tisdag 19 mars 2019

Världens största socialkontor beviljar uigurer flyktingstatus!

Nu har alla kinesiska muslimer rätt att komma till världens socialkontor Sverige. Migrationsverket(MV) beviljar alla uigurer och andra muslimer från Kina flyktingstatus. Det är globalistmedia som orsakat förändringen i svensk asylprocess.  I globalistmedia finns denna slående rubrik:
Sweden now grants refugee status to all Uyghurs from Xinjiang!” Nu har alla hämningar släppt! Det låter verkligen mycket "bra" och "vettigt." Sverige världens största och bästa fristat för alla som känner sig "förföljda."
 
”Migrationsverket har bestämt att tillfälligt avbryta alla utvisningar av uigurer till Kina. Även andra minoriteter från regionen Xinjiang i västra Kina berörs. MV beslut omfattar de som tillhör den i huvudsak muslimska minoritetsgruppen uigurerna, men även andra etniska minoriteter i Xinjiang berörs.
Kinesiska myndigheter menar att den hårda kontrollen är nödvändig, för att motverka vad de befarar är en islamistisk radikalisering av vissa uiguriska grupper. Myndigheterna pekar ofta på att det det senaste decenniet har skett ett flertal terrordåd i Kina utförda av uigurer.”

Redan i september stoppades utvisningar av uigurer och i ett nytt ställningstagande slår MV fast, att det räcker med att vara uigur, för att det finns en risk för förföljelse och att asyl därför ska beviljas.
Muslimsk religionsutövning är i praktiken förbjuden i Xinjiang-provinsen i Kina och situationen har enligt MV förvärrats. Uigurer i regionen riskerar att godtyckligt bli gripna och utan rättegång placeras i så kallade omskolningsläger.

SVT har redan sänt ett par inslag om "stackars uigurer" på nyheterna, för att mjuka upp svenska folket. Sedan bara köra på, alla 5000 IS-uigurer som hittar hit får PUT som slaktat och mördat för IS, röda mattan åker fram när dom kommer till Sverige! Alla som ser ut som uigurer får PUT, alla som påstår sig vara uigurer får PUT. Till detta naturligtvis familjeåterförening, på våran bekostnad plus gratis bostad osv livet ut.

MV leker med elden!
MV tror inte det kommer så många hit. Men det är bara fromma förhoppningar.
Uigurer i förskingringen kan snabbt uppfatta signalerna från MV och kan komma hit. Kineserna vill bli av med dom och när de ser att Sverige, öppnar dörren för att ta emot dem, så ska man inte bli förvånad om Kina kommer skicka hit så många de kan. Och vad ska MV göra åt detta? Det här kan bli långt värre än inflödet av migranter under 2015, men ingen verkar ha reflekterat över konsekvenserna av detta beslut.

Tänk om Kina tycker att detta är ett gyllene tillfälle, att bli kvitt sitt muslim-/terroristproblem en gång för alla, genom att flyga uigurerna till Sverige?
Foliehattens förhoppning är då naturligtvis, att Kina är med på noterna, tömmer omskolningslägren, där man försöker göra folk av alla uigurer och snabbt som attan upprättar en flygbro med alla 10 + miljoner till Sverige. Det blir utmaningar det som heter duga! Faktum är, om Kina skickar hit 4 miljoner uigurer kommer Sverige bli EU:s första islamiska kungarike.
Blir förstasidesstoff i tidningarna, och propaganda STV gör ett direktsänt inslag, när vår evige ledare Löfven
tillsammans med 30 miljoners Lööf står på Arlanda och med klang och jubel personligen välkomnar den första kontingenten!
 
Att Sverige ni beviljar flyktingstatus för uigurer, måste ses i ljuset av USA:s pågående handelskrig mot Kina. Det finns en stor befolkningsgrupp i Kina som består av uigurer och som är muslimer. Som i alla muslimska samhällen har man problem med radikalisering. Salafismen har fått fäste även där, framförallt p.g.a. Saudiarabiens idoga spridande av wahabism. Detta har medfört att en del uigurer radikaliserats. Ungefär 5000 mycket hårdföra uigurer stred i Syrien. Kinas uigurer är nu välkomna till Sverige. Vad bra för dem. Då kan uigurerna åka raka vägen från IS-slaktandet i Syrien till Sverige.
De kinesiska myndigheterna tillåter inte IS-uigurer återvända. Kina har därför tagit krafttag mot radikaliseringen och kanske på ett mer handfast sätt än vad vi är vana vid. Men att det skulle förekomma någon religiöst förtryck där man förbjuder Islam som sådan är desinformation och propaganda. Man letar istället upp individer som bär tydliga tecken på att ha radikaliserats som att låta skägget växa och rent allmänt visar upp att man har fastnat i religiös extremism.

Tyvärr har detta utnyttjas av väst som hänvisar till förtryck och används som propaganda. Vi kommer även att få se detta, ännu mer i svensk media. Det ironiska är att vi själva snart blir tvungna att ta till hårdhandskarna mot radikala islamistiska element i det svenska samhället, om vi inte vill att allt går över styr.

90 % av den kinesiska befolkningen är han-kineser. De dominerar så totalt, att inga minoritetsgrupper kan mopsa sig. De resterande 10 % innehåller olika minoritetsgrupper. Under ett-barns perioden, gjorde man undantag för dessa minoriteter, vilka fick skaffa fler barn, men det har inte påverkat han-kinesernas övertag.

I provinsen Xinkiang, nära turkiska gränsen, finns eller fanns en stor grupp uigurer som är muslimer. Xinjiang har nästan 22 miljoner invånare och ca hälften är Uigurer.

Xinjiang domineras av en stor öken, så det ar lätt att flytta. Många uigurer var de mest fanatiska IS-krigarna. Det fanns uppgifter om att närmare 100.000 uigurer deltog i IS-krigen! Redan i slutet av 1800-talet ville uigurerna bilda ett eget muslimskt land, Östra Turkistan. De har utfört blodiga terroristbrott i Kina.  Den största politiska gruppen av uigurer är klassade som terrorister av USA.

Det kan bli en intressant vår/försommar. Ännu en mångkulturdiaspora kommer i vår nya folkvandringstid att bosätta sig i vårt land. På vår bekostnad. Det har varit problem och motsättningar och våldsyttringar mellan kineser och uigurer. Kineserna, som har en annan attityd i identitetsfrågor än västländerna, har löst det med att skyffla in stora mängder Han-kineser i området och hålla uigurerna så hårt de kan.
 
Sverige har en egen närhistoria av uigurer. Vi har en som satt fängslad i Guantánamo-lägret. USA frisläppte honom och han togs emot i Albanien. Han fick en fristad i Europa. Albanien är ett land med en viss utveckling. Uiguren var dock inte nöjd med sin vistelse där och en svensk godhetsknarkare, en asyladvokat, frågade om han ville komma till Sverige i stället. Det lyckades förstås, trots att meningen med asyl är, att man ska stanna i det land som så vänligt tar emot en. Så nu har vi välsignats med en Guantánamo-uigurer.

The Atlantic rapporterar om det kinesiska sättet att hantera mångkultur. Det är folkgruppen uigurer som nu hanteras ännu mera bryskt. Från att ha blivit uppmuntrade att gifta sig med hankineser och att avsäga sig den islamska tron har Kina nu övergått till ännu mer totalitära metoder.
Enligt rapporter tvingas också fångarna på lägret att äta griskött och dricka alkohol – saker som går emot den islamska tron. Det rapporteras även om grov tortyr och avrättningar, skriver The Atlantic.
Enligt Wall Street Journal har lägren fördubblats i antal sedan förra året och utgör en av nutidens största fängsling av en minoritet, enligt The U.S Congressional-Executive Commission on China, en amerikansk fristående myndighet som har i uppgift att övervakar utvecklingen av mänskliga rättigheter i Kina.
Till en början ska tillfångatagandet ha fokuserats på "extremister." Men i nuläget fängslas individer tillhörande minoritetsgruppen för bland annat "för lång skäggväxt" och minsta antydan till en islamsk tro, enligt The Atlantic.
 
Kineserna ser uppenbarligen inte mångkultur i muslimsk tappning som en tillgång för landet. Detta trots att uigurerna har bott inom Kinas gränser under många hundra år. Det ska bli intressant att se, hur svensk vänsterliberal media väljer att hantera den här utvecklingen. Det är liksom för stort, att inte täcka den, om det stämmer att det rör miljontals individer.
 
Härligt att Sverige återigen väljer att ge fri lejd åt grupper som har speciellt många islamister, terrorister och IS-resenärer bland sig. Nu förstår Foliehatten varför SVT nyligen gjorde ett långt reportage på över 11 minuter, om att de skulle vara förföljda.
SVT höll inne med den roll som turknationalism, islamism och terroristdåd hade i det hela. Man vågade inte uttryckligen hävda att det endast beror på att de är muslimer, eftersom det trots allt finns ett tiotal andra muslimska etniciteter i Kina, inte minst den största gruppen hui. Det är vanligt att SVT kör en liknande kampanj precis före en myndighet och/eller regeringen ska göra ett utspel. Det slår aldrig fel!

Sossarna har kört med samma taktik sedan 80-talet, först uppmjukning i stats TV några gånger, sedan hård obönhörlig vanvettig handling.

1 kommentar:

  1. Alla uigurer är välkomna till Sverige!
    Självklart att sosseriet dreglar över elva miljoner nya möjliga röster...

    SvaraRadera