söndag 3 mars 2019

Allt färre lyssnar på SR:s vänsterpropaganda!

Börjar det gå upp för SR:s ledningen, att svenska folkets inte vill lyssna på den vänsterpropaganda som många kanaler sänder, dag ut och dag in?
Mediepodden rapporterar i veckan om SR:s skräcksiffror. P3-kanalen har tappat 38 procent av sina lyssnare. I sin viktigaste målgrupp 20-34 år är tappet ofattbart stort, över 50 %.
Mediepodden skriver: ”Utöver dessa skräcksiffror har Mediepodden dessutom kommit över Sveriges Radios interna mätverktyg - och det är skräcksiffror SR inte vill ska offentliggöras. SR:s mätverktyg mäter den digitala lyssningen genom SR-appen och på sajten. Enligt SR:s egna siffror har P1:s flaggskepp Studio Ett inte ens når upp till 7000 lyssnare på en hel vecka.”

Här får vi det svart på vit att, SR blir alltmer irrelevanta. 7000 lyssnare/veckan. Var går smärtgränsen för rikstäckande radio?
När blir det löjligt? Detta är inget annat än ett kvitto och friskhetstecken, från det svenska folkets sida! Vi betackar oss för (statlig!) propaganda som ämnar förgöra oss som folk och nation!
Dags att lägga ner vänster- och flyktingpropagandan! Otaliga miljarder plöjs ner, med pinsamt låga lyssnarsiffror som resultat
och allt detta betalas via skattsedeln!

P3 har gått ner sig totalt, de senaste åren. Förut kunde man stå ut med tramsande programledare, men nu är de så sanslöst korkade, att man blir förbannad. Det är som att man sorterade på "Dum" när man hanterade ansökningarna och anställde från toppen. Musiken som tidigare var något varierad, består nu till 90% av svensk hiphop eller någon annan inhemsk "dynga", med rätt värdegrund.
 
Oskar kommenterar: ”Sveriges radio har, tillsammans med SVT, bara blivit mer och mer politiserat. Något som kanske mest märks om man även följer andra medier så att man får en referens. Sverige beskrivs väldigt olika beroende på vika medier man lyssnar på. När man lyssnar på P3 får man höra en mängd könsord, dålig svenska samt programledare som mera verkar upptagna av varandra än att ge lyssnarna service.
Jag kan förstå Jimmie Åkesson när han utsattes för fula angrepp och tycket att P3 borde läggas ner. Sedan kan man ju undra hur det hade tagits emot om någon annan partiledare hade blivit behandlad som han blev i radiostudion.
Jag lyssnar nästa aldrig på P3 vilket jag tycker är rent tragiskt då jag vill ha en statlig radio/TV, men då slagsidan är så mycket åt vänster står min radio inställd på någon av de kommersiella stationerna.”

SR har hittills kvoterat in programledare i varenda program och sedan låtit dessa göra vad de vill och nu får SR resultatet. Varför SR inte satsar på, bra programledare som pratar ren svenska och vettiga program, undrar säkert de flesta. En annan fråga som är mycket irriterande, är all den reklam som nu tvingas lyssna till. Räcker inte skattpengarna till? Man kan lika gärna sätta in mikrofonen i vilket lunchrum som helst och få bättre underhållning än P3.

SR har de lyssnare man förtjänar. Slutsatsen är att väldigt många väljer bort radion, vilket måste tolkas dels som att programmen håller alltför usel kvalitet och dels att man vänder sig till helt fel målgrupp, i de olika programmen och de värsta av allt, all vänsterpropaganda!
Svensk public service är ungefär som Samhall. Skattefinansierat, inga prestationskrav, kundvård behövs ö.h.t. inte.
SVT-skatten = konstgjord andning till "en utdöende koloss." Svenska folket börjar i allt högre grad vända de svenskhatande politrukerna i PR ryggen, varpå den korrupta antisvenska regimen, nu svarat med att hårdare beskatta folket, för att tvinga sig kvar vid makten. Fungerar bara i ett socialistiskt land med kraftig slagsida åt vänster. Men folket vill tydligen ha det så. Det visar de om inte annat med röstsedeln.

I lokalradion i Malmö är det mycket flams och trams, utan att ens vara roliga och dessutom spela musik som knappt någon kan relatera till.
P3 lyssnar Foliehatten aldrig på sedan ett tag, men man blev bra uppdaterad efter den plumpa och totalt humorbefriade ”roasten” av Jimmie Åkesson, varpå han blev sur och kallade programmet "vänsterliberal smörja." Vilket var en klockren analys av Åkesson i det här fallet.

Vetenskapens värld om det periodiska systemet var det mest lyssningsvärda denna vecka. Nordegren och Epstein kan ha sina ljusa stunder. Nordegren har en bred allmänbildning och ger intressanta synvinklar och intervjuer i de mest skilda ämnen. Ibland rör han sig i brännande tassemarker och Epstein avbryter abrupt med darrande röst så fort pk-slottet hotas av obekväma frågor. Intressant och lärorik psykologi, "hit men inte längre" i tabubelagda ämnen.
Programmet Klotet som under en timmes tid varje vecka (plus flera repriser) talar om för oss att Jorden kommer att gå under, om vi svenskar inte slutar upp med att flyga och äta kött. Överhuvud taget är det en fruktansvärd uppfostrande tonen i SR:s många sändningar från Vetenskapsradion.

Studio Ett har Foliehatten gett upp för längesedan! Det räcker med att höra ingressen för att förstå, att inget utanför de identitetspolitiska ramarna kommer att avhandlas. Det kommer att vinklas som vanligt och vem ids längre höra på eländet?

SR får nog tänka till ett par varv och skärpa sig, annars har man snart inga lyssnare kvar. Inte ens Sportradion är mer än nätt och jämnt lyssningsbar längre, med alla inkvoterade falsettskrikande "tjejer" som satts att live-rapportera matcher.
SR och SVT är likt en hemlös gatumusiker, ingen vill egentligen lyssna men tvingas till det i förbifarten, när vi byter radio- eller TV-kanal eller zappar.
SR är otroligt PK och vänstervridet, vilket är ett viktigt skäl till att lyssnarsiffrorna minskar. Finns väl inte en enda person som lyssnar på det frivillig på SR? 99% av alla lyssnare kommer garanterat från företag där det står någon radio i ett hörn som är på non-stop. Med P3 i etern, för de får inte in någon annan kanal.
 
Hanna Stjärne heter den ytterst ansvariga. Dra ut henne i dagsljuset. Vilket grandiost fiasko hon lever i. Vilken tragik. Vilket gränslöst misslyckande. Hon har skapat en totalt verklighetsfrämmande jätte på lerfötter. Johan som har Granskning Sverige sitter ensam och motarbetad vid sitt köksbord och har fler lyssnare än SR:s 2000 anställda. Det smått komiska är att om hon hade varit ”man”, så hade hon fått avgå för länge sen.


Det spelar ingen roll hur många som lyssnar på SR eller ser på SVT, vi får betala för det ändå. Det är därför det har blivit skattebaserat, precis som i gamla Sovjet, Nordkorea, Kuba och Kina, bara för att nämna några exempel. Statstelevision när den är som bäst eller sämst?

Chefsrekryteringen sker ifrån Aftonbladet, Sveriges Pravda, husbondens röst som i sin tur anställer de med rätt värdegrund, de som har samma åsikter som Aftonbladet och S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar