fredag 8 mars 2019

Har ”Annie Lööf” sett till att plocka bort Eskil Erlandsson eller…?

Expressen skriver i en artikel att, den tidigare landsbygdsministern Eskil Erlandsson lämnar riksdagen med omedelbar verkan, efter att det har avslöjats, att han ”tafsat” på kvinnor. Detta på uppmaning av partiets gruppledare Anders W Jonsson. Jonsson: ”Anledningen är att det framkommit uppgifter om att han uppträtt på ett sätt som inte är acceptabelt.”
Enligt uppgifter till Expressen rör det sig om tre incidenter, två av dem förra året och en under 2016. Uppgifterna har utretts av partiet i flera månader, enligt tidningen.

Via Centerpartiets presstjänst meddelar Erlandsson att han inte vill kommentera frågan, och att han avgår ”av hänsyn till sin familj.”
Givetvis några glas vin till middagen och sedan har han satt igång.
"En av de utsatta kvinnliga M-riksdagsledamöterna berättar nu för Expressen att ex-ministern Eskil Erlandsson tafsade på henne redan 2016 – i samband med ett politiskt evenemang som avslutades med en middag.
Han lade handen på mitt lår under bordet. Jag sköt undan den direkt, men den kom tillbaka, säger kvinnan. Efter den händelsen förlorade jag all respekt för honom och varnade mina kolleger. "

I nyhetsmedia har det varit känt i många år, men det läsarna inte känner till, mår de inte illa av.
Media har helt klart tigit om detta, för att inte skada C under valrörelsen. Hur länge har detta pågått och hur länge har feministen Annie Lööf vetat om det? Det kan bli en intressant utveckling, av denna historia! Centern och Anders W Jonsson och Annie Lööf verkar ha mörkat allt sedan 2016. Man undrar mycket, vad som förse går som allmänheten inte får veta?

Eskil var kanske den enda vettiga riksdagsledamoten i den märkliga sekten C som nu avgår. Eskil hade gediget stöd av de få bönder och landsortsbefolkningen som fortfarande röstar på C. Med honom försvinner många röster från landsbygden.

C har velat bli av med Eskil länge.
C försökte mygla bort honom redan före valet. Skälet kan vara, att Eskil kanske har visat missnöje över den förda politiken och Annie Lööf i synnerhet. De behövs det inte så mycket, för att man skall åka ut i kylan.

Det är nog här någonstans sanningen ligger: Annie & Co ville peta Erlandsson, men han kryssade sig in i
riksdagen, då kryssar Annie & Co ut Erlandsson ur riksdagen igen, på det här sättet eller…?

Observera att Foliehatten inte säger att det faktiskt är så, för det vet han ingenting om. Men han kan inte låta bli att fundera över möjligheten. En intressant möjlighet är, att han kanske faktiskt har tafsat på C-kvinnor också, men då har Annie Lööf svängt partipiskan och förbjudit kvinnorna att klaga!

Eskil passar helt enkelt inte in, för den egocentrerade småländskan med hybris som är en fanatisk flyktingkramare med vansinne i blicken. Lööf vill nog "Stalinrensa" C, från den "gamla stammen", så hon totalt kan ta över C, med sina anhängare på "Södermalm." C åker(gör) ungefär samma "klassresa" som den gamla arbetarrörelsen som började bra, men togs över av högavlönade tjänstemän och karriärpolitiker. De har inte ett smack med ursprunget att göra och som inte bryr sig ett dyft om sina väljare.

Det är väldigt intressant att Eskil Erlandsson anklagas för att ha tafsat på moderatkvinnor, just nu! Stämningen mellan C och M, är riktigt usel. Det här, osar politisk hämnd!
C och M har tjafsat den senaste veckan om SD och de är i luven på varandra, om samarbete med SD. Blir intressant, att följa denna utveckling!
Staffan Danielsson var Annies första utsparkning. Därefter Mikail Yüksel som partiet själva gjorde till islamist, trots att han inte är det, med information han själv gett till partiet för länge sedan.
Allt detta handlar bara om Annie Lööfs behov, av att rensa bort nej-sägare och ersätta dessa med ja-sägare. För C är fast med sossarna och den islamistiska agendan.
När Annie blev intervjuad i Agenda nyligen så blev hon stirrig och orolig när hon fick en fråga om hur det stod till i partiet. Som vanligt började Annie svamla om allt annat än det som frågan gällde, hålla SD borta från makten bla bla bla.

En anonym Centerpartist uttalar sig på nätet: ”För mig är det uppenbart att detta är samordnar mellan Annies och de delar av C:s verkställande utskott som var mot att släppa fram Kristersson samt de M-politiker som inte vill ta stöd av SD.
Jag har länge haft bakgrund i C och god insyn i processerna så jag vet att Eskil och Annie haft en pågående fejd sedan 2012 då Eskil försökte få henne avsatt för att hon släppte fram idéprogrammet. Detta förvånar mig inte alls.
Eskil är annars en ganska kul typ som är måttfull med alkohol och gärna drar ”fräckisar”. Speciellt kåt är han då inte.
Förvånar mig inte heller att C Toftby (anti-SD) används som torped i detta ärende. Hon hatar SD lika mycket som Annie och saknar helt moral. Själv har hon en mångårig otrohetsaffär med partikamraten Sten Bergheden. Båda två är gifta och har barn. Det tycker jag är bra info för deras familjer att ha, om man nu ändå ska vara öppen och ärlig med allt. ”

Det går ingen nöd på Eskil Erlandsson. Han äger aktier för minst 8 miljoner kronor och och plockar han ut statsrådspension på 22 224 i månaden, en ersättning han själv har ansökt om. Eskil: ”Förutsättningarna är ju sådana de är för sådana som jag!”
Om Foliehatten gissar rätt är Emil Källström och Helen Lindahl nästa centerpartister, att bli petade, längre fram i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar