måndag 1 juli 2019

Idag kommer anhöriginvandringen igång!

Sverige är ensamt i västvärlden om, att öppna portarna på vid gavel för lågkvalificerad arbetskraft. Alliansens reform från 2008 öppnade för invandring till enkla jobb, utan arbetsmarknadsprövning för arbetskraft från länder utanför EU.
Det uttalade syftet med reformen var att locka mer personal till bristyrken. Men migrationsforskaren Henrik Emilsson vid Malmö universitet har tidigare visat, att invandringen främst ökade till sektorer, där det redan fanns ett överskott av arbetskraft. Plötsligt fick Sverige invandring till yrken som tidningsutdelare, personliga assistenter och snabbmatspersonal.
Kvinnor från andra EU-länder är överrepresenterade i ”Rut-branschen.” Det är en sak om kvinnor i Sverige lämnar bidragsberoende genom Rut-jobb och en helt annan om skattesubventioner leder till ökad invandring från EU, till lågbetalda jobb i Sverige.

I samband med G20-mötet i Osaka i Japan fick Financial Times en exklusiv och unik intervju med Vladimir Putin som bland annat sågar västvärldens liberalism.
Putin: "Den liberala idén förutsätter att inget behöver göras. Att flyktingar kan döda, plundra och våldta utan att straffas, för att deras rättigheter som flyktingar måste skyddas."

Reinfeldt skriver i sin bok " Det sovande folket!" Sverige är plågat av välfärdsdöden, jämförbart med pest, smittkoppor eller AIDS. Minst halva befolkningen har förvandlats till "sovhjärnor" till följd av "socialdemokratisk hjärntvätt" och " beroendeframkallande bidrag."
Reinfeldts citat borde riktas till "flyktingarna" även om svenska folket också behöver väckas ur sin Törnrosasömn.
Retoriken i boken " Det sovande folket" ger en bra bild av hatet hos honom och frågan är, om han inte behöver uppsöka en djävulsutdrivare.
Reifeldt är en posör som tjänar enorma pengar på skattebetalarna och en betydande aktör i skapandet av rådande kaos. Nu återstår bara ytan, utan innehåll. Han har nu köpt ett hus i en skärgårdsidyll med sin nya fru och barn, långt ifrån något getto. De flesta hatar honom inte för det, utan för hans ljugande om invandringens lönsamhet som är helt absurd! I Sverige fruktar många för sin liv och vågar inte leva som de vill. Allt i mångkulturens namn som beställt över våra huvuden.

Löfvén fick ärva hela paketet och han satt bara på åskådarbänk och gjorde i stort ingenting åt invasionen år 2015, förrän det var för sent. Nu skördar svenskarna frukterna av politikernas handlingsförlamning.
S har länge stått och står idag för ett samhälle som ser svenska folket som enbart en kontantkälla för att kunna förverkliga Reinfeldts vision om ett "svenskfritt " Sverige.
S månar och slätar över de grova brotten som begås av invandrargruppen i Sverige, för S har analyserat, att den gruppen är den starkast växande väljargruppen i Sverige och den vill man kapa åt sig så mycket som möjligt från. S känner till, att svenskarna överger S i en strid ström och då måste det fyllas på med nytt folk. Det är ganska makalöst, att det parti som byggde Sverige, nu överger sitt eget svenska folk till förmån för andra folkgrupper i Sverige som man räknar med blir bättre "valboskap!"


Den danske psykologen Nicolai Sennels arbetade i många år med kriminella muslimska ungdomar. Det gav honom djupa insikter i hur muslimsk mentalitet skiljer sig från den västerländska som han publicerade. Här finns mer om Sennels och här.
Muslimer som lever i västvärlden är helt klart statistiskt överrepresenterade när det gäller kriminalitet och våld. Exempelvis så är sju av tio intagna i danska ungdomsfängelser muslimer. 19 procent av de intagna totalt på landets fängelser är muslimer. Detta trots att man bara utgör 4,1 procent av befolkningen här.
Ungefär samma siffror går att hitta i Nederländerna och Belgien. I Frankrike utgör muslimerna hela 60 procent av de intagna medans "bara" 12 procent av den franska befolkningen är muslimer.

Svenska politikers standardlösning för alla brott i Sverige , är ”ännu fler poliser”, bara vi får fler poliser, fixar de allt, vilket vansinne. Dessa politiker och deras media, har fullständigt spårat ur i sitt groteska tänkande. I dagens Sverige, skall polisen ta ansvar för den politiska utvecklingen! Vilket fruktansvärt politiskt vansinne vi upplever och tvingas leva i.
Det värsta är den tystnadskultur vi själva skapar. Vi ska inte ta upp dessa problem och framförallt ska vi inte tala om, vilka som skapar detta. Viktigare är att sätta åt "rasister" på nätet som skriver sanningen(Hets mot folkgrupp), än att bli av med de kriminella. Vi offrar vår trygghet, vår framtid, våra barn, allt, för att vi ska se bra ut för "de goda." Vi ska se "toleranta" och "antirasistiska" ut. Alla undrar hur länge till ska vi behöva stå ut med detta? Det jäser rejält i de svenska leden!
Denna "mångkultur" så många försöker prata väl om, men innerst inne fruktar. Deras värld går ut på att tilltvinga sig "respekt", som är ett annat ord för fruktan. Fruktan och hat. Allt fler erkänner, att det är mycket man inte längre känner igen. Tryggheten är borta i många områden. I princip över hela Sverige. För även om man bor i ett "tryggt" område, kan våldet leta sig in. De kriminella har en grym "underrättelsetjänst" och gott om idioter som vill skapa sig ett namn som skylt.
På nätterna patrullerar de samhällen, för att hitta objekt som man kan tjäna pengar på!

Sverige behöver en politiker som Salvini. Han är en politiker som tydligt talar om, den enkla sanningen. Dessutom svamlar han inte, utan agerar också.
Reinfeldt har visat vad han går för. Han bor inte bland de han vill se oss integreras med. Bara för några dagar sedan kunde vi läsa om vad som hände i Kil. En kvinna som vurmade för ensamkommande, blev mördad av just en ensamkommande! För att killen ville hem igen. Så jag tror att vi alla kan enas om att Reinfeldt är allt vad "antisvenskt" är, karln är förkroppsligad allt som motarbetar det Sverige vi alla, innerst inne, vill ha. Vi behöver någon motpol till honom.

Katarina Barrling tar bladet från munnen i en artikel i SR, men hon förstår att det måste ske på slak lina! Barrlings resonemang är mycket insiktsfullt och en bra början för att kunna förstå problemen. Hon avstår noga från att beröra hur svenska politiker målmedvetet har skapat det totalitära samhället genom en spridd indoktrinering från späda barnsben, politiserade media, politiserat rättsväsende, politiserade myndigheter osv.
Barrling: ”Ett "totalitärt färgat tänkande får rejäl draghjälp av dagens sociala medier." Barrling vågar inte beröra hur detta samhälle har ”skapats”, men för många är detta inte okänt!
Det intoleranta och totalitära samhället genomsyrar just hela samhället. Massor av medborgare är delaktiga, däribland politiker, byråkrater och journalister. Det är ett skruvat tankemönster som också sprids och förstärks av sociala medier. Det är svårt att säga vad som är hönan och ägget.

1 kommentar:

  1. Man får helt klart se framtiden an med förskräckelse då det inte finns några pålitliga tecken till förändring!

    SvaraRadera