söndag 3 mars 2019

Klimat-Greta nekas prata i EU-parlamentet!

Greta Thunberg var inbjuden att tala i EU-parlamentet, men nu stoppas besöket av en majoritet av partierna i parlamentet! Alla med någorlunda sunt tänkande, inser att Klimat-Greta inte har några som helst speciella vetenskapliga kvalifikationer, för att hålla tal om klimatet, utan bara floskler!

Malin Björk EU-parlamentariker för kommunisterna twittrar: ” Skandal att EU högern portar ⁦
@GretaThunberg⁩ . Säger något om deras totala ointresse för klimatet och förakt för folkligt engagemang. Jag ser fram emot att träffa de andra unga aktivisterna den 12 mars som vi bjuder in!”

Ännu en gång ser vi en totalt klimathysterisk vänstervriden politiker, ljuga utan att skämmas, ett enda dugg!
I Björks twitter ingår ett brev och brevet var adresserat till Youth for climate, inte till Greta. Vilket visar vem som är part i detta. Alltså en organisation som utnyttjar ett skolbarn för sina syften. I brevet, framgår klarat tydligt, att det är en majoriteten av de politiska partierna röstat emot. Är majoriteten högerpartier?

Greta
har tidigare i ett tal sagt: ”Jag talar som ombud för ”Climate Justice Now. ” Jag bryr mig om klimaträttvisa och en levande planet. Vår civilisation offras, för att ett mycket litet antal människor skall kunna göra sig enorma summor pengar. Vår biosfär offras, så att rikt folk i länder som mitt kan leva i lyx. Det är de mångas lidande som betalar lyxen för de få. Vi måste låta de fossila bränslena stanna i jorden och vi måste fokusera på rättvisa. Och om lösningar inom vårt system är omöjliga att finna, kanske vi borde ändra själva systemet. Vi har kommit hit för att meddela att förändring är på väg, vare sig ni gillar det eller inte. Den verkliga makten tillhör folket.”

Sug på Gretas sista meningar! ” Vi borde ändra själva systemet. Den verkliga makten tillhör folket.” Alla som kan vänstern/kommunisternas historia, inser att Greta propagerar för en ny socialistisk världsordning.
I sitt tal säger Greta att hon är ombud för nätverket ”Climate Justice Now.” Nätverket bildades 2007 vid COP 13 på Bali av flera, av de vanligaste organisationerna för klimatalarmism. En sökning på Google, får man en träff från 2012 och efter namnbyte hamnar man till ”Global Justice Now!”
De skriver på sin hemsida: ”Vi är en demokratisk social rättvis organisation som arbetar som en del av en global rörelse för att utmana de mäktiga och skapa en rättvisare och lika värld. Vi mobiliserar människor i brittiska kungariket för förändring och agerar i solidaritet med de krigshandlingarna, särskilt i den globala södern.”

Alla som står med sina två fötter på jorden, är så trötta på alla dessa domedagsprofeterna.De där domedagsprofeterna flyttar hela tiden fram datumet, för Jordens undergång. Det började på allvar 1972, då det proklamerades att vi har 10 år på oss att rädda planeten. När sedan den tiden var ute, så flyttade man fram domedagen 10 år till och så har det fortsatt till än idag. Charlatanen och den mest framträdande svenska alarmisten Johan Rockström som inte är klimatexpert, utan agronom har helt nyligen i MSM satt ett nytt datum och givetvis är det 10 som gäller och sedan är jordklotet kaputt, och ingen återvändo finns!
Apropå Vasaloppet idag! Pär Holmgren, meteorologen och nu MP:s kandidat till EU-parlamentet spådde, att Vasaloppet skulle vara snöfritt nästa år och så i framtiden.

Sanningen är att ingen av dessa domedagsprofeter kan ge, ett enda hållbart och verkligt bevis på att klimatet håller på att förändras dramatiskt, att havsnivåerna stiger, att extrema väder ökar i frekvens, att isbjörnarna är utdöende, att öknarna breder ut sig eller att isar och glaciärer smälter av.
Foliehatten tvivlar starkt på att någon kan presentera sådana riktiga och hållbara bevis. Utan bevis är klimatvidskepelse eller klimatbedrägeri bättre benämningar än klimatkris och klimatfråga. Domedagssekten är också en passande benämning på utövarna av klimatbesvärjelser, där ingår också den svenska regeringen!

Nu är nog Klimat-Gretas mamma upprörd. Hon skulle följa med till Bryssel och få gå in i EU parlamentet. Hennes mor vet hur man bygger upp och lägger grunden för en kommande karriär för dottern. Plats i MP och dyra föredrag, är att vänta inom 2-3 år, om inte ballongen brister innan dess!

MP är det parti som använder "miljöhotet" som ett argument för höjda energiskatter och utsläppsskatter, av olika slag. Inte minst på bensin och diesel, där skatten är cirka 60% av priset,koldioxidskatt, energiskatt och moms. Skatter som sedan används, för att
bland annat finansiera kostnader för islamiseringen.

Här används även Greta som en del av propagandan för att tillföra statskassan ytterligare resurser och Greta är ett bra exempel på vansinnet. Det är tragiskt att hjärntvätta okunniga barn och sedan utnyttja dem för politiska syften. När barn används, för att legitimera skatteindrivning i ett samhälle, har man passerat all form av anständighet. Det som pågår i ett civiliserat samhälle är helt absurt! Nu är det självaste Mutti Merkel som uppmärksammar Gretas arbete, enligt SR. Det SR glömde tala om att Merkels stjärna i Tyskland totalt har slocknat. Glömda är alla problem: massinvandringen, mångkulturen, IS-mördarna som vill "hem" och terrorism. Nu vänder vi blad, tur att världen har Greta! Nu finns det hopp.

Masshysterin kring klimatet som piskas upp i Public Service och andra medier i Sverige är desinformation och fake news, styrda mer av känslor än fakta. I Sverige fäster man större tilltro vid ett 16 årigt barn, än professorer i fysik som har andra teorier och förklaringar, vad som händer med Jordens klimat, men som inte ges möjlighet att komma till tals. Vår egen P.S. visar gång på gång, att de är politiska aktivister, inte konsekvensneutrala upplysare.
 
Säga vad man vill om Greta. Det är med hjälp av PR-experter och hennes mor som exploaterar henne, använder henne som ett politiskt slagträ för att påverka andra känslomässigt med klimathysteri, istället för med förnuftet! Tack vare att hon är en ”späd” liten flicka med flätor, har hon nått ut med sitt budskap och hon har lyckas få stor uppmärksamhet i världens tidningar. Därför kan ett barn med "rätt" budskap skolka från skolan och färdas från plats till plats för att hålla föreläsning om sånt hon inte vet ett dugg om, utan att ett pip av kritik hörs.
 
Vad händer den dagen då det står klart för Klimat-Greta att jordaxelns lutning och solaktiviteten bestämmer klimatet och inte koldioxiden? Med tanke på den personlighetsstörning Greta har, kan det bli ett brutalt uppvaknande. De vuxna som låtit detta ske har fullt ansvar, för att ett barn blivit profet för en hysteri utan gränser!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar