fredag 26 juli 2019

Det går bra för Sverige säger SVT och DN!

Pengarna är på väg att ta slut i Sverige, fast sossarna påstår något annat. Det är egentligen rätt enkelt att se, att pengarna håller på att ta slut. Alla skattehöjningar är ett bra bevis på detta. En stor majoritet av den svenska befolkning vill ha det så, detta bevisade svenska folket i senaste valet. Ett land i kaos, där ingenting fungerar och ännu mer invandring.
Det är inte eliten inom västvärlden som vill krossa Sverige. Det är idioterna/politikerna i Sverige som inte förstår, att de håller på att krossa Sverige. Just dessa idioterna, är det som den stora korkade massan går och röstar på, för de fattar inte bättre. Sossarna och deras väljare är typexemplet på varför Sverige, går åt helvete.
Det svenska folket vill ha de här problemen som vi har idag. Om man inte hade accepterat, att samhället håller på att braka samman totalt, hade folket röstat annorlunda. Det finns ingen annan förklaring. Informationen finns tillgänglig för alla, vad som håller på att hända i Sverige. Dagliga bevis finns i MSM och SVT.

Så länge 60 procent av svenska folket har det tillräckligt bra, kommer de äta ur handen på eliten. Eliten är inte så dumma, att de förstör för hela folket. Historien har mer än en gång visat, att de flesta kulturer och folk har fallit och försvunnit. I de flesta fall, med folkets direkta godkännande. Sveriges fall, är med direkt godkännande av folket. Vare sig det dröjer 30, 50 eller 100 år, så kommer det Sverige vi har idag, inte att existera.

Enligt SCB, tar det c:a 30 år, för att svenskarna skall bli en etnisk minoritet, om 50 år nordmän i minoritet och om 100 år är européer i minoritet i Europa. Eric Kaufmann tror att ”identifikationen” som svensk kanske finns längre.

Den svenska välfärdsstaten och det mesta av vad vi har bygger på, att vi har en etniskt homogen befolkning, där i princip alla arbetar med bra jobb som ger höga inkomster. Detta var så som Tage Erlander (och andra sossar) kunde bygga ut den svenska välfärdsstaten och infrastrukturen. Idag blir vi allt mer av en konsumtionsekonomi. Det innebär att vi är beroende av konsumtion, snarare än tillverkning.
 
Vi har en serviceekonomi, men det genererar inte samma massiva inkomster som en industriell produktionsekonomi. Sverige har inte bara problem med invandrare med låga inkomster, utan även med svenskar med låga inkomster. De flesta människor förstår inte, att ”alla” måste konsumera, för att saker och ting skall fungera. Det räcker inte med att 10 procent konsumerar och deras privatkonsumtion är ändå rätt liten (hur mycket pengar kan du bränna?) och deras investeringar är primärt centrerade till finanssektorn.
Avkastningen som kan taxeras försvinner sedan ut från landet till länder som är mer gynnsamma för rika människor. Idag har vanligt folk inte råd att konsumera, på samma sätt som tidigare, eftersom de får allt mindre över i plånboken och anledningen är, att skatterna är alldeles för höga.

Privatpersoner i Sverige är också väldigt högt belånat,
bland de högsta i världen. Det har också makten upptäckt och för att hålla luftslottet uppe, har vi mycket låga räntor. För att det här skall fungera måste du skära ned på saker och ting. Vidare måste du öka produktiviteten i välfärdsstaten, där av all utbrändhet.

I Stockholm stad har du bostadsbrist, så folk flyttar ut till kranskommunerna så
huspriserna går upp där. Nyanställda som bor i övriga Sverige, måste tacka nej till arbeten, eftersom det inte finns bostäder till ett rimligt pris.  Det medför en massa kostnader för infrastruktur som en massa kranskommuner inte kan bekosta, utan att höja skatterna. Sådant som vägar, vatten, skolor, äldrevård, avlopp kostar mycket pengar och skatterna är rätt nära maxade, så de kan inte höja. Ovanpå detta, kan vi lägga kostnaderna för försörjningsstöd.

Hur länge kan vi höja produktiviteten i välfärdsstaten och förvaltningen?  Priserna går upp och inkomsterna från skatterna täcker inte upp, för utgifterna. Till slut måste du skära ned på någonting – men vad?
Kommunalpolitiker brukar skära ned på sådant som folk inte ser. Det handlar om avfallshantering, färre inspektioner av avlopp, färre anställda miljöinspektörer, enkla lagningar av håll i vägarna, skära ned på bibliotek, färre byråkrater (populärt hos väljare), sämre mat i skolorna, frysta löner hos vårdpersonal, frysta lärarlöner osv.
 
Svensk förvaltning och välfärdsstat är slimmad och mer effektiv än för 30 år sedan. Den är dyrare, men det är för att priserna går upp. Den stora kostnaden i Sverige är bidragen, inte för att de går upp, utan för att antalet bidragstagare har ökat lavinartat. Staten har gett order om, att fler skall utförsäkras från Försäkringskassan. Kommunen får sedan ta hand om en massa semisjuka arbetslösa människor.
 
Notera nu, att Sverige ändå är ganska ”soft” så länge du tillhör de rikaste 33 procenten. De andra 33 procenten får kämpa och de 33 procenten som har det sämst, är det synd om. För kanske femtio år sedan hade inte detta tolererats av väljarna, men de vänjer sig som alla andra. I Detroit, så struntade man helt i infrastrukturen. Idag ser Detroit ut som en spökstad i många stadsdelar och folk blir förgiftade av vattnet. Skulle vi ta bort många av de ramlagar, ta bort ränteavdraget vi har i Sverige och utjämningsbidraget, skulle en hel del svenska kommuner se ut som Detroit om 10 år.

Om utvecklingen fortsätter i Sverige har mängder av länder ekonomiskt gått förbi Sverige och detta på bara kanske 10-15 år.Det gamla Östeuropa som för cirka 30 år sedan fick kappa bojen till det sönderfallna Sovjet, harr samtliga länder går som tåget ekonomiskt och snart går de förbi Sverige ekonomiskt. De har haft vett, att inte ta emot MENA-migranter.
 
Om 30 år är det svensken som får åka och städa hemma hos Kruus i Tartu eller så får svensken kanske åka till Kina och Taiwan och tigga.
Om 30 -40 år när MENA-invandrarna är i majoritet, får kanske Mr. Mohammed öka på antalet fruar, till både kanske 3-4 stycken? Trist för svensken som bara har, att konstatera faktum. Idag är detta redan en realitet(med maktens godkännande), där flera MENA-män, har mer än en hustru, alla med varsin lägenhet, bekostat av det allmänna.
Foliehatten ser ingen ”bättring”, utan de är full rulle bland kleptomanerna i Rosenbad och Helgeandsholmen, för att ”vaska” ner Sverige i avloppet. Svensken? Svensken står vid sidan om och applåderar och röstar på kleptomanerna.
Det går bra för Sverige, säger de på SVT och i Dagens Nyheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar