söndag 14 juli 2019

Annie Lööf sex månader efter ”det stora sveket!”

Historien kommer att döma Annie Lööf mycket hårt, en mycket farlig person och ledare för det genonruttna Centerpartiet. I historiens kranka eftertankes ljus kommer forskare att undra, hur fan hon kunde få, sånt stort utrymme och makt.
Professor Stefan Hedlund har redan avkunnat sin dom:
Oavsett hur det till slut går för Annie Lööf, kan redan nu konstateras att hon har skrivit in sig i svensk politisk historia, och det med eftertryck. Den skada hennes extremt narcissistiska spel om makten har vållat allmänhetens tilltro till det svenska politiska systemet är av sådan kaliber att det ligger nära till hands att tala om bibliska proportioner.
Hon har egenhändigt orkestrerat den mest bisarra regeringsbildningsprocess landet någonsin har skådat – från att avsätta Stefan Löfven till att tillsätta Stefan Löfven, via allehanda falskt klingade piruetter om att ”jag vill ha en alliansregering”.
Hon har effektivt gjort slut på många år av framgångsrikt borgerligt allianssamarbete, och i denna process samtidigt lurat sin knähund, Jan Björklund, in i ett vågspel om makten vars slut kan bli att Liberalerna tvingas bort från Riksdagen, ut på en politisk ökenvandring man sannolikt aldrig skulle komma att återvända från.
Hon har krattat manegen för Jonas Sjöstedt att vitalisera och mobilisera landets av väljarna marginaliserade vänsterkrafter, där inräknat en del av socialdemokratin, till en kraftfull ideologisk kampanj emot regeringsalliansens högersväng, detta efter ett val som resulterat i en bastant borgerlig majoritet i Sveriges Riksdag.
Hon har genom sin utpressning drivit en kil djupt in i Socialdemokraterna, som både kommer att leda till ett flöde av arbetarväljare till Sverigedemokraterna och till att återstoden av socialdemokratin väljer att allt mer desperat fria till allehanda islamistiska grupper, i syfte att trygga en ny väljarbas av klanröstande bidragstagare.
Sist men inte minst har hon givit Jimmie Åkesson gott hopp om att sammanbrottet för Alliansen skall leda till skapandet av ett högerkonservativt block med goda förutsättningar att styra landet under lång tid framöver. Ensam kvar i mitten av detta skarpt polariserade landskap står Annie Lööf, som nu inte skyr några medel för att blanda bort korten kring det egna misslyckandet.
Mest av allt kommer Annie Lööf sannolikt att minnas för att hon gav väljarföraktet ett ansikte. Det mycket tydliga budskap hon har förmedlat till svenska väljare är att det inte spelar någon roll vad ni tycker eller hur ni röstar, det är ändå jag som bestämmer hur politiken skall utformas.”


Inte sedan tiden under Palme, så har Foliehatten upplevt ett dylikt hat mot en politiker. Hans association till henne är Nippertippa och Näbbgädda. Nippertippa kom först, sedan så insåg han, hur farlig hon är, så övergick det till Näbbgädda.
Hennes agerande kommer snart ikapp henne och det blir uppenbart när opinionsundersökningar kommer med resultat. Var tålmodig!

Via sitt enorma twittrande kom Annie Lööf också ut som rasist.
Jag är en ”idiot”, ”tänker som en femåring”, ”riktigt dum i huvudet”, ”utomordentligt korkad” osv. Vad jag gjorde? Kritiserade Jimmy Åkessons skrik och gapande mot @annieloof i #pldebatt. Vilka de är som fyller mitt flöde? Anonyma konton med få om några följare + nedanstående.
Replying to @markushankins
Åh, just dessa vita män som gått livets hårda skola har kommenterat hos mig ett tag och strött ”positiva” vibbar.
Det var mycket upplyftande att läsa re-twitter om Lööf, sedan hon twittrat kondoleans på årsdagen för offren på Drottninggatan.
"Det är du som bär skulden till detta" var genomgående svar från en stor allmänhet. Det man kan fundera över om det är otänkbart, att Lööf tar till sig något av detta, även om man kunde uppfatta en skakad person som bemötte kritiken mot henne med ett ord: "Oanständigt."

Det var enormt roligt att se, hur Annie anammat ett exkluderande uttryckssätt och det är samma fel som Hillary C gjorde, det är också roligt, att hon anammat en världsbild som delas med tokvänstern. Inte alls så förvånande att Annie uttrycker sig nedsättande om vita män, hon är fanatisk i tanken, att vita män är anledningen till henne och alla hennes väljares tillkortakommanden.
Lek med tanken att JÅ hade kommenterat på ett liknande sätt, "oj så många kommentarer från bruna män direkt från djungeln" hade noooooooog blivit lite mer rabalder.
 
Det är i praktiken ett erkännande från hennes sida, att hon har glidit på en räkmacka hela livet. Hon valdes in i riksdagis vid nyligen fyllda 23 år och sedan partiledare vid 28 år.
Att möta motgångar i livet är det mest lärorika som finns, man lär sig att bemästra och segra, även när det är svårt. Man lär sig och vad som är viktigt och verkligen betyder någonting. Till skillnad från Annie Lööf som fått allting serverat och aldrig någonsin, tvingats lära sig att hantera motgångar.

Det visar också att hon har dålig självdisciplin när hon twittrar. Nyckeln till att fälla charlatan-Annie är att provocera henne. Hon har haft en jätte gräddfil som ung kvinna i media, utan kritiska frågor från alla utom Anders Holmberg,SVT. När man retar henne så kommer hon att göra bort sig. Detta bör Jimmie och alternativ mediejournalister med ackreditering i Rosenbad ta fasta på.
Kanske tycker en del att hon går för långt när hon så öppet visar upp sitt hat mot den vita svenska arbetarklassen.
Men... Centerpartiet är Sveriges största parti bland kvinnor mellan 18-29 år. Och det här gillas starkt av dessa. Helt sjukt egentligen. Centerpartiet ska vara ett bondeparti med gamle ”Hedlund” som ideal. Vita svenska män som hela sina liv jobbat hårt med sina kroppar.
 
Det är ganska uppenbart att Annie Lööf inte står på en fast ideologisk grund. Likt många andra unga personer har hon lockats och provat på olika politiska teorier och det har givetvis fått konsekvenser också för C. Och som många andra omogna unga sätter hos sig själv i centrum.

Det gröna landsbygdspartiet som Lööf tog över blev ett liberalt utopiskt Ayn Rand inspirerat storstadsparti. Mycket beroende på Annie Lööf själv.
SVD analyserade redan 2014 hennes Almedalstal:
Jag-budskapet ligger Lööf nära
Jag. Min. Mitt. Annie Lööf utklassar andra partiledare när det gäller att retoriskt lyfta fram den egna personen. Det visar SvD:s genomgång av hennes Almedalstal. I långa stycken rimmar det väl med Centerledarens personliga profil.

En av dessa ”unga liberala” var Annie Lööf. Våren 2006 var hon vice förbundsordförande för CUF, Centerpartiets ungdomsförbund. På sin hemsida tipsade hon om just ”Atlas Shrugged”. Varken boktipset eller hennes tillhörande kommentar går längre att hitta på nätet, men det har återgivits av GP.

Annie Lööf: ”I somras läste jag Ayn Rands Atlas Shrugged och blev helt betagen. Boken är den absolut i särklass bästa bok jag har läst. Den ryckte med mig, den berörde och den fick tanken att växa.”
Boken hyllar en liberal nattväktarstat, en utopi. Och mycket riktigt blev Centern det mest liberala partiet i riksdagen. Efter det har hon tydligen läst andra böcker, för nu har hon tagit steget till att bli progressiv vänster och lutar sig på en vänster i form av socialdemokraterna som ser en stor stat som garanten för samhällsbygget. En riktig kovändning ideologiskt.

Abir Al-Sahlani var Lööfs personliga torped som röjde undan konkurrenter när hon tog makten i partiet och gjorde om det, till ett massinvandrings och islamistparti.
Grävande journalister kunde uppmärksamma, att Abir Al-Sahlani, en kontroversiell person som misstänktes för stöld av hundratusentals skattekronor i samband med Centerpartiets biståndsprojekt i Irak. Abir Al-Sahlani kommer nu att representera Sverige i EU-parlamentet för Centern. Journalister har kommit i kontakt med en källa med insyn i Centerpartiets maktkamp bakom kulisserna som berättar att historien har sina rötter i 2011, när Maud Olofsson avsattes som partiledare och Annie Lööf fick ett järngrepp om partiet. Enligt källan togs Abir Al-Sahlani in i riksdagen 2010 av Maud Olofsson som såg henne som sin skapelse. Det tog dock inte lång tid innan Al-Sahlani bytte sin lojalitet och tillsammans med Frederick Federley blev en torped åt Annie Lööf.
Sent på kvällen den 5 april 2011, direkt efter att Olofsson satte sig på en planerad långflygning till ett ministermöte i Abu Dhabi och därmed inte hade någon tillgång till telefon och andra kommunikationer, släpptes ett avgångskrav mot henne.
Det visar att Annie Lööf har en total makt i C och hennes ord är lag. Annies bägge torpeder hade plats 1 och 2 på Centerns EU-lista.

Annie Lööf är helt enkelt inte mogen att leda ett politiskt parti som vill ha en fast ideologisk grund att bygga sin verksamhet på. Ungdomligt oförstånd kanske. Men det spelar ingen roll, Flip-flops tappar alltid trovärdighet med tiden.
Expressen hade en lång artikel för en månad sedan, om den landshotande gängkriminaliteten i storstäderna i Sverige. Annie Lööf har en betydande skuld(gymnasieamnestin) till detta, långt ifrån ensam givetvis och hennes skuld kan endast förläggas till hennes tid sedan hon blev partiledare för 8 år sedan.

Det som kanske är det allra magstarkaste med denna kvinna, som glidit in i en orealistisk politisk sekt (JÖK-regeringen), med svenska media som starka pådrivare, är hennes giftiga påhopp på twitter mot tendenser i samhället som hennes huvudfienden SD och KD kan påtala. Vem glömmer inte, en tanklös kommentar om prideflaggan av en SD:are.

Det finns inga proportioner i Lööfs tänkande och det är hon medveten om, liksom hon är medveten om, att h
on alltid uppbackas av MSM och SVT. Alltid!  Senast Bonnierssfären hade en kritisk ledare om henne, var i Expressen i fjol sommar. Sedan utgick ett ukas/påbud från C-J Bonnier, att lämna Lööf i fred.
Det kvittar vad hon gör, hon är oantastlig!
Det som gäller för C-staben och Annie är, att de hela tiden försöker hitta "blottor" hos KD och SD, för att sätta dit dem.
 
Efter valen i Sverige förra hösten fick Centerpartiet makt i 19 av 20 regioner och 200 av 290 kommuner. Enligt DN styr partiet således i fler kommuner och landsting än något annat parti.”
Nu när vi vet vad som kostar, så kan det vara på sin plats att peka finger och ge Annie skulden för kommunkrisen som nu gripit tag i Sverige.
I värmländska Kil, kan
C fundera på, om afghanen som mördade en 68-årig lärarinna, var en av de 9000 som Annie gav gymnasieamnesti.
Foliehatten hoppas ”någon” lagom till nästa val, ger en redovisning av alla brott, mord, rån, narkotika- och sexualbrott som dessa små busiga skolbarn är skyldiga till. Med tanke på hennes totalt stolliga uttalande: Jag är en vinnare, eftersom jag tar ansvar för Sverige.
 
Annie vill in-blanco-förbjuda många olika typer av praktiskt nödvändiga plastförpackningar i hela Europa och dillar sedan om att svensk industri ska bli världsledande på ekologiska och återvinnbara förpackningar.
Lööf: ”Vi måste minska vårt plastberoende. Det förbud som EU antog i vår gäller saker som redan kan ersättas med nedbrytbart material. Vårt utvidgade förbud sätter vi till 2025. Då får industrin tid att forska och ta fram ersättningar.

Annie Lööf menar att plastindustrin inte ska se förbudet som ett hot, utan som en möjlighet.
Lööf: ”Sverige ligger i framkant med vår skogsindustri. Vår industri har en jättechans att bli motor i omställningen. ”
Varje år produceras 26 miljoner ton plastavfall i Europa. Bara en tredjedel återvinns. Resten grävs ner eller exporteras till Asien. Det är katastrofalt för miljön, säger Annie Lööf. Hon vill nu se en gemensam standard i EU–regler, för vad plast får innehålla och hur den utformas, för att så mycket som möjligt ska kunna återvinnas.
Lööf: I Sverige håller vi på att ta fram en sådan standard. Vi vill att den ska omfatta hela EU.”
Intressant det där med skogsindustrin som hon framhåller jämt och ständigt. Enligt en rapport från SLU är uttagen från den svenska skogen för stor och skogen är idag en bristvara. Lööf vill använda den ”välsignade skogen” till bränsle för både flyget och fordon. Näbbgäddan låter munnen gå, utan att tänka efter, varifrån skall hon ta råvaran? Inser hon inte att energivärdet på etanol är 50% sämre än diesel/bensin. Snacka går det alltid och att folk köper detta, är otroligt!
Vad Foliehatten förstår, menar hon att kött och ost ska förpackas i kartong och papper tro? Skulle vara väldigt intressant att se hur handlarna skall hantera detta, speciellt när det gäller julskinkor. Klart en fördel blir det, nu kan de inte fuska med för mycket insprutad saltlösning.
Det blir svårt eller omöjligt för industrin, att tillverka vakuumförpackningar i papper eller kartong eller Annie kanske menar, att kött ska marineras i terpentin eller tjära?

De där nya miljövänliga plastkassarna är helt värdelösa. De håller med nöd och näppe, att bära hem matvarorna i och frågan är hur miljövänligt det blir, när de inte är tillräckligt starka för att återanvändas, de gamla miljöfarliga gick att återanvända ganska många gånger, innan de blev soppåse istället. Foliehatten har även noterat att butikerna börjat sälja shoppingkassar i något underligt material, typ presenningsplast, problemet med dem är att handtagen går sönder, innan man har hunnit till kassan i affären. Tygpåsarna är så små och man får max in två mjölkpaket och en limpa. Är det verkligen bra för miljön, att odla bomull?
Foliehatten tror inte att Annie vet ett enda dugg om förpackningar och hur de fungerar (eller inte fungerar) ute i det dagliga livet. Hon tänker bara i ytliga kretsloppstermer i den här frågan.
Hur stora är chanserna, att lära vanligt folk och matställen i Östeuropa, Spanien, Frankrike eller Italien, att källsortera sina sopor på svenskt (Södermalmskt) miljövis eller att få dessa länder med på någon sådan lagstiftning? Lika med noll, skulle Foliehatten säga. Undrar om Näbbgäddan är medveten om, att alla EU-länder måste säga ja till Lööf/MP:s plastförbud. Foliehatten tippar att det blir sugrör och muggar som får förbud.
Varför har globalisterna givit Sverige en ”globalist-Führer” som är så motbjudande och efter valet begick ett solklart svek, genom att stöda S. Globalisterna har säkert valt och trimmat henne med omsorg. Foliehatten kan inte svara säkert, bara gissa
Sverige har ändrats så mycket att hon uppfattas som "handlingskraftig"
Globalisterna arbetar med konflikt på ett ofta svårtolkat sätt. Invandrarna är här, för att skapa konflikt. Vinner globalisterna något på att även ställa politikerna i konflikt med folket? Politiken blir svag och måste lyda media.
 
Hela partiet C måste krympa och med det faller också denna extremt självupptagna person. Storhetsvansinne heter det på svenska. Foliehatten tycker sig se att det redan vänt för henne och för C, de halkar bakåt en aning, men sedan kommer det att accelerera mer och mer och inom ett á två år, har de en riktig kris. Annies mer flyktiga stim av unga vilsna kvinnor, har redan flera bytt till Ebba.

2 kommentarer:

  1. Gluvyyybkx.kkppj,,läj
    😗😙😅😙📲📞📞🎷

    SvaraRadera
  2. Mycket bra skriven artikel. Mitt i prick!

    SvaraRadera