torsdag 7 mars 2019

Förbjud vissa inrikesflygresor är ett krav från Grön Ungdom!

Ett parti som med nöd och näppe klarade 4% spärren till riksdagen, bestämmer klimatpolitiken i Sverige och det är det pris som sossarna får betala, för att inneha makten! Det visar hur ”maktkåta” sossarna är, när de kastar allt vad sunt förnuft står för, på soptippen!
MP drev igenom den omstridda flygskatten, men nu krävs betydligt radikalare åtgärder för klimatets skull, enligt partiets ungdomsförbund Grön ungdom.
Inför MP:s kongress i maj månad vill Grön ungdom både förbjuda flygreklam och flyg mellan Stockholm, Göteborg och Malmö.
David Ling, språkrör för Grön ungdom: ”Det är orimligt att ha kommersiellt flyg på de sträckorna. Redan i dag är tidsvinsten att flyga mellan Stockholm och Göteborg minimal jämfört med att åka tåg samma sträcka.”

Många inser inte hur nära Grön Ungdom och partiet står, de är i praktiken helt i harmoni med varandra. Samma extrema uppfattningar om ingrepp i människors vardag, med hänvisning till miljön finns i partiet som i ungdomsförbundet. För att inte tala om extrema idéer om massinvandring, där de i stort sett är helt i linje med varandra.
Just förbudet för reklam för flygbolag visar hur extremt långt de är beredda att gå. Självklart stannar det inte vid förbud för flygbolag. Varför skulle bara flygbolag vara måltavlan, allt som påverkar miljön, borde då förbjudas göra reklam. Bilar, mat med höga CO2-värden i produk
tionen osv. Det kommer bara bli klimatneutrala varor som ska få göra reklam. Steget därefter, att förbjuda reklam som förstärker "genus-normer", "vithetsnormer" och annat som MP älskar, är inte långt.

Grön Ungdom och MP har anslutit sig till domedagssekten. Då måste man av religiösa skäl offra åt ”klimatguden”, utan att ifrågasätta och tänka själv.

Sverige står för 1 promille av världens utsläpp och inrikesflyget står för 2% av Sveriges utsläpp, det motsvarar väl "en droppe i havet"?  Sug på siffrorna och inse det totala vansinnet som den socialliberala regeringen håller på med!
Har man lyssnat på förre Veckorevy reportern Isabella Lövin och hennes idol Klimat-Greta eller andra ledare för domedagssekten, tycker de detta är ett prisvärt offer. Tillhör man gruppen "De Goda" behöver man ju inte bry sig om sånt trams som fakta.

Undrar hur MP och övriga regeringen förflyttar sig in och utrikes? Att Lövin och Hellden cyklar land och rike kring är självklart, annat var det med gossen Fridolin, han tog flyg från Bromma till Arlanda, när det begav sig. Åhhh, dessa miljötalbaner.

Vi står för väldigt lite utsläpp globalt sett och det här handlar om ren narcissism från politikers sida, att framstå som världssamvete. Vill man påverka ska man jobba i FN för att förbjuda sånt här i länder som faktiskt står för lejonparten av utsläppen! Världen skrattar åt oss.
Foliehatten undrar, varför dessa miljöterrorister inte fokuserar på att faktiskt erbjuda bra och vettiga alternativ innan, de börjar straffa folk, för att de nyttjar de enda möjligheterna som finns? Varför inte fokusera på att få järnvägen att fungera, bygga om och underhålla den. Idag är förseningarna legio och allt beror på det urusla underhållet! Varför inte se till, att bättre bussförbindelser upprättas även utanför storstäderna innan man straffbeskattar människor som är beroende av bilar p.g.a. bris på alternativ. Idag dras busslinjer innan, eftersom passagerarunderlaget sjunker, p.g.a. de höga priserna. En del av de skatter som kommer in till statskassan, borde gå till gelsbyggdens busslinjer! Hade miljöpartisterna brytt sig om miljön, hade man rimligen bemött hela problematiken helt annorlunda, än vad man gör. Det man gör nu, är att håva in pengar till staten med miljö som täckmantel.
Folk har röstat för detta! Alla visste att MP skulle ingå i regeringen med S. Alla som har röstat på C och L är lika skyldiga, eftersom de är stödhjul. MP har alltid varit extremister i miljöfrågor. Det är allmänt välkänt. Foliehatten kan inte förstå, att folk fortfarande blir förvånade över detta. Grön Ungdom missade, att förbjuda Brysselflygen och se till, att politikerhycklarna skall åka tåg istället.

Bra att miljötalibanerna går ut hårt nu, så dom försvinner helt nästa val. Kan ingen ge dom ett tips att dom sitter tillsammans med S i regeringen och kan där köra igång alternativ till flyget som tex. högpresterande snabbtåg mellan våra största städer (nya magnetbanor). Pengar till detta projekt kan de säkert håva in på nya klimatskatter. Det blir massor med arbetstillfällen också, för vårt land, men en sådan kreativitet har inte gökarna, skatt och förbud är det som gäller.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar