tisdag 5 mars 2019

Är jihadterroristernas återkomst spiken i kistan för mångkulturalismen och de falska sossarna?

JÖK-regerinen anser inte, att islamisering och organisationer som Ibn Rushd, Fatah och Muslimska brödraskapet inte utgör någon som helst risk för Sverige, utan nu har Stefan Löfvén klart och tydligt deklarerat i Sveriges riksdag att det är " SD " som är vårt allvarligaste hot mot fred och frihet.
Islamiseringen har med hjälp av det politiska och mediala etablissemanget krupit in i hela samhällskroppen. Massinvandring, islamisering och mångkultur har förstört Sverige, det finns ingen anledning att hyckla längre. Debaclet med jihadterroristerna som kommer att gå fria, på grund av svenska makthavares s.k. naivitet och anmärkningsvärda feghet, har definitivt slagit sista spiken i den mångkulturella kistan och kanske även för sossarna!

I TV4:s ”Malou efter tio” slår Stefan Löfven fast, att IS-återvändare som har svenskt medborgarskap inte kan bli fråntagna det medborgarskapet.
Löfvén: Kommer man till landet och man är svensk medborgare, ja då har man rätt att åka in i Sverige. Men då är det Säkerhetspolisen som ska hålla koll på vilka de är. Har man åkt ner till området trots UD:s avrådan får man ingen konsulär hjälp på plats!”

På Twitter kommenterar Sverigedemokraternas Paula Bieler: ”Men det är bra att statsministern och S tydligt visar att de anser det svenska medborgarskapet vara ovillkorat. Inte ens om du, enligt egen utsago och av eget val, krigar mot väst (och därmed Sverige), under annan ”stats” flagg ska du förlora ditt svenska medborgarskap i S värld.”

Löfvénr av Malou flera frågor om vad regeringen har för planer för de svenskar som återvänt från Irak och Syrien efter att ha stridit för IS. Enligt Löfvén kan det ibland komma på tal ,om att åtala IS-återvändarna för brott som kan ha begåtts.
Löfvén: ”Det är ordinär polisiär utredning. Men vi har sett till att förstärka lagstiftningen på det här området. Det har varit olagligt att resa till och finansiera dessa organisationer. Nu blir det brottsligt att delta och ha samröre med den här typen av organisationer. Den som har begått brott ska dömas.”
Löfvén har sagt att dom inte får pengar att resa hem för. Det betyder inte ett piss. Brukar regeringen betala så att "resenärer" får returbiljett! Regeringen lär dock inte göra ett enda dugg, för att hindra IS-terroristerna från att "återvända", vilket borde vara den naturliga utgångspunkten. Du ser signalvärden i, att inte regeringsplanet skickas för att "hämta hem" dem. Det hade varit den definitiva spiken i kistan för sossarna!

Media och "goda" människor kommer att kämpa för att få hem dessa "svenskar!" I slutändan kommer det att bli "som vanligt". Dessa terrorister kommer att få hjälp för att ta sej "hem" och få allt av livets goda som skattebetalarna får stå för.
Vissa partier har gått längre än så. Bland annat M vill helt frånta medborgarskapet för svenskar som dömts för terrorbrott, precis som SD. Johan Forssell, rättspolitisk talesperson för M, tycker att det är fel av regeringen att avfärda frågan om indraget medborgarskap, vilket M drivit sedan 2017.
Forsell: ”Det är en oansvarig hållning!”

Det är så tröttsamt att se, hur politikerna först alltid ska spela, att de gör något som folk tycker har sunt förnuft, men sedan kommer media in och berättar sina berättelser och sedan slutar det alltid med, att det mest absurda sker.

Vad som var oansvarigt var att dela ut permanent uppehållstillstånd till flyktingar, ungefär som när man delar ut reklam.
"Migrationsverket har beslutat att ge alla syrier som kommer till Sverige permanent uppehållstillstånd. Därmed blir Sverige först i EU med att ompröva situationen i Syrien och låta alla som fått tidsbegränsade tillstånd stanna och ta hit sina familjer."

Feminist islamiska partiet socialdemokraterna har ny visat sitt rätta ”tryne!” Självklart så kommer (S)muggla in alla I(S)-krigare, för hur ska de annars kunna locka valbo(S)kapen, att rösta på S i nästa val.

Frågan om IS-återvändare sätter Sverige på prov. Vi har ”svenskar” som är terrorister och för
rått Sverige i krig mot västvärlden. Dessa skall vi alltså ta tillbaka? Medborgarskapet är förbrukat. De är fortfarande afghaner, iraker eller syrier. Ingen ifrågasätter Nürnbergrättegångarna och påföljande avrättningar. Dessa terroristers framfart ,var betydligt värre och grymmare än de nazistiska. I Stockholm skall en liberal korkskalle skicka brev och ringa till återvändande IS-terrorister! Helt underbart!
 
Morgan Johansson(MJ) har sedan 2013 effektivt sett till, att stoppa alla förslag om IS-terroristerna!
Det har lönat sig för MJ, att visa sin inkompetens och benägenhet att skamlöst ljuga svenska folket i ansiktet. MJ har, förutom att vara aktiv i S, vilka i hög utsträckning legat bakom den massinvandring som resulterat i terrordåd och terrorresor till Syrien, också utmärkt sig som särskilt undergiven gentemot judiska påverkansorganisationer.

När den internationella judisk maktorganisationen World Jewish Congress hösten 2017 upprördes över att Nordiska motståndsrörelsen
(NMR) fick bedriva grundlagsskyddad verksamhet, fick de direkt audiens hos MJ som då var justitie- och inrikesminister. MJ: ”Vi hade ett väldigt bra och konstruktivt samtal med Robert Singer (v.ordför. i World Jewish Congress). Han var angelägen om att våra kontakter ska fortsätta och vi informerade honom om att vi tänker se över lagen om hets mot folkgrupp och ordningslagen.” Ganska mycket inflytande för att vara en grupp utan inflytande eller…. Måste vara fördomar på gång här?
Och svenska folket som tror deras röster till riksdagen bygger våra lagar.

Först när frågan blivit högaktuell via Trump. Det är kurderna och Trump som vill
skicka hit IS-terroristerna. Trump och kurderna har lovat IS-terroristerna fri lejd ut från Syrien, i utbyte mot 50 ton stulen syriskt guld.
Money talks, inget herr Ranstorp talar om. Trump har tagit mot pengar av den Israeliska lobbyn AIPAC, från Saudiarabien, från Ryssland och från IS. Snacka om pengatvätt och maktmissbruk.
 
MJ raljerade över, att vi håller på att införa en lagstiftning som kommer vara på plats i augusti. Lagstiftningen kan inte vara retroaktivt, men alla IS-terrorister som återvänder om de sedan efter hemkomst ansluter sig till nya terrornätverk, då kan de straffas. Detta innebär att alla som kommer hem innan i höst, får amnesti så det verkar vara viktigt för regeringen att basunera ut detta, så våra kära IS-terrorister skyndar sig hem igen. Terroristerna kan öppet knalla in genom huvudingången.

Morgan intervjuas av SVT om lagen om samröremed ”terroristorganisationer”, från och med den 1 augusti i år.
MJ: ”Du träffar inte bara den islamistiska miljön utan du träffar också den högerextrema miljön, att öppna vänsterterrorgrupper som AFA ”kanske” kommer att drabbas av den nya lagstiftningen.”

Tolkar man vad Morgan säger ind
irekt, inser man att hans bedömning av vilka grupper som utgör ”terrororganisationer” ingår Nordiska motståndsrörelsen (NMR). Morgan klassar organisationen som terroristisk, trots att NMR inte utfört några terrordåd och inte heller blivit dömda, för att ha utfört en terrordåd. Det kommer, att från fall till fall beslutas av domstol.

Lagförslaget har fått kritik från bland andra
Ralf G Larsson (tidigare Lagman, Lunds TR) som är hovrättspresident vid Hovrätten för Västra Sverige.
Larsson: ”Det får inte bli för mycket subjektiva bedömningar, det tycker vi domare inte om. Och det ska inte vara domaren som avgör det. Att man i varje enskilt fall ska sitta och bedöma: ”Är det här en sådan organisation?” Det är oerhört svår för domstolen att avgöra i varje fall.”

De många åren av ständig förnekelse bland Sjuklövern och MSM samt självutnämnda godhetsapostlar och muslimapologeter att det skulle finnas jihadister och andra förbrytare i "flyktingströmmen". Hela terminologin och inramningen är korrupt genom statsmakterna. FN:s och terroristexperters kritik av Sverige för saktfärdigheten att harmonisera antiterrorlagstiftningen med andra länder. Entrismen av islamister i Sjuklövern (möjligen undantaget KD). EU:s kritik av Sveriges bristfälliga gränskontroll. Anhopningen av islamister och aktiva jihadister som utgått från Sverige, vilket endast har sitt europeiska motstycke i Belgien (i Bryssel med Molenbeek som ett islamistiskt nav i Europa).
Mängden muslimer ger många med islamska värderingar, med en högre numerär jihadister. Det är en med västerlandet oförenlig civilisation. Det märks på antalet sympatisörer med sharia, enklaverna, oviljan att integreras och föreställningen om jihad och martyrskapets attraktionskraft och hatet mot "de otrogna." Särlagstiftnings krav är sjuklöverns anpassning, till denna demografiska väljarbas.


All kritik mot denna utveckling har rasist, naziststämplats, erhållit epitet som populism och även diagnosen islamofobi används. Det politiska och mediala etablissemanget har krattat manegen för Islam, helt utan någon form av konsekvensanalys. Det vi ser, är betydligt allvarligare än ett konventionellt krig mellan länder. Detta är en politiskt styrd samhällskollaps, iscensatt av dom senaste regeringarna Reinfeldt och Löfvén.
Det socialdemokraterna håller väldigt tyst om, är att de 1994 inledde en ohelig allians med Sveriges Muslimska Råd (SMR) som vi idag ser konsekvenserna av. Det var de som tog kontakt med S och signalerade ett intresse för ett samarbete. Att SMR ansågs ha islamistiska kopplingar och leddes av den sharia- och särlags förespråkande islamisten Mahmoud Aldebe (make till Ebtisam Aldebe) betraktades inte som ett problem från S sida. Istället såg man möjligheten till gemensamma vinster. Aldebe som i professor Jonas Otterbecks avhandling Islam på svenska, pekas ut som Muslimska brödraskapets nyckelperson i Sverige och SMR eftersträvade större politiskt inflytande på samhället. Sossarnas problem är att de har ett vittrade svenskt valboskap. Socialdemokraternas tidning Broderskap uttryckte det på följande sätt:
”Det finns nästan en halv miljon muslimer i Sverige – de skulle tillsammans kunna lyfta vilket parti som helst till oanade höjder.” Idag närmare 1 miljon!

SVT tar ”tjuren vid hornen” och sänder ett skämtprogram om Islam! Oväntat att se SVT driva med lättkränkta jihadister. De kanske har insett, att vinden har vänt och att de måste anpassa sig eller tappa alla tittare. Det är otroligt slående att SVT i stort sett aldrig gjort en sketch på temat Islam. Och nu när de gör det, går folk går verkligen helt bananas. Allt från rena grottmänniskoreaktioner till "intellektuella" resonemang. De var tvungna stänga ned Instagram-kommentarerna för att de var så pinsamma!
Intressant observation borde vara är man klickar på Likes (på både videon och den första kommentaren från en beslöjad kvinna som gråter ut att videon är rasistisk) och sedan tittar på vilka som ha gett "arga" rektioner och de som gjort "skrattande" reaktioner så är alla skrattande från svensk-namn medans arga från arab-namn. Ger ändå en klar överblick hur jävla uppdelat Sverige är och hur dött ”Folkhemmet” har faktiskt har blivit.


"Denna video avhumaniserar dels människor i förorten som att deras största dröm är att bli terrorist. Man förenklar ett stort samhällsproblem och gör ett narrativ där dessa personer har handlat av ren ondska snarare än de livssituationer som gjort att människor kunnat ta sådana beslut och blivit manipulerade av IS propaganda.
Det är extremt respektlöst mot alla de människor som dött i detta krig. Jag undrar hur en person som nyss upplevt denna terror skulle reagera på den här videon.
Videons text ”men du vet att Sverige skulle falla för islam” är precis en sådan fras som många i detta land tror är sant och som lett till att ett rasistiskt, islamofobiskt och främlingsfientligt parti tagit sig in i Sveriges riksdag. Att SVT som är public service publicerar högerkonspiratoriskt material är bara skamligt.
Det finns så många bitar med detta som är fel. Man förväntar sig lite mer värdighet från public service än detta. Är det sådant vi ska lägga våra skattemedel på?"

Bara massa skitsnack, ord staplade på varandra. man skulle kunna skriva en A4-template med dessa ord, kanske det finns, och använda i islamist-propaganda syfte på allt man ogillar. "Avhuminiserar" "förorten" "terrorist" "narrativ" "manipulerade" "respektlöst" "islam" "rasistiskt" "islamofobiska" "främlingsfientligt" "högerkonspiratorie."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar