tisdag 26 mars 2019

Kvinnors "rättigheter" vad ”fan” menar Stefan Löfvén?

I söndagens SVT Agenda svamlade Stefan Löfvén(SL) på ett sätt som man aldrig tidigare har sett honom göra! Han anser att Sveriges kvinnors rättigheter verkligen är illa ute, nu när KD och SD ska börja samarbeta i frågor där de är överens om. SL nämnde inget, vad han syftade på! Kan det vara abortfrågan?

För inte kan han väl syfta på kvinnors otrygghet på gator och torg som hans politik bidragit till att förvärra! Med tanke på att sossarna aktivt stödjer muslimskt kvinnoförtryck och har gjort så, att många kvinnor idag får uppleva förtryck av sina landsmän, så bör han nog inte yttra sig i frågan. SL är så förblindad av sitt hat mot SD och därför förmår han inte tänka klart. Om SL verkligen värnar om kvinnors rättigheter, så då borde han väl som statsminister propagera för, att avbryta alla kontakter med länder, där kvinnor är diskriminerade och detta är satt i system?
Tyvärr måste man konstatera, att SL verkar vara helt fastlåst i sitt hat mot SD och skiter i andra länders kvinnor och deras rättigheter.

Sossarnas/vänsters besatthet av aborträtten är intressant. Hur viktig är egentligen aborträtten? Det är inte precis så, att SD vill förbjuda abort helt. De vill bara minska perioden för abort med 6 veckor (från 18 veckor till 12 veckor) Om en kvinna inte kan bestämma sig för abort efter 12:e veckan, så hon är olämpligt som förälder.

Det finns flera tecken som visar, att det är uppenbart att Löfven har svårt att hantera JÖK:en och på sitt sedvanliga taffliga sätt försöker slingra sig ur det faktum, att han nu leder en regering med Sveriges samlade vänster, från kommunister över socialister och miljösocialister till liberaler som underlag. Hans samlade underlag har skapat ett högerblock (sådant det nu är) i svensk politik, kanske för första gången sedan 1930. Det är inte lätt för honom, att försvara detta inför ”rörelsen!” Utanför Örebrokongressen i helgen, demonstrerade mängder av sossar mot uppgörelsen i JÖK:en.

Ett stort problem för SL har seglat upp de senaste dagarna, där S och MP har kommit rejält på kant med varandra om Arlandas utbyggnad! För den svagbegåvade Lövin som inte begriper, att en större flygtrafik på Arlanda, ger mer flygskattepengar. Bygger inte Arlanda ut, flyttar man verksamheter till Norge och Danmark istället. Skall bli intressant att se, hur den matchen slutar!

SL är Jordan B Petersons raka motsats. Lyssnar man på SL inser man, att han bara svamlar och svarar inte på någonting. SL förstår själv inga sammanhang eller vet vad som sker eller har någon politisk vilja, mer än att sitta vid köttgrytan, till vilket pris som helst. Han är ingen ledare. Han vill inte ta beslut. Han vill inte ändra på någonting(IS-terrorister). Han är en tragedi. Han har ingen vilja och berättar stolt och öppet att han vill lämna över all makt i Sverige, till ansiktslösa jurister i EU och FN. SL håller på att binda upp vårt demokratiska självbestämmande över oss själva i diverse bindande internationella avtal, så att ansiktslösa jurister styr vårt land, oavsett vilket parti som röstas fram demokratiskt i framtiden. SL sitter i en "gyllene bur" där EXPO skrämmer honom, att han är hotad till livet av "högerpopulister" och nazister. På samma sätt som när Expo skaffade sig kontroll över Mona Sahlin. Han tror själv att han räddar Sverige. Han framstår som ett tränat cirkusdjur i Agenda. Foliehatten har tittat på inslaget fler gånger och varje gång, blir han mer och mer uppgiven och ledsen. Snart börjar han gråta över, att Sveriges begåvats med en sådan totalt urusel statsminister!

SL är numera mycket nervös och desperat efter det, att Ebba meddelade att KD kommer att samtala med SD. Det värsta som kunde hända S. SL känner nu, att han håller på att förlora greppet om väljarna.
Även Ulf Kristersson(UK) har nu börjat att kritisera sin f. d. samarbetspartner C och Annie Lööf öppet. Det rör på sig bland riksdagspartierna.
UK gjorde en resa till flyktinglägren på den grekiska ön Lesbos för någon vecka sedan. Han anklagar centerledaren Annie Lööf för att vara naiv och kallar hennes flyktingpolitik för "genuint farlig." Att kritisera Lööf är alltid befogat, och hon är farlig för Sverige. Problemet är, att Kristersson tills helt nyligen satt i exakt samma båt som Lööf och de rodde landet åt helvete i samförstånd. Att han nu kritiserar det som han nyss själv stod för, är inte trovärdigt. Han är dessutom Reinfeldts lärjunge och en förespråkare för att svenskar skulle öppna sina hjärtan.

SL har kort ett minne, det var han som rev ner murarna 2015, så att migranter med totalt andra värderingar och beteenden som i flera opinionsundersökningar visar, att detta är den stora anledningen till kvinnors otrygghet och inte av KD/SD-politik.
Ingen blir klok på Stefan Löfvén. Tror han på sin politik eller har han folkets bästa för ögonen eller inte?  Foliehattens uppfattning är, att han är djupt snärjd, samtidigt som han försöker behålla de väljare som inte är, för sent för att tappa. Samtidigt förstår han att hans väljare till stor del utgörs av en generation som nu faller ifrån och han måste planera för den kommande utvecklingen.
Med tappet av den gamla generationen kommer de att ersättas av invandrarna i de mest utsatta områdena som röstar i princip enbart på sossarna.Om 10-20 år kommer sossarna att vara ett rent invandrar/muslim-parti. SL får redan nu börja anpassa retoriken till den kommande situationen.
 
SL målar in sig lite i ett hörn när han håller på så mycket med "kvinnors rättigheter". Men han får väl gradvis börja styra om retoriken! Vi värnar kvinnors rätt att slippa vara tillsammans med männen på fredagsbönen, kvinnornas rätt att slippa visa upp sina kroppar för männens lystna blickar eller hur han nu ska få till det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar