söndag 21 juli 2019

Fram med skämskudden, Sverige gör bort sig igen och gör självmål med ASAP.

En rappare och hans anställda försvarar sig mot en MENA  invandrare som följer efter och trakasserar och attackerar dem.
Det blir ett slagsmål av det och de åker på stryk. Där hade historian kunnat vara slut...... men eftersom det är en av Annies guldgossar som åkt på pisk, så ska storsläggan fram och här ska minsann ingen komma undan (förutom den ensamkommande som själv deltog i slagsmålet och slog sina ”headphones” i huvudet på ASAP:s livvakt). Har han också suttit häktad?

Foliehatten undrar… Rockys Instagram video visar klart och tydligt, att den här ensamkommande muckar gräl först och envist följer efter USA- snubbarna. När två mörka tjejer(i sjal) säger, att de blivit sexuellt ofredade av den ensamkommande, så blir det droppen.
 
Den stora frågan är, vad sysslar svenska åklagare med? Hur kan en utredning om en vanlig misshandel, som dessutom finns på film, ta flera veckor att utreda?
Den ensamkommande slår livvakten i ansiktet med sina hörlurar som går sönder, sedan följer han efter hip-hopgänget och vill ha ersättning, för förstörda lurar. Dessa efterhängsna killar förtjänade omgången. Rocky (BO) står för ett klockrent ingripande i självförsvar. Att BO först oskadliggör våldsmannen genom ett skolboksexempel av ett brottarkast, för att sedan snabbt, i samarbete med sitt entourage, följa upp och genom att hålla fast våldsmannens armar och ben hindra denna från att dra sitt stickvapen.
Allt finns dokumenterat och här ser man klart och tydligt, att den ensamkommande var den som startade.

Aftonbladet har vinklat händelsen som en "attack" när det egentligen är självförsvar.
”Polisen Viktor” är ledsen i Aftonbladet för att twitter stängt av honom efter kritik av Trump. ”Trump har många vänner!” Det Aftonbladet inte nämner är att PK-Viktor är aktiv inom Miljöpartiet.

Råder alla gå in på Rockys Instagram eller Facebook sida och be om ursäkt, för att han blir attackerad. Så här ser Sverige ut efter att Sverige är ett mecka för invandrare. Regeringen och vänstermuppar blundar tyvärr.
Ingen går säker längre i Sverige och det här är vardag i Sverige. Om de attackerar en grupp på 10 personer som även har livvakter, hur ska då svenska ungdomar/pensionärer kunna försvara sig, även om det är 2-3 personer som anfaller?

Allt bottnar i sjuttio år av socialdemokratisk lagstiftning, tänkande och mentalitet. Om man läser Dan Josefssons bok om Quick. Mannen som slutade ljuga, fattar man hur illa det är ställt, med svenskt rättsväsende. Det är precis som tjatet om nazister, så fruktar myndigheterna att folk börjar försvara sig och då gäller det att stävja och visa lagens hårdhet. Så bäste medborgare, gör inte motstånd om du rånas eller attackeras och gör du det så bör du ha gått kurs på hur mycket motvåld du får ta till.
Detta är fel på så många sätt. Först har vi en PK skitnödig åklagare som behöver 3 veckor, att utreda detta. Exakt de svarta amerikanerna betraktar afghanerna som vita och det gör rasismen solklar. Svenska vänsterpolitiker betraktar afghanerna som flyktingar

Detta gör att PK slår knut på sig självt. Klart att en hbtq åklagaren njöt av uppmärksamheten och han passade på att förnedra den s.k. artisten. Det är väl allmänt känt vad rappare tycker om hbtq?
T.o.m. Leif GW Persson fattar, vad det handlar om! Heder åt honom som visar ryggrad. PK-media är nu, arga på honom. Foliehatten säger som Leif GW Persson, denna cirkus är bara till för att den fjolliga åklagaren vill bli kändis. G W Persson sågade åklagarens klädsel på en presskonferens jäms med fotknölarna och sedan försvann "hen" och nu är det en nyinsatt åklagare.
G W menade att det inte är en Oscarsgala i juridik fallet handlar om. I vanliga fall så är både våldsverkare och våldtäktsmän ute samma dag. Foliehatten håller med GW och andra rättsexperter, att detta kommer inte leda ut till annat än maximalt dagsböter. Hur detta kan vara grov misshandel, övergår Foliehattens förstånd, efter att ha sitt filmerna. 2 års fängelse, då måste du misshandla någon så svårt att dennes liv är i stor fara som kräver intensivvård och livslånga men.

Det hela kommer sluta med att ASAP får ett fett skadestånd på oss skattebetalare för att PK-åklagaren gjort bort sig. Vad kostar alla inställda konserter? 5-10 miljoner?
Tänk er vad som kommer att hända när amerikanska turister blir rånmördade här i Sverige av invandrare, då amerikanerna med största sannolikhet missat polisens information om att klä sig fattigt.

Vi kanske blir av med Löfven och hans 5k snarare än vad vi tror?


I andra länder har du rätt att försvara dig s.k. nödvärn. I USA är det tillåtet att försvara sig mot folk som antastar dig. I Sverige gäller inte detta och i synnerhet, om det är asylsökande eller personer med uppehållstillstånd från Mellanöstern, Nordafrika eller Afghanistan som antastar dig!!! Löfvén påstår att i Sverige, är alla lika inför lagen. Ännu en gång ljuger Löfven grovt. Invandrare och svenskar , är inte lika inför lagen. Det finns "mängder" av rättsfall som bekräftar detta faktum! Ta bara HMF, där svenskar åker dit, för att skriva sanningen på nätet, medan invandrare får skriva och säga vad de tycker!
 
När det hände tänkte Foliehatten, de löser väl detta snyggt. Svaret blev nej. Häktning, Sverige är kritiserat av FN och av EU:s rättsväsen för att hålla människor häktade på obestämd tid. Det sker i bananrepubliker...och i Sverige. Foliehatten tror att allt har att göra med att ASAP gav sig på en stackars flyktingpojke, något av det värsta man kan göra i Sverige år 2019.
Budskapet är tydligt, våld mot mångkulturens marktrupper är i princip att betrakta som våld mot tjänsteman.
 
Man gör en ny Assange med rumpan bar, inför världens ögon.
Proportionalitetsprincipen, det ska stå i relation till brottet. Det är ringa misshandel.  Sparkar, ja det är illa, men inga skador uppstod.
Självförsvar, den ensamkommande gick efter och trackade, mer än 30 min. Han dängde hörlurarna på livvakten. Sedan skulle han ha betalt för dem. Det kommer två flickor och en pojke fram och säger, han tog oss på rumpan, även pojken och sa vad han skulle göra med dem. Det var då det small. I andra länder är detta självförsvar. I Sverige ska brottslingen skyddas.
Den svenske ambassadören i USA gick ut och sa, att svarta afrikaner visst kan åka till Sverige. Då har man satt sig riktigt i klistret. 

Trumps ironi är oslagbar ”the very talented Prime Minister of Sweden”. Dumsossar kör nog med det på valaffischerna i nästa val.
Presidenten har sagt att han ska förhöra sig om läget, inget annat. Tro inte annat än, att Trump är väl medveten om hur det svenska rättssystemet fungerar i stora drag. Trump är väl hårt ansatt av svensk PK-media.
Ett flertal svenska näringstoppar var över och träffade Trump ifjol. Bilden som var utmålad i media om att Trump skulle vara dum och korkad, kunde inte vara mer felaktig, enligt dom. Han var extremt påläst om saker och ting.

Trump har byggt upp ett miljardimperium.  Tack vare Trumps politik har USA, rekordlåg arbetslöshet. Ekonomin går som tåget.
Demokraterna är desperata. De har försökt döma Trump för rysk inblandning. Nu ska de vaska fram en motkandidat till Trump. Än så länge går det trögt. De försöker damma av Sanders, en halvsenil vänstermiljardär. Det är såpa på högsta nivån.
Varför är Foliehatten emot Dems., det är den bottenlösa korruptionen. Obama och Hillary hade fyra krig igång, då de började. Sedan startade de tre till. Kaoset fick vi i Europa reda ut. Libyen som exempel. De skulle bomba dem till västerländsk demokrati, det gick inge bra i Vietnam. Att göra fel en gång men att upprepa det....

Trump kommer från ett annat maktblock, bra att byta. Röra om i grytan. Skulle behövas i Sverige, men var finns alternativet? Lite samma sak. Samma i Spanien, man röstar på sossen Sanchez, men han får inte ihop en regering. Trenden i är klar i Väst, folk har svårt, att lita på sina ledare.
 
Foliehatten måste erkänna att han njuter i fulla drag av denna identitetspolitiska soppa! En rappare fredar sig (möjligen överdrivet våldsamt) mot en ensamkommande som låtsas vara barn. PK-eliten kan inte sätta ned foten någonstans i detta identitetspolitiska minfält, utan att trampa snett. De kan bara vanmäktigt stå bredvid och titta på i förhoppningen om att "Sverigebilden" inte besudlas allt för mycket i internationell media. Roten till problemet är att de styrande tillåter farliga utlänningar att dra runt och begå brott utan åtgärd, samt att all form av motvärn nitiskt bestraffas. Det är detta som ger en sådan djup lyster till det hela, den anarkotyranni de står bakom exponeras internationellt.

Detta samtidigt som situationen förvärras ur ett PK- perspektiv för varje dag som går, med allt fler fördömande och bojkottande artister, en allt mer tydligt uttalad rasistisk anklagelse, gentemot det svenska rättsväsendet. Det bästa av allt, lök på laxen, en show mellan Trump och Löfven som Löfven omöjligen kan vinna. Kan det bli mer underhållande i landet Sverige?
Heja Sverige! Visa nu hela världen hur PK-skadat och absurt det svenska samhället har blivit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar