söndag 24 mars 2019

SVT:s senaste giv - reporter i rutan med muslimsk sjal/slöja!

SVT sänder inslag med en reportrar som har muslimsk sjal/slöja! Är detta ett bra sätt att visa, att Sverige är ett mångkulturellt land eller är det en medveten provokation av SVT? Bör inte SVT vara religiöst neutralt och undvika religiösa symboler på deras nyhetsreportrar? Vad är syftet? Vill SVT avdramatisera och normalisera islamistisk infiltration? SVT tror förmodligen att de främjar mångfald, men lyckas i stället att späda på polarisering – igen! Vi befinner oss trots allt fortfarande i Sverige som är ett västeuropeiskt land och även om det är svårt att acceptera, så borde SVT fatta, att svenskar inte identifierar sig med islamism eller islamistiska symboler. Planerar SVT en statskupp och detta är ett led i den statliga regimmedias pushing av regimens politik!

Många såg reportaget med den muslimska kvinnan. Det som de flesta reagerade över, var hur mycket fokus det var på henne, istället för som i normala reportage, använda en ”voice over” som pratar över arkivbilder av snöplogar, så valde SVT istället, att filma henne på en stol, tittande in i kameran, under hela inslaget. Det gav ett ganska kusligt intryck, då hon var rätt blek, helt svartklädd och lite insjunken i ansiktet. Språkligt gjorde hon ett rätt bra jobb. Även när hon intervjuade någon, så filmade man henne framifrån, så att även där, kom hon i fokus. Kändes medvetet gjort, alltså för att fronta henne, så mycket som möjligt. Om man inte visste bättre, skulle man tro att det är gjort för att provocera folk maximalt. Är detta SVT:s nya giv med ett avslöjande om rasistisk snöröjning?

Är det strukturell rasism, när en slöjbeklädd kvinna, får ge uttryck för sin religionstillhörighet i SVT. Hur många reportrar som är kristna använder ett synligt kors hals? Ingen?
Vad Foliehatten förstår, är detta ett klart ställningstagande och som vanligt står SVT, på fel sida. Det har inget att göra med hennes etnicitet, utan om man som SVT gör, normaliserar slöjan den muslimska sjalen/klädseln, normaliserar man också ett kvinnoförtryck. Den normala reaktionen borde ha varit, att inte bidra till detta, även om individen själv kanske bär sin klädsel av egen fri vilja som en del av sin religiösa och kulturella identitet. En kippa, ett stort kors eller en turban hade varit mindre bestickande, men fortfarande attribut som Public Service, bör undvika på sina reportrar.

SVT sände ett inslag från Uppsala, om en flicka på kanske 8-10 år, i full burka. Det finns småflickor i Uppsalas förskolor och skolor som går i slöja och med mer eller mindre täckande kläder och de får inte ha klänning, kjol eller shorts. Med inslaget står SVT inte på barnens sida.

Det märkliga har inträffat att SVT gör sådana värderingar och tydligen är det viktigare att göra en markering mot kritikerna, än att ta ställning mot hedersförtyck, mot islamism och mot starkt laddade religiösa och/eller kulturella symboler. Läpparnas bekännelse ja, men i praktiken ställer man sig i Muslimska Brödraskapets ringhörna sju dagar i veckan.

SVT har makten att normalisera olika saker i samhället. Med invandringen har Sverige fått slöjbeklädda kvinnor och det väcker avsky hos många. Kan det vara så, att SVT vill gå i bräschen, för att slöjbeklädnad skall bli en normaliseringen. Om vi tänker oss, att en nyhetsuppläsare hängde ett kristet kors, väl synligt, runt halsen för ca 20 år sedan, hade det stuckit i ögonen? Kristna och fornnordiska symboler är helt naturliga i Sverige. Övriga ska man kanske beakta från fall till fall. Symboler som kan uppfattas som politiska som slöja, har inget i Sverige att göra. En majoritet av svenskarna vill inte se, en reporter eller nyhetsuppläsare i TV-rutan, med religiösa symboler. Flyttar man till Sverige och får stanna, ska man anpassa sig till Sverige och svenska sedvänjor, traditioner och vår kultur.

Det märkligaste är SVT:s ställningstagande, bara är ägnade att dupera den redan indoktrinerade halvan av befolkningen ytterligare. Ett tilltag avsett att "spegla mångfalden i det nya Sverige", precis som alla dessa reklamfilmer och affischer som utnyttjar färgade, men uppenbarligen välintegrerade personer. Svart hud går hem i vissa svenska grupperingar. Det är inte som att kvinnor med slöja ser på SVT-nyheterna i större utsträckning. Möjligen Al Jazeera. Nej, det här är ännu en indoktrinering som tar sikte på redan PK-skadade svenskar.

Ännu märkligare blev SVT:s ställningstagande, när den av PK-Sverige utpekade nazistiska "Samhällsnytt” kunde avslöja att SVT:s nyanställda nyhetsreporter Cheyma Moufid som syns i tv-rutan i slöja är dotter till en Imam i en moské i Stockholm som har varit under uppsikt av Säpo och har nära kopplingar till den iranska regimen. För att dölja kopplingen använder hon ett falskt namn, när hon jobbar åt SVT. Samtidigt sprider Moufid islamistpropaganda och hat mot SD och Israel i sociala medier. Enligt hennes offentliga konto på Linkedin inledde Moufid sitt arbete vid SVT, genom en praktikplats i september 2018. Efter avslutad praktik har hon sedan fått fortsätta som fast anställd. Hon är uppenbarligen antisemit, samt är politiskt aktiv på sociala medier, det är ju knappast lämpligt om man ska jobba på SVT. Hon bryter mot SVT:s värdegrund.

Från många svenskar riktas inte någon vrede, något hat eller ogillande över enskilda muslimer, däremot ett stort förakt för Islam. Att påtvinga svenska folket sändningar inom ramen för Public Service med reklam för denna genomvidriga ideologi, är vidrigt och helt oacceptabelt. De flesta sunt tänkande européer vill se Islam minska i västvärlden, de vill ha ett samhälle som arbetar för att hjälpa muslimer ut ur Islams bojor, inte tvärtom.

Tusentals kvinnor har invandrat till Sverige för att slippa det förtryck och slaveri som slöjan symboliserar. Ytterst osmakligt att SVT går denna manliga machokultur till mötes i direktsändning. Var tog #Metoo vägen? Hade feminismen varit äkta och inte bara en i raden av ”maktkåta rörelser”, så hade de gått i taket över detta. Nu gör de ungefär tvärtom….

Nu behöver inte SVT bry sej längre om licenspengar, utan nu finansieras hela statliga propaganda byrån med skattepengar. Klart man skall reportrar med muslimsk klädsel. SVT har redan prövat med att dra ner på den språkliga kompetensen, vid nyhetsuppläsning och folk är förbannade. Nu skall vi tvingas glo på IS propaganda, där IS anhängare leker reporter.
Det är väl bara en tidsfråga innan SVT inrättar en svensk arabisktalande kanal (eller finns det kanske?). Är detta konsekvensen av att sossarna har ingått ett dolt avtal med Muslimska Brödraskapet för att sitta kvar vid makten. S får sina klanröster och smygislamiseringen tillåts fortsätta.

För de som är intresserade finns här SVT:s egna riktlinjer:
”När det gäller just programledare i nyhetssändningar vill vi undvika symboler - alla typer av symboler - religiösa eller andra. Eftersom TV är ett bildmedium och bilden är informationsbärare ska programledare i samhälls- och nyhetsprogram inte bära klädsel som drar uppmärksamhet från programinnehållet eller kan uppfattas som ett ställningstagande. Bedömningen av vad som fungerar görs från fall till fall och beror på programmets innehåll, programledarens roll osv.”

Med tanke på att SVT:s ledning har kraftiga vänstersympatier, funderar Foliehatten på, om de är totalt inkompetenta eller om de strutar i vilka riktlinjer som finns!
SVT behöver reformeras om i grunden, så att den följer de riktlinjer som är uppsatta! Svenska folket skall inte behöva dagligen bli uppsatta för vänsterpropaganda, snyftreportage och fake news!


1 kommentar:

  1. Vet du kd ställningstagande om global compact hatten ?

    SvaraRadera