torsdag 14 mars 2019

Det nya Stockholm - en epidemi av rån!

Stockholmare har den senaste tiden blivit utsatt för rån, våldtäkt eller försök till våldtäkt, stöld, smitning och värre nerskräpning!
Mitti skriver: ”….personrånen ökat markant på flera håll i södra Stockholm. I ökningen syns mest de rån mot barn eller ungdomar, ofta genomförda av jämnåriga eller något äldre killar. Flera av rånen sker mitt på ljusa dagen och bland folk... ingen gripits efter flera rån mot unga killar i Hägersten den senaste tiden. Av samtliga personrån under 2017 har bara nio procent klarats upp, rapporterar SVT-programmet Veckans brott.

Signalement på de som utför rånen, är enligt SVT "Mörkt klädd”, inget mer! Är det Per och Johan som är i farten eller är det  Muhammed och Ali? Enligt stockholmarna själva har mångfaldens problem spridit sig, till allt fler segment i samhället och nu är Stockholm hårt drabbat. Enligt många vittnen måste vara bra blåögd (vänstern), om man inte fattar att det är invandrare, framför altt gatubarn som är gärningsmännen!
TV-programmet ”Veckansbrottsände för ett par dagar sedan en 20 min special, om rånepidemin i Hägerstensområdet.
En fördubbling av rånen under den korta februarimånaden, har ägt rum i etniskt svenska brf och villaområden! Adidasfolket omringar svensk barn och ungdomar och plockar dom på allt. Oroliga föräldrar med moderiktiga halsdukar, säger att detta måste det bli ”stopp”, så här kan vi inte ha det! Polisen säger i slutet av reportaget, att de i stort gett upp! Polisen anser mellan raderna, att det kan vara lämpligt att skjutsa barnen till skolan och idrottsplatsen i det nya Sverige.

SVT beskriver rånen: ”På väg till fotbollsträningen i Aspudden i södra Stockholm rånades och misshandlades Anders tolvårige son. För Veckans brott berättar pappa Anders att familjen har fått ändra på alla rutiner för att sonen ska kunna ta sig till och från sina aktiviteter. Det är måndagen den 4 mars. Klockan är runt 18 och det är fortfarande ljust ute. Anders son är på väg till fotbollsträningen tillsammans med sin kompis
Fotbollstränaren Pär Holmberg: ”De blir ju berövade på så mycket mer, det här är deras trygghet.” Det här var tredje rånet samma vecka.
Pappa Anders fortsätter: ”Konsekvenserna av det här är ju att vi inte vågar låta honom gå själv till träningen och vi vågar inte ens låta honom gå till tunnelbanan själv. Sen kan man inte låta bli att tänka vad som händer nästa gång, om de tar till ännu mer våld då.”

SVT skriver också om rånvågen mot barn i Hägersten:
”Äldre killar omringar yngre pojkar och tar deras mobiler och andra värdesaker. På ett år har antalet personrån dubblerats, kan Veckans brott berätta. Förra veckan blev tre barn i åldrarna 11-13 år rånade utanför Aspuddens skola, på öppen gata mitt på ljusan dag. Två av barnen blev också slagna i magen i samband med rånen.
Det finns flera olika drivkrafter hos gärningsmännen. En är att skaffa sig makt, snarare än att skaffa sig prylar.”
David Sund : ”Ja, det har framkommit i förhör med misstänkta, att man tycker det är roligt. Att det är en sorts maktspel.”

Igår kväll gick polisen ut med ytterligare ett rån: ”13 mars 16:27, Rån övrigt, Stockholm.”
En person har i Liljeholmen blivit hotad av fem förövare med vad som uppfattades som en pistol och bestulen på kläder och mobiltelefon. Ordningsvakter som såg det hela har gripit en av rånarna men de andra lyckats undkomma. Målsäganden är kvar på platsen och är inte fysiskt skadad.
Polis har övertagit gripandet och personen är förd till polisstationen misstänkt för rån. De övriga fyra är initialt inte gripna men det finns vittnen till händelsen. ”
All heder åt ordningsvakterna, även om endast 1 greps!

Stockholm börjar mer och mer bli ghettofierat och en extremt segregerad stad. Den senaste tidens rån och inbrott i tunnelbanans spärrkiosker får konsekvenser. Nu slutar SL tillfälligt att ta emot kontanter. SL:s biljettkontrollanter har utrustats med kroppsburna kameror. Syftet är, enligt SL, att minska hot och våldssituationer, men även ha tydliga bevis vid överklaganden.

Polisen på Södermalm har med åren blivit färre. Utredningar läggs på hög, prioriteras ned, när grova våldsbrott som den senaste tidens ökande skjutningar måste gå först. Resurserna räcker helt enkelt inte till och leder till tuffa val.
Robert Kindroth, kommunpolis: ”Invånarna på Södermalm får helt enkelt stå tillbaka för de grova brott som sker. Det är det som blir effekten. Några konsekvenser är längre utredningstider och färre poliser som syns på gator och torg.” 
 
Stockholmdirekt har i en artikel någorlunda beskrivit vad som händer i Stockholm. Det är en fruktansvärd läsning. Foliehatten känner ett stort förakt för politiker som låtit detta ske. Sverige, som vi vanliga och skötsamma svenskar känner det, håller på att gå under.

Listan på brott kan göras hur lång som helst och för att inte bli anmäld av Näthatsgranskaren, kan inte Foliehatten rakt ut! Orsaken är glasklar för alla utom för vänstern, det är ett importerat problem! Dessutom kan den svenska skolan läggas till som ett jätteproblem, där anrättningen tidigare bestod av multikulturella skolor med vuxna afghanelever. Nu skall den dessutom, också kryddas med pinfärska jihadbarn från Islamiska Statens kalifat.

Det fanns en tid då Foliehatten blev extremt upprörd, när läste läste om rån av barn. Den tiden är sedan länge förbi. Det är såklart jättetråkigt för barnen som drabbas av det, att råka ut för något sådant kan sitta kvar länge.
Foliehatten glömmer aldrig, när hans son kom hem och var mycket ledsen. Han hade varit i Malmö och köpt två par s.k. Adidasskor och bara ett par hundra meter från affären cyklar en mörkhyad person bakifrån och rycker kassen med skorna. Tjuven vänder sig om "hånflinar" och räcker upp långfingret!  Ett år senare blev sonen och hans kamrater i gränd på väg till Stortorget i Malmö för att delta i Malmöfestivalen, omringade av "Rosengårdare" som plundrade gossarna, på alla pengar och mobiler. Dessa historier, är inga skrönor utan, den nakna sanningen! 

Stockholmsföräldrarna får skylla sig själva. När rån drabbade arbetarklassbarn och folk ute på landsbygden, var det ingen ”journalistjävel” i Stockholm som brydde sig. Nu när medel- och högklassens barn i Stockholm börjat drabbas av massinvandringens konsekvenser, vaknar media. Tråkigt för dom, för det kommer bara bli värre. Det är barnens föräldrar som röstat på den politisk som skapat det här. Hoppas dom är nöjda
Enligt sossarna har Sverige aldrig tidigare varit tryggare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar