söndag 31 mars 2019

Vem är boven?

Under hösten förra året påbörjade BRÅ arbetet med en kunskapsöversikt kring tidigare nordisk forskning om brottslighet bland utrikesfödda som är planerad att publiceras och enligt planen kommer studien att publiceras 2021. Är studien tänkt, att registrera misstankar om brott bland personer med inrikes respektive i jämförelse med utrikes bakgrund eller.…? Varför skall man utreda något som alla redan känner till? Man tar sig för pannan.
 
Den nya studien uppges innehålla liknande frågor som i myndighetens studie från 2005, men utformningen kommer att göra det möjligt, att följa utvecklingen över tid och ska även belysa fler frågor än i den tidigare studien. Den kommer att avse olika typer av brott, bland annat våldsbrott och sexualbrott.
Linda Westerlund Snecker
från V, postulerade just att religion och etnisk bakgrund har inget med kriminalitet att göra. Kriminalitet handlar, enligt henne, om psykisk sjukdom och ekonomisk utsatthet. Varför utreda när V, redan "vet" svaret?


Frågan är nu, om man kommer kunna lita på svaret eller om BRÅ kommer att vinkla den, för att ''bevisa'', att det är alla ''rasisters'' fel. BRÅ är en vänsterradikal inrättning. Erik Wennerström, chef för BRÅ, är en pålitlig sosse med partibok.

Redan innan studien har publicerats, kan man ha de värsta aningarna, när man läser följande kommentarer från BRÅ:
”Dock har Brottsförebyggande rådet nekat till att lämna ut rådatan från undersökningen från 2005 om brottslighet bland svenskar och invandrare medan kriminalvården meddelat att de inte för statistik om vad som döljer sig bakom intagna som är ”svenska medborgare.”

Med denna skrivning undrar Foliehatten, om det inte kommer att bli förskönande omskrivningar! Men som sagt, den är inte publicerad än och Foliehatten hoppas, att han har fel! Om man utgår från samhällsklimatet kommer studien bli vinklad, kortsiktigt bra för PK politikerna och det är långsiktigt en katastrof. Kan vi få en ärlig statistik, så kan vi börja jobba mot våldet på allvar och sluta skylla på bristen på fritidsgårdarna och annat flum.
 
Foliehatten kan nästan förutse, att BRÅ inte kommer, att bryta ned brottsligheten på olika länder och de kommer att räkna alla som fötts i Sverige (oavsett om båda föräldrarna är födda utomlands) som "svenskar!" Detta sades av en kvinnlig forskare från BRÅ som blev intervjuad i radions Ekot i lördags. Skälet var att man inte ville att "krafter" skulle kunna peka ut någon, från ett givet land. Så gjorde man också i undersökningen från 2005. I undersökningen från 1993 jämfördes förbrytare med sina hemländer och då såg man bland annat, att var femte nordafrikansk man haft, med polisen att göra. Det vill man inte upprepa. Med andra ord, BRÅ har redan satt igång med propagandaarbetet, för att förklara resultatet i studien, innan den ens är gjord.
 
Ännu värre blev det i lördagens Rapportsändning, när forskaren Stina Holmberg från BRÅ fick frågan av reportern, varför överrepresentationen av utlandsfödda var så stor.
"...bla bla, socioekonomiska faktorer bla bla" sedan bomben "... ”
det kan också bero på att vi inte tagit emot dom på ett bra sätt". En helt underbar kommentar! Säger en del om vad vi kan förvänta oss. Politiskt korrekt ”de lux!”

Det är ren galenskap att BRÅ tänker i dessa banor. Det finns redan data, om BRÅ vill tillgängliggöra den. Stor skuld har de styrande politikerna som inte förrän nu, aviserar denna nya studie. Både BRÅ och inblandade politiker känner till och sitter med inside info, om vilka etniciteter och vilka brott de begår. Det avspeglar också tydligt vilken urusel dålig regering vi har/har haft och som inte ifrågasätter den kriminalitet invandrarna har tagit hit, utan den får fortgå.
Först nu, när vänstern har försvagats en aning, börjar man prata om att utreda brottslighet bland invandrare som alla vet sedan innan, är överrepresenterade i brottsstatistiken. Frågan som alla borde ställa sig är, vad det här kommer att leda till. Svenska politiker har hittills valt att ignorera det uppenbara och de som har makten i Sverige idag, satsar fortfarande stort på invandrare som inte är rustade för vår arbetsmarknad.
Bara för en vecka sedan satt den flinande statsministern i SVT: s Agenda och säger, att en ökad anhöriginvandring ställer alla upp på och det inkluderar hela svenska folket. Att sossarna lever långt från verkligheten, är inte precis någon nyhet! Har inte Löfvén tagit del av flera opinionsundersökningar, där svenska folket i majoritet, klart och tydligt vill minska på invandring och det gäller även anhöriginvandringen!
Löfvén är lika lite insatt i att allmänheten ifrågasätter starkt de låga straff som utdöms och varför inte fler utvisningar sker, vid grova brott. Det finns flera domar som väckt stor uppmärksamhet, dels för att straffen varit löjligt låg och dessutom har inte brottslingarna utvisas.

I Danmark löser man problem med insamlade fakta som visar verkligheten och väl övervägda beslut, kan fattas utifrån dem.
De två senaste regeringarna, värjer sig med näbbar och klor, från fakta om invandrarbrottslighet, eftersom det riskerar kullkasta den egna dogmen, om att den inte är större än den pursvenska, snarare mindre. I årtionden har socialisterna med emfas hävdat, att allt tal om den höga invandrarbrottsligheten, är inget annat än lögn och förbannad dikt, från från nazister, rasister osv.
Verkligheten har nu kommit ikapp och man kan inte längre dölja den mycket höga brottsligheten bland invandrare och 1:a generationen, eftersom allmänheten konfronteras med den dagligen, dygnet runt.

Foliehatten väntar sig ingenting av utredningen. Håller man rådata hemlig, är rapporten inte tillförlitlig ett dugg. Makten har redan perspektivet klart, har det visat sig nu som ska förklara överrepresentationen: det är svenskarnas fel.
Det visade Forskningsråd på BRÅ-Stina Holmberg, med all tydlighet, när hon intervjuades i SVT:
”Personbrott, särskilt sexualbrott, är överrepresenterade i statistiken. Den överrepresentationen kan bero på flera faktorer. Det kan vara en kombination av deras socioekonomiska situation som de befinner sig i, att det är många unga män som kommer hit och att de kanske inte alla gånger får det mottagande i Sverige som skulle behövas.”
Missuppfattar Foliehatten henne? Menar hon att dom ska tas emot med sex? Räcker det inte med batiktanterna?

1 kommentar:

  1. Önskar att alla tittade på BRÅ´s rapport från 1996 också.
    Den är så anti-PK att dem som envisas med att behålla huvudet i sanden satt kaffet i vrångstrupen (fortfarande med huvudet i sanden förstås).
    Bland annat slås det fast att brottslighet och socioekonomiska faktorer inte hänger ihop utan att det omvända förhållandet faktiskt gäller, det vill säga att vissa människor fortsätter att begår brott även efter att de lämnat ett utsatt område.

    SvaraRadera