måndag 18 mars 2019

Högerextremism och arbeta som ordningsvakt, är ett stort problem för Expressen!

Igår kunde en av de verkligt stora kvällstidningarna i en artikel av den mycket ”kontroversiella” David Baas, slå på den stora trumman!
David BaasMer än 170 personer som är eller nyligen har varit kopplade till vaktbolag har dokumenterad bakgrund inom högerextremism. Den senaste tiden har flera ingripanden från ordningsvakter fått kritik. I slutet av januari blev en gravid kvinna nedtryckt(vägrade visa biljett) på en bänk i Hötorgets tunnelbanestation. Tidigare under januari spreds rörliga bilder på hur en 12-årig pojke blev fasthållen i Kista galleria i Stockholm(ställde till djävelskap).
Uppmärksamheten har lett till kraftiga protester och för drygt två veckor sedan hölls en demonstration i centrala Stockholm mot ”polisens och ordningsvakters övervåld.”

170 personer av 34000 som arbetar hos vaktbolagen, har högerextremistiska sympatier. Det är alltså 0,5%!
Har
David Baas kollat hur många som är islamister eller globalister eller vänsterextrema som arbetar som väktare? Sedan när blev det olagligt, att ha högerextrema åsikter? Är det efter skjutningarna i NZ som man nu vill ”hålla” grytan” kokande? Man fortsätter med att hålla grytan kokande , med Helle Klein som har problem med en väktare!
Etablissemanget börjar bli riktigt desperata nu. Det här är inget mer än ren paranoia. Sverige börjar bli farligt. Att kategorisera på det här sättet, över vilka som tillhör en organisation och oftast koppla ihop någonting med ”extremism” på slutet, är något man höll på med i Sovjetunionen, när de började marschera miljoner av människor till koncentrationslägren(gulag) utspridda, runt om överallt i Sovjet.

Att MSM fortfarande håller på med envägsjournalistik, är inte alls förvånande, en väg framåt, utan att belysa alla korsningar och andra påfarter. Förvånad att det fortfarande finns ”töntar” som köper slaskpressens vinklade artiklar.

Visst finns det högerextrema inom vaktbolagen, men skulle man granska
SVT och våra etablerade kvällstidningar, så skulle vi kunna få fram fler vänsterextrema inom det yrket procentuellt, men den avfarten tar dom aldrig, eftersom det är envägsjournalistik som gäller i Sverige.
Foliehatten förväntar si
g att nästa artikel från David Baas, kommer med en kartläggning av vänsterextremismen bland bibliotekarier och lågstadielärare i samma goda anda? 
 
Undrar om David Baas har funderat över: vem är högerextrem?
För det andra: finns det belägg för att högerextrema utför ett sämre arbete? Åsiktsregistrering brukar fördömas i alla andra sammanhang. Man ska beivra olagliga beteenden, inte tillåtna åsikter. En väktare eller ordningsvakt är lägre tjänstemän och borde inte förföljas eller hängas ut.
Varförr inte David Baas på makthavare istället?

David Baas nämner Tobias Lindberg och att han förut arbetat åt Securitas. Vilket tydligen är jätteproblematiskt, eftersom han är med i "nazistiska" Nordiska motståndsrörelsen.
För er som inte känner till, var Tobias Lindberg, en före detta kom
munist. Om Lindberg hade han haft kvar dom åsikterna, så hade detta givetvis inte varit problematisk för Expressen, även om han fortfarande jobbat kvar. Det skulle inte förvåna Foliehatten ett dugg, att det är just under den tiden, han var kommunist/vänsterextrem som han arbetade på Securitas, vilken denna sensations "journalistik" handlar om!

Undrar varför det är intressant var en person jobbat?
Securitas arbetar på uppdrag av industrier och kontor. Väktarna åker rundor och åker på larm och en persons politiska åsikter kan omöjligen vara ett problem i sammanhanget. Tror inte media att alla väktare gör samma sorts jobb?

Är det plötsligt OK att förfölja människor för deras åsikter? Försöka få deras arbetsgivare, att avskeda dem med hot om att lägga ut bolagens namn i Expressen?
Känns som lite moraliskt tvivelaktigt att Expressen skall behöva använda sig av olagliga metoder, för att sälja sina lösnummer.
Journalisten i fråga, har ett förflutet inom vänsterrörelsens mörka utkanter.

Garanterat har den där journalisten/journalisterna namnen på de högerextremister, de hänger ut lagrade i sina datorer.
Flashbacks databas blev hackad för några år sedan och Researchgruppen påstår , att de har denna databas. Vad Foliehatten förstår, är det olagligt enligt datainspektionen, att i sina ägor inneha ”hackade” databaser! Står Expressen eller journalister över lagen? Foliehatten anser att polisen/datainspektionen borde göra ett tillslag för att stoppa Expressens olagligheter. Men att hänga ut folk och företag i "godhetens" namn, är en del av Expressens agenda
och detta, trumfar ofta nyhetsvärde.

Svensk MSM har en gammal tradition av, att vara politiska aktörer och aktivister. Den tredje statsmakten brukar de kallas.
Med Internet, så har detta urholkats rejält, de har inte längre ensamrätt ”a Nordkorea”, att tala om för folket och politiker, hur de ska tänka och tycka. Deras megafon ljuder inte lika ensamt och klart som förr, men har fortfarande stor genomslagskraft, inte minst den äldre och den svagbegåvade delen av folket.


Hackandet av Flashbacks databas genomfördes för att, komma åt åsikter som inte i deras ögon är salongsmässiga, för att sedan användas, för att hänga ut personer eller ringa till arbetsgivare, för att tala om personers åsikter.
David Baas har letat efter personer i den hackade Flashback-basen som skrivit något rasistiskt/antisemitiskt och sedan gått vidare till vaktbolagen för få dem avskedade.
Exempel på de som jagas av nazistjägaren David Baas:
"En person, som fram till nyligen jobbade på Avarn, spekulerar på Flashback om vilka som ligger bakom vissa brott: ”Jag sätter mina pengar på kusin knullande mustiga män från mellersta östern.”
I Stockholm är en man i 35-årsåldern kopplad till två vaktbolag. På nätet skriver han att ”det är starkt rotat i zigenarnas kultur” att stjäla."
 
Historien med dagens artikel i Expressen om Helle Kleins livvakt, är så innehållslöst nonsens ”koka-spik historia”, att den borde pris som årets mest komiska artikel! Expressen agerar åklagare, domare, jury och bödel. Neomarxisterna på EXPO, har fri axess till Expressen.

Fattar inte vitsen med sådana här avslöjanden. Var ska de här personerna vara? Ska det vara yrkesförbud, för de som har vissa politiska åsikter?
Bonniers/Expressen fortsätter sin jakt på vaktbolagen. Först har de varit med om, att skapa ett samhälle där vakter behövs precis överallt i det offentliga rummet, så ger man sig nu på symptomen på sin egen skapelse.
Securitas är Sveriges största arbetsgivare. Antalet anställda i säkerhetsbranschen i Sverige överstiger kraftigt antalet poliser
.
GP skriver: Runt 34 000 personer jobbar inom privata säkerhetsföretag medan antalet poliser är 20 000. Säkerhetsföretagen omsätter 40 miljarder per år vilket kan jämföras med de 21 miljarder som polisen får i statligt anslag varje år.

David Baas har lyckats fiska fram en handfull "nazister" totalt 170 = 0,5% av de anställda hos vaktbolagen som har "högeråsikter", vilket förmodligen betyder att dessa vid något tillfälle inte varit entusiastiska över mångkultur och massinvandring. Baserat på 10 år gamla hackade inlägg på Flashback. Snacka om att koka soppa på en spik.

Bonniers
tidningar har i sina artiklar aktivt och medvetet under många decennier drivet på, en samhällsutveckling som kräver väktare överallt, till och med på bibliotek. Nu när detta håller på att explodera i ansiktet på dom, vad gör dom då? Bonniers försöker kasta skit på och misstänkliggöra den bransch som jobbar hårt, för att ta hand om kaoset.

De ingripande
som David Baas tar upp i sin artikel, var dessutom legitima ingripanden, vissa av väktare med utländsk bakgrund och inga väktare har blivit lagförda i dessa fall, så det är helt och hållet ”fake news" som David Baas håller på med.
Utvecklingen går åt helvete
i Sverige, fler och fler börjar inse vems fel det är, då börjar man maniskt försöka fördela skuld på alla andra. Det David Baas inte vill förstå, att det är den media som han representerar som har stor skuld i, för dagens samhällskatastrof.

2 kommentarer:

 1. Just nu talar hyckklaren Helle Klein i radion. Upprörd över at hennes livvakt haft "högerextrema åsikter". Reps för bevakningsföretagaen är också upprörd enl full PK-linje..(pudel?)
  Hade Klein några klagomål på livvaktens jobb?
  Jasså inte?
  Då ska hon sk-ta i vad han tycker, bara han utför det han har betalt för.
  Eller som det låter just nu i radion, vi som ogillar massinvandring (+1.5 miljoner sen 2006) vi "piskar upp" ett hat i media?
  Gör vi? Pekar vi inte bara på de befintliga problemen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gigantiskt syftningsfel:
   "+1.5 miljoner sen 2006" skall vara "+1.5 miljoner invandrare sen 2006"

   Radera