fredag 15 mars 2019

Svenska tjejer misshandlas och kallas svennehoror i skolan!

Gårdagens förstasidors nyhetsflöde:
Okänd man trängde sig in hos Ulla, 90: ”Här bor en elak kärring!"

En knivbeväpnad man jagade en 11-årig pojke vid en skola i Västerås. Pojken lyckades fly från mannen som försökte föra bort honom.

Internationellt efterlyst man gripen i Sverige.Misstänks för terrorbrott i Ryssland.

Kvinna knivskuren – inne på Ica Maxi. Knivattacken uppges ha fångats på film

Det går inte att
längre förneka att samhället har förändrats totalt i grunden. Ändå misstänker Foliehatten, att detta bara är toppen på ett isberg. Föräldrar i Halland är mycket tydligen med, att de inte längre vågar släppa sina döttrar till skolan och detta har gallras bort i riks nyhetsflödet.

Att följa svensk
a nyhetsflödet, är som att sitta och titta på en särskoleklass. Den är lika tillrättalagt som när Moomsteatern, Malmö spelar teater och lika manusbundet. Foliehatten blir bara trött. De kriminellas framfart i Sverige, är förödande och polisen har i stort sett gett upp. De vågor inte gå in i utanförskapsområden som kriminella gäng håller i ett strupgrepp. Enda gången polisen agerar, är när de skall städa upp efter gångskjutningar som handlar om en kamp om makt och försäljning av narkotika!

I Halmstads kommun har var fjärde skolelev i högstadiet utländsk bakgrund. Invandrarrelaterade-skolproblem har eskalerat! Dagligen uppstår hot och kränkningar i skolan. Flickor har varit utsatt länge och de blir kallad svennehora och blir hotade flera gånger, att de ska få stryk. Polisen har tillkallats många gånger, ibland flera gånger i veckan. Även ambulans har kallats till skolor vid misshandel.

Mattias Karlsson skriver i Hallandsposten: ”Givetvis finns problembarn bland elever med invandrarbakgrund, liksom i gruppen av elever med svensk bakgrund. Men det är inte eleverna som är problemet. I stället handlar det till stor del om uppfostran från hemmet, och att ge lärarna den makt de behöver för att skapa trygghet och studiero i klassrummen. Nästa gång en förälder anklagar andra elever för att vara bråkiga ska den mötas av den obligatoriska motfrågan: Vad har du gjort för att ditt barn sköter sig i skolan?”

Karlsson fråga: ”Vad har du gjort, förälder, för att dina lilla rassehora ("rasism") alternativt svennehora ska sköta sig undrar han. Han uttrycker en värdegrund här. En viktig poäng som finns här, är att när liberaler och andra talar om tvångsintegration, så kommer resultatet alltid att bli, att svennehoran är "rasist" enligt liberalen. Att det alltid kommer att mynna ut i det behöver påpekas. Alternativet är att vara helt tyst om alltihop!

Det är fritt fram att välja att läsa och tolka Karlssons text på åtminstone ett par olika sätt, men oavsett tolkning, så tycks poängen ändå vara: Vänd andra kinden till!
Det man kan fundera över är, om Karlssons ståndpunkt är representativ för myndighetspersonal och politiker i stort i Hal
land och resten av landet? Då kan inte Foliehatten låta bli att undra, om vi faktiskt inte här landar i ”diskussionen om mångkulturen och alla problemen.”

Karlssons resonemang är helt obegripligt. Menar Karlsson, att bara för att andelen elever med utländsk bakgrund ligger under genomsnittet, så kan inte dessa ställa till problem på skolan? Att sedan skuldbelägga offer för våld och sexuella trakasserier, genom att kalla dem för rasister är skamligt och ett hån mot alla de elever som blivit utsatta. Man kan notera också, att skolan lägger mer energi och ömhet på avstängda elever, än på offren för sextrakasserier och tafsningar. Tydligen är det synd om dem som misskött sig, för de berövas sin skolgång och samhörighet.

Denne Mattias Karlsson är ett typexempel på en person utan moralisk kompass som enbart försöker profitera på s.k "antirasism". Detta eftersom det är gångbart i de miljöer han rör sig och helt i linje med det antisvenska etablissemang som infiltrerat alla samhällsfunktioner. Hade han upplevt Tyskland på 30-talet, hade han med största sannolikhet anpassat sig till, vad som då ansågs politiskt "korrekt" och varit en hängiven nazist i regimens tjänst. Vad Karlsson inte förstår, är att genom att
inte ta i de verkliga problemen, kommer man att skapa riktig rasism och till slut får vi ett ”Nya Zeeland” scenario i Sverige och orsaken är den rådande politiken som helt "ballat ur." Intressant är att allt fler börjar vakna ur sin dvala och det vi ser i Halland, är ett tecken på att "svenskarna börja(r) kräva anständighet och rättvisa!
Vänstern är vidrigt patetiskt som tittar bort och hoppas att lösningen är självgående eller att migranterna flyttar så småningom, från orten. De vågar inte ens stå upp, för det samhälle de skapat, utan skyller på föräldrar som bara försöker skydda sina flickor från trakasserier och våld. Massinvandring av främmande kulturer och totalt annorlunda människor, påverkar landet på många plan. Att inte titta på påverkan, är uselt fegt och det är därför som vänsterröstare framstår som så hjärntvättade. Man undrar vad det egentligen de vill och vad de är ute efter. Man är alltså rasist om man inte vill att sin dotter ska kallas för hora och bli tafsad på av invandrare.

Problemet är att socialdemokratin fortfarande, hos många svenskar, anses fungerande
och statsbärande. Folk är inte totalt blinda, utan de har upptäckt problemen, men cyniskt tänker de kanske för sig själva, att man kan flytta till områden som inte domineras av mångkultur. Men de bra områdena krymper ständigt, många är dock överseende med massinvandringens, vad de tror är övergående effekter, eftersom de själva också gynnas i ett bidragsinriktat land. Med CSN, barnbidrag, sjukpenning och arbetslöshetskassa. Kombinerat med tanken om, att politikerna aldrig kommer låta det gå helt åt helvete, så förstår man bättre, varför många röstar som de gör.

Man kunde förmoda att just Oskarström är en ort där socialdemokratin verkligen insups med modersmjölken. I slutet av 1800-talet blev orten känd för sina förbittrade arbetskonflikter och för kyrkoherden Friedlander som hotade arbetarna med, att djävulen skulle ta dem, ifall de gick med i en fackförening. Han representerade den tidens PK-ideologi i dess råaste form, precis som rektor Blessenius gör det idag.
Rektor Blessenius verkarvara en fin person som värnar om "allas lika värde". Dessutom har han i sin egenskap av rektor tidigare påpekat för elever att SD är onda och rasistiska. Sedan kan man tycka, att han kanske borde engagera sig lite, även i svenska skolflickors lika värde!

Intressanta uppgifter har kommit fram efter senaste valet. Unga svenska kvinnor är den målgrupp som har varit mest positiv till fortsatt invandring och ökad massinvandring i flera decennier i rad. Så ser verkligheten ut, vare sig man gillar den eller inte. Det märkliga är att i ett tidevarv då gruppidentiteten och själviskheten aldrig har varit större, så tycks de utsatta grupperna själva inte se sexuella trakasserier av detta slag som något särskilt allvarligt.
Inför valet så sade kvinnor mellan 18-29 vilja rösta på:
Centerpartiet: 18,3 procent
Vänsterpartiet: 17,8
Socialdemokraterna: 15
Moderaterna: 14,6
Miljöpartiet: 13,4
Sverigedemokraterna: 6,8
Liberalerna: 4,7
Kristdemokraterna: 4,5
Fi: 3,6 
 
Det vi nu bevittnar i Halland, är ett stort nationellt problem. Oron, myndighetsföraktet och det totalhavererade samhällskontraktet är generellt för hela Sverige. Denna situation med att invandrare kallar flickor för svennehoror, är knappast något orsakat av en rektor. Vad skulle rektorn, med sina befogenheter, gjort annorlunda? Den enda skillnaden mot alla andra svenska skolor, är att en grupp människor går ut och tar fajten officiellt? Folket i Oskarström har fått nog!

Att Löfvén skall agera kan vi glömma, det enda de hittills har gjort, är att öka på problemen, med att under de två första månaderna januari och februari, ge ytterligare 20.000 PUT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar