varenda lag, har kommit till med deras inflytande, kryddat med Reinfeldts vettvilliga pakt med MP. Nu på senare år har det accelererat, då MP även fått bestämma med S
och nu har vi, extrempartiet C med i soppan också. Det känns nästan som om våra myndigheter vill få hit så många muslimer som möjligt, innan missnöjet med invandringspolitiken blir alldeles för stort och innan det blir riksdagsval igen. 

Sossarna gör allt de kan för att få hit så mycket röstboskap som möjligt. 90% av de välfärdsinvandrare som S lockat hit röstar på V eller S. Fritt fram för IS-anhängare alltså. Helt enligt sossarnas ”Tro och Solidaritets” önskemål. Sossarna är ett maktgalet och vedervärdigt parti.
 
Det är behövs uppenbarligen en lagändring, där man kräver den asylsökande bevisa sitt ID till 100%. Det är uppenbarligen för lätt, att få asyl idag. Asylrätten måste påsikt avskaffas eller ändras, så det bara omfattar grannländerna. Det är lite för mycket lyxflyktingar som kommer ifrån MENA regionen och de fantiserar ihop historier, om att dom är förföljda i hemlandet, bara för att kunna uppgradera sin ekonomi, med arbetsfria inkomster i Sverige.

Många
migranter väljer också att segregera sig, vilket är det största hyckleriet med massinvandringen och speciell mångkultur. Sedan sitter man på avstånd och pekar finger åt hemska rasister som inte önskar mer mångkulturell och muslimsk samhällsutveckling.
Den svenska m
edelklassen är en aktiv aktör och borde genast få några somaliska storfamiljer inpå knuten. Att huspriserna sedan störtdyker i takt med mörkare hudtoners närvaro, är bara en bonus.

Uppenbarligen lär sig inte politiker av sina misstag. När hela folket står och gapar över idiotförslag som dessa och politikerna bara fortsätter... det är fan i mig fascinerande!

Agendan om
mångkultur är som kommunism, hur dåligt än folk får det, måste det fortsätta.
Asylrätten motiveras med,  att det skulle vara oetiskt att skicka tillbaka en människa till ett land där denne riskerar personlig förföljelse, tortyr och död. Inte kan det plötsligt vara moraliskt försvarbart, att göra detta, bara för att personen saknar ID-handlingar?
Lösningen ligger inte i att villkora asylrätten på detta vis. Lösningen ligger i att avskaffa rätten till att få asyl i valfritt land, bara för att man inte kan återvända till sitt eget.
Det kan enkelt lösas med att man (likt den överväldigande majoriteten av flyktingar i världen) får bo i flyktingläger där fysisk säkerhet garanteras. Man kan också tänka sig, att rika länder sponsrar placering i tredje land med lägre ekonomisk standard. Då får man bort de ekonomiska Incitamenten, för att "söka asyl" samtidigt som ingen riskerar att "skickas i döden."
 
De politiker som sitter på ledande positioner verkar, helt ur fas med samhällsdebatten. Vi har precis haft återvändande IS-terrorister som en stor samhällsfråga i någon vecka och ytterst få politiker, har uttryckt någon vilja, att aktivt ta hem dessa eller vilja ha dem här. Och så kommer den här domen.

Med andra ord kan nu avhoppade terrorister komma hit, slänga sitt pass och låtsas fly från den egna sekten. Belönas med PUT, gratis bostad och bidrag! 
Sverige är som ett jävla dårhus!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar